Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolobolomanolo

Co sądzicie o imieniu Jeremiasz Jonatan Joachim

Polecane posty

Gość lolobolomanolo

Witam, nigdy nie sądziłam, że przyjdzie mi zakładać temat (jeden z głupszych)które imię najlepsze w kolejności od najfajniejszego do najbrzydszego. Ewentualnie kto tak by nie nazwał swojego syna i dlaczego. Zakładam je bo jedno z tych imion chce dać swojemu synowi i spotkało się ono z dużą dezaprobatą. Dlatego z czystej ciekawości pytam Was o zdanie.

Gość princessaofpersia
ja dla mnie wszystkie do bani

Jeremiasz odpada, Joachim tym bardziej. Jonatan ? srednio mi sie podoba. moze dlatego ze w moim miescie jonatan to sklep monopolowy :P osobiscie nie moje typy :P

Gość kochamcóre
Z mężem planujemy nadać symkowi imię Jeremiasz... Jeremek..myślę, że to będzie dobry wybór. Córa też na "J" ;)

Gość hejhejjjjjjjjjj
coś w tych imionach jednak jest Twój zestaw mi się nie podoba, już bardziej wpada mi w ucho Jonasz a co do Radka to KAŻDY Radek to radość, mają wesołe usposobienie i są bardzo towarzyscy :-D innych radków nie znam,a znam ich trzech pozdrawiam!

No ja wlasnie tez znam samych wesolych Radkow tak wiec doszlismy razem z moim do wniosku ze to dobry wybor. Mial byc Kuba ale za duzo ich u nas w rodzinie :P natomiast Zuzia to taka kochana dziewczynka z lagodnym usposobieniem :) bynajmniej tak sie kojarzy :P

Gość lolobolomanolo
Dziękuję za Wasze zdanie. Skoro mało wypowiedzi to może te imiona nie są takie złe :D

Gość masakra że hoooooo....
u mnie w rodzinie jest mały roczny Joahim. Osobiście dla mnie imię jest tak wstrętne że gorszego być nie może. Wołają na niego Joaś. W szkole będzie miał przerąbane,nie ma co. Joachim-Jeremiasz-Jonatan

Gość michalyna
Jak dla mnie qszystkie sa w miare ok. zadne nie qydaje mi aie wstrwtnw. Chyba bym jonatana wybrala,bo jakos mi najbardziej swojsko brzmi,pozostale trusniej zdrobnic. ale jak ktos aie bedzie chcial przyjebac,to zawsze znajdzie metode. bo ni znom,nie slysolem,to bzytkie

Gość oczywiscie, ze tak
ja bym tak syna nie nazwala, ale co kto lubi ;) Jonatan najmniej mi sie podoba, najbardziej z tych trzech chyba Jeremiasz, choc wolalabym chyba forme Jeremi

Gość jullita28
Ja mam syna Jonasza w kwietniu kończy 2 latka,a drugi Eliasz ma 9 miesięcy!dla mnie te imiona są najladniejsze!