Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Uważam, że dzisiejsze młode dziewczyny nie stworzą normalnych rodzin

Polecane posty

Poznałem ostatnio trochę młodych dziewczyn przez net i można głównie o nich powiedzieć to, że są imprezowe. Czy to tylko takie po prostu siedzą w necie, czy może naprawdę 95% teraz jest taka? Nie ma szans, żeby tacy ludzie stworzyli normalne rodziny.

Gość mrs looser
młodych, czyli ile mają lat?

Większość kobiet w wieku 20-22 nie ma ochoty w tym wieku zakładać rodziny, więc czego się czepiasz?

Gość zuuska90
Ja potwierdzam Twoja teorię, wiem,ze raczej nie nadaję sie do stworzenia rodziny,ale napewno nie wszystkie takie są.

Wydaje mi się, że to się dosyć skrajnie dzieli. Znaczna większość imprezowa, i trochę dziewczyn bardzo religijnych itp., które rzeczywiście chcą stworzyć porządne rodziny.

20-22 lata to wiek mlody a mlodosc ma swoje prawa. Mozna pogodzic wszystko ale jest to ciezka praca. Dziecko, dom i od czasu do czasu wyjscie na impreze. Moja przyjaciolka w wieku 22 lat miala juz 2 dzieci , wlasny salon fryzjerski i radzi sobie swietnie...

_Biest_ - tylko że twoja przyjaciółka nie zaczynała pewnie od zera tylko miała oparcie w rodzicach albo spadek po jakimś dziadku. Jak nie masz niczego to ciężko będzie. Zarobisz na dupie,albo znajdziesz bogatego chłopa albo będziesz stałą utrzymanką mopsu. Innej opcji nie widze w dzisiejszym świecie.

Gość Zgadzam się z autorem
dzisiejsze młode kobiety to jakaś porażka! kompletnie się nie nadają do zakładania rodziny czy poważnych związków. Niedojrzałe, ciągle chcą tylko zabawy, nie wiedzą jak ciężko trzeba się napracować by zarobić te przysłowiowe pare groszy.

Gość mrs looser
Proponuję zastanowić się również nad dzisiejszymi młodymi mężczyznami ;)

Gadacie jakby faceci byli inni :D to od was kobiety się wszystkiego uczą. jeszcze troche to będzie wzrost liczby 'samotnych tatusiów' :D

Ja bym spojrzał raczej na takich jak autor - tacy to się dopiero nie nadają do zakładania rodziny, w zasadzie do niczego się nie nadają :D

Gość a ja się nie zgadzam
jest wiele fajnych i normalnych dziewczyn, które pomimo młodego wieku iimprez będą dobrymi matkami

i żonami w przyszłości

Gość ten nie ten potem
22 lata to za młoda na żeniaczke niby 18 skończyła ale za młoda Ty jestes dziecinny ze szukasz partnerki wsród dziewczynek 22 lata

Gość popycham posty
+

Gość mrs looser
ile lat ma autor tematu?

Gość popycham posty
27 albo 29 nie pamietam już :o

Ludzie się tak nie zmieniają, jak imprezuje za młodu, to później też na 90% będzie.

Gość Coś w tym jest,
niby się uczą, mają dobre oceny, studiują na przeróżnych uniwersytetach, ale po rozmowie z taką dziunią to ręce opadają. Są tak niedojrzałe i za przeproszeniem głupie, że szok! 10 lat temu młodzież ze zwykłego technkium samochodowego miała więcej ogłady i wiedzy. Dzisiejsze młode pokolenie jest tępe i nie wyobrażam sobie co będzie jak dorośnie. Definicji z książek akademickich to nawet papuga się w końcu nauczy.

Gość mrs looser
Szukacie kobiet w nieodpowiednich miejscach!

pewnie, że niektóre są infantylne a nawet mało rozgarnięte, ale to samo można by było powiedzieć o chłopcach w tym wieku, więc zgodnie z powiedzeniem: każda potwora znajdzie swego amatora

Prawda. A ich rodzice, znajomo i one same, tacy z siebie dumni i z córeczki. :D A to imbecylka imprezowa do kwadratu. Żeby studiować wystarczy jako taka pamięć i koncentracja. Te studentki są infantylne jak 3 latki.

Tłumacze, że to nie zależy od wieku. Ja już jako dzieciak byłem inteligentny, dowcipny, przy tym kierowałem się uczuciami. To wpływ kultury MTV, bezstresowego wychowania, powszechnej głupoty w mediach itd.

imbecylki imprezowe do kwadratu? a po czym to poznajesz?

Gość O JAAAA
"Ja już jako dzieciak byłem inteligentny" :D:D:D:D no proszę PRAWIK uważa się za inteligentnego

Po ich małym rozumku. Gadka jak z trzylatką. Może i jestem leniem, ale inteligentnym i uczuciowym. Ogólnie ludzkość idiocieje i degraduje się. Przecież np. pokazywanie tej Grodzkiej, czy Biedronia, to jest podobny objaw upadku jak zrobienie konia senatorem.

nie ma nic złego w imprezowaniu, w życiu musi być czas i na pracę i na zabawę "Ja już jako dzieciak byłem inteligentny, dowcipny, przy tym kierowałem się uczuciami." więc dlaczego masz taki nick ? coś się później stało?