Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FachowieccC

Jestem młody, pracuje jako murarz . Czy mam szansę na dziewczynę ?

Polecane posty

Gość FachowieccC

Wykonujemy domy jedno rodzinne więc ogólnie znam się na całej budowlance... Na jaką dziewczynę mam szansę ?

Gość dziedzina
na żadną, dziewczyny lubią facetów pachnących i czystych, a praca w budownictwie taka nie jest

Gość najlepiej na tymkarkę
..maszynową

Gość dziedzina
polskim kurwą w dupach się poprzewracało, nikt nie lubi i nie ma poszanowania dla pracowników fizycznych, dopóki studiują to myślą że są paniami, a po studiach zapierdalają na kasach w biedronce albo znajdą sobie dzianego alfonsa

Gość rgteare4
dziedzina zagladaj czesciej do slownika ortograficznego :o

Gość dziedzina
a co jest nie tak w tym co napisałem?

Gość FachowieccC
Co prawda po robocie jestem caly spocony ale przecież męski pot zawiera feromony które podniecają kobiety :) A jak która tak bardzo chce to przecież moge sie umyc w miednicy :)

Uwielbiam jak ludzie generalizują. Nie wszystkie kobiety to pier// dolnięte snobki. Trafi taki na jedną, a potem wyżywa się na wszystkich dookoła. Do autora: nie ważne jaki masz zawód. Jak się dobrze prowadzisz i jesteś ogarnięty to możesz startować do kogo chcesz. (nie polecam do lambadziar, które lecą na hajs.. ale chyba nie jest to szczyt Twoich marzeń chyba)

Gość dziedzina
to nie generalizowanie, tylko najprawdziwsza prawda

dziedzinaw takim razie zazdroszczę towarzystwa w jakim się obracasz;]

Gość dziedzina
nie obracam się, odciąłem się od tych ludzi, a normalnych nie znalazłem jak dotąd, każdy tylko mówi o pieniądzach

Gość dziedzina
a kto powiedział, że się z tego powodu zamartwiam?

Gość dziedzina
wszystkie dupy takie są co lecą tylko na pieniądze, wiecznie coś im się nie podoba, a to że za mało zarabia, albo że za dużo siedzi w pracy, a to że nie potrafi wbić gwoździa, a jak znowu potrafi to ma pretensje że się ubrudzi w pracy

Gość dfsdgsdgs
ech, dziedzina - jestes idiota :) ''wszystkie dupy.''. ble ble ble. Sranie w banie. Zaraz ja moge powiedziec, ze kazdy murarz czyli ''robol'' zdradza swoje zony, dziewczyny badz ma ochote na skok w bok. W dodatku sa to prymitywy, ktore nie potrafia sie z szacunkiem odnosic do kobiet ani nawet do swoich kolegow.. zawsze jak przejde obok jakiegos miejsca gdzie pracuja tacy panowie, zawsze slysze jakies sprosne, oblesne komentarze. A co drugie slowo w ich slowniku to ch** i K***. No, ale mimo, ze tak wynika z moich doswiadczen, nie pwoiem, ze kazdy murarz taki, moze gdzies tam jest jakis normalny chlopak..

bzdury gadaszmam koleżanki, które są z "gołodupcami" i wszyscy są szczęśliwi. Jak ja się ze swoim umawiałam na 1 randki to nie zaglądałam mu do portfela i też nie jest nawet średnio zamożny. Razem układamy sobie sprawy na przyszłość.

Gość Antyrobol
Jesteś jebanym śmierdzącym nieukiem po zawodówce którego można nawet zabić. Chodzisz w gumiokach i brudnych przepierdzianych lumpach roboczych, jesteś szczerbaty i chlasz dużo wódki. A o czym z robolem pogadać ? Ile razy srał na budowie ?

Gość Elektronikełe ausf.II
nie ważne co się mówi, ważne jak się mówi, językiem inteligenckim lepiej to brzmi, a wszędzie chodzi o to samo