Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wozekwozeczek

Fajna lekka i funkcjonalna spacerowka- kto ma taka?

Polecane posty

Gość Wozekwozeczek

J.w.

Gość jamam
Quinny buzz 3:)

Gość Wozekwozeczek
Juz nikt inny nie jest zadowolony ze swojej spacerowki? To moze jakie sa najgorsze spacerowki?

Ja mam xlandera XS. Jest lekki, to na pewno, jedną ręką można go złożyć i wpakować do bagażnika, w sklepie nie obija się między regałami tylko wszędzie leciutko wjedzie, ot taka spaceróweczka na miasto i równe nawierzchnie:) Na śnieg się nie nadaje, ale na chodnik czy asfalt, super, a na pewno super do miejsc, gdzie trzeba wózek podnieść, wnieść, szybko złożyć itede. Zależało mi właśnie na lekkim wózku, parasolce, bo przy poprzednim 3-funkcyjnym kombajnie sporo się omęczyłam, a tu pyk-pyk i złożony;)

Gość olejek ze slodkich migdalow
quinny yezz, ale mimo wszytko nie polecam. lekka - owszem, zwrotna - tez, mala - oczywiscie, fajna - pojecie wzgledne..., ale kolka ma tak male, ze na naszych chodnikach i zwirze to tragedia. poza tym ma mala budke ktora przed niczym nie chroni - raczej atrapa budki, no i oparcie sie nie reguluje do pozycji chocby pollezacej. co wiecej wozek ma tak przecwaniony stelaz i kosmiczny kanciasty wyglad, ze czlowiek sie zastanawia czy dziecko sobie oka nie wyjmie jak wpadnie na kant tego wozka (kto go widzail ten wie co mam na mysli). :o no ale, ze go dostalismy w prezencie to sie z nim meczymy, bo darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada..

Gość Maite
Bebe beni izzy :-)

Gość prażone jabłko
mnie bardzo dobrze jeździło się coneco flash :)

Gość kurka bez pazurka
Ale o spacerówkę Tobie chodzi- taką dla malucha- pierwszą po gondoli czy naprawdę lekką parasolkę?

Gość kurka bez pazurka
Ja mam parasolkę maclaren quest. waży tylko 5 kg. Dla mnie jest idealna

Gość gorzej jak arab zagranica
chooj ze na chodnikach dziura na dziurze, w domu bida, jedzenie z dyskontow, przepalanie smieciami, grzyb na scianie, ale fikusny niepraktyczny wozek to podstawa, wszak go widac i mozna blynac na przedmiescach. maclaren itp smiech na sali

Gość kurka bez pazurka
A Ty masz jakiś problem ze sobą?