Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinqqq

Alimenty to głupota

Polecane posty

Gość Marcinqqq

Ten kto wymyślił alimenty jest popierdolony. Miałem zasadzone 500zł na syna, chociaż nigdzie nie pracowałem ze względu na kryzys. Teraz zarabiam 3000zł, nawet do 3400zł, i nie płącę żadnych alimentów. A płaciłbym na syna napewno dobrowolnie, nawet i 1000zł miesięcznie. Ale ja jestem taki że PIERDOLE PRZYMUS. Zaden komornik ani wiezienie nie zmusi mnie do płacenia pod przymusem. Aktualnie jestem w związku z kobietą, która ma córeczkę 9letnią. Mąż ją bił, i się z nim rozwiodła. Niech by teraz spróbował podnieść chociażby na Nią głos.. :-) Bardzo kocham je obie. Bardzo mi zależało żeby Natalka mówiła do mnie Tato i w końcu tak się stało :-) Nawet jeśli trafię do więzienia to nie więcej niż na rok i wiem że moje kobietki będą czekać na mnie. Na ten czas postaram się załatwić im jak najwięcej pieniędzy. Nie mam zamiaru nigdy płacić nic pod przymusem,. Juz taki jestem. A moja była jest popierdolona, i życzę jej jak najgorzej. Wiecie co? Po wszystkich moich przeżyciach, doszedłem do wniosku, że w tym pojebanym kraju nie warto mieć swoich dzieci, ani brać ślub. Lepiej poznać kobietę z dzieckiem i żyć sobie z Nimi, bo w razie czego jak wam się nie ułoży, zawsze mozesz odejść, i nie być narażony na żadne koszta. Ze swoją Patrycją i naszą kochaną córeczką Natalką mam zamiar być do końca życia i jeden dzień dłużej.

Gość hbffffffffffffff
ale to ze tamten jest Twoim dzieckiem nic dla ciebie nie znaczy??? to ze byla jest popierxxx ok - ale synek?

Gość o 90 ; [
dobra mały popaprańcu.... powiedziałes swoje, możesz odejść cioto.

Gość Romekk
lizałbym ci dupę, jaja...

Gość Sylwiao0000
Ale jesteś łosiem- utrzymujesz nie swojego bachorka :P Może jakiś kox zapłodni Pati ponownie, to i kolejnego będziesz utrzymywał? :P

Nie myślisz czasem czy twój syn ma co jeść? Czy ma wszystko opłacone w szkole,czy nie potrzebuje butów na zime,czy nie siedzi w zimnym mieszkaniu bo matke nie stać na opał bo opłaca rachunki itp? Jestes pojebanym egoistą. I oby obecna kopła cie w dupe

Gość Pompporromprop
To po chuja bzykales ja bez gumek? Trzeba bylo zonie stanowczo powiedziec: Tabletki albo gumki albo nici z seksu;Teraz masz przejebane;( Powiesic sie nic wiecej

Gość pinacolada8439
A kto ma w takim razie utrzymywac twojego pierwszego syna? Była? Sama sobie dziecka nie zrobiła - jest wasze wspólne. Państwo? No sorry, ale ja nie chcę, by z moich podatków finansowano dzieci nieodpowiedzialnych rodziców, co to nie mieli 3zł na gumki, a teraz płaczą, że nie mają za co dziecka wychować.

Gość Marcinqqq
Samo to, że mam przymusowo płacić na niego, spowodowało że już go nie kocham!!

Gość Marcinqqq
Mój syn był nie planowany. Moja była robiła pieściła mnie dłonią, a po wszystkim nie przemyślalnie usiadła mi na brzuch zeby sie przytulić. Gdy okazało się że jest w ciąży, o tabletkach poronnych lub zabiegu nie chciała nawet słyszeć. Od tamtej pory zaczelo sie psuc miedzy nami

Gość Marcinqqq
fakt jestem zjebem umysłowym ale co poradzę taka moja natura, wole obcego dzieciaka niż własnego, murzyn liże mi jaja a kobieta daje wcisnać

Gość tak tak............
chłopczyku... ferie ci sie zaczęły ? :O

Gość alimenciarzrzrz_86_rz
3maj się chłopie jestem w podobnej sytuacji

Gość ja powiemmmmmmmm
to prowo, nie ma az tak jebnietych facetów!

Gość pinacolada8439
Taaaaa, i zaszła w ciąże od czegos takiego:) Ludzie miesiącami się starają i nic, a tu nagle "pyk" i jest dziecko. Przyznaj się lepiej, ze bzykałeś bez gumy. A i oczywiście szansa na zapłodnienie w twojej sytuacji jest (choć mizerna), ale skoro wiedziałeś, że nie chcesz z tą kobietą mieć dziecka to co szkodziło załozyć gumkę? Ryzykowałeś to masz - teraz płać.

masz racje, nie płać. W końcu cie wezwą do odbycia kary w zakładzie karnym to może oczy ci sie otworzą niedorobiona łajzo. A i przyjdzie taki moment w twoim zyciu, ze bedziesz wszystkiego zalować, ale bedzie juz za pozno bo tamto dziecko nie bedzie cie chcialo znac.

Gość Marcinqqq
nie będę płacił an tego abchora ale jak ebde w potrzebie to zarzadam alimentow na siebie

Gość ja pierniczeeeeeeeeeeeeeee
predzej dostaniesz po ryju a nie alimenty

Gość henk1
Może i głupota,ale dziecko musi jeść te reszte ( ciuchy,opieka,złobek,przedszkole ).Nie buntuj się,że ona też z tego szczypie i ma kasę.Długo tak nie pociągnie chyba,że chce dziadować. Wiesz jak już jest tak daleko i masz inne to ja bym płacił i nic więcej.Lepiej zaakceptować i żyć bez przymusu bo ta nowa,która kochasz też Ciebie obserwuje jak Ty postępujesz z kobietą.Teraz jest super ale jak będzie żle to kobieta ( jak zaraza,bestia)wskoczy Ci na kark i odgryzie.Zobacz jak jest w naturze ! co robi LWICA aby utrzymać małe. Resumując lepiej zaakceptować a wżud na dupie przestanie uwierać i będziesz miał jeszcze więcej kasy.Powodzenia

To Twoje dziecko głupi chuju. Ono ma cierpieć za to że Ci się z jego matka nie ułożyło? Gdybyś go kochał miałbyś w dupie przymus zasądzony i dbał o niego z własnej nieprzymuszonej woli. Takich debili powinno się kastrowac.

Gość Marcinqqq
Nieraz robiliśmy to bez gumki, ale nigdy jej sie nie spuszczalem do środka. Mozecie nie wierzyć że zaszła w taki sposób jak napisałem, nie obchodzi mnie to. Stało się i nic już z tym nie zrobie. Jestem szczęśliwy i to jest najważniejsze. Dodam jeszcze że moja była, zaraz po urodzeniu bardzo się zmieniła. podejrzewam ze z tego powodu, ze chciałem by usunęła ciąże. Zakład karny? Też dla ludzi. Będę ćwiczył i ćwiczył codzinnie dla swojej Patrysi, żeby jeszcze lepiej dla Niej wyglądać, i czekał niecierpliwie dnia wyjścia

ha ha ha ha ha teraz to mnie rozjebałes tym tekstem ha ha ha jakie ty jestes bezmozgie yeti o ja pierdole :D rośnie ci chloptasi mega dlug w funduszu alimentacyjnym i kiedys cie dorwą a wtedy bedziesz piszczal z rozpaczy jak swinia :D

Gość jsne wszyscy ci wierzymy
Nie płacisz pod przymusem, a jakby nie było przymusu to byś płacił że ho ho tylko na złość sądowi nie płacisz :D ? I jesteś takim zajebistym ojcem dla Natalki że bez mrugnięcia okiem zasłaniasz się nią przed pójściem do pierdla. Jakbyś tak ją kochał, to się starałbyś do tego pierdla jednak nie trafić i móc ją wychowywać.

Gość dewddfefd
kobieta cos szczypei a alimentow??? buahaha to chyba mowimy o takich co to ida juz w tysiace zlotych a nie 500 czy 600 bo za to we dwoje nie wyzyja buahahahahahahahahah dobre, ubaw po pachy

albo bedą cwiczyc na tobie napalone meskie członki, ktore baby od lat nie widzialy :D myslisz, ze cie w celi posadzą samego ? ha ha ha będa rzucac ci mydełko pod nóżki a ty grzecznie bedziesz sie za kazdym razem do niego schylał. Wtedy niech ci przyjdzie na myśl twoje dziecko ktore porzuciles i nie chciales dobrowolnie na nie placić. A swoja drogą gdzie tu komornicy sie podziewają, niech twoja ex zgłosi cie zeby komornik zajmował pobieraniem alimentow z twojej wyplaty.

Gość Marcinqqq
KTOŚ SIĘ PODE MNIE PODSZYWA. SLEPI JESTEŚCIE? NIGDY BYM NIE NAPISAŁ NA DZIECKO BACH...

Gość mehehehehehhhhhhhhhhhhhh
uwierscie ze takie szmaty jak on istnieja!! wychowuja obce bachory a o swoich zapominaja