Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koikoila

ważę 52 kg przy 165cm wzrostu...:(

Polecane posty

Gość koikoila
Łatwo powiedzieć...:( Chciałabym spojrzeć na siebie inaczej już teraz, a nie po roku ćwiczeń i diety:(

Gość Kalineeczka
Esh - dzięki :) Twoje zdrowie :)

Gość koikoila
Są tu dziewczyny o moim wzroście? Ile ważycie? Jak wyglądacie?

Jestem nizsza od Ciebie wazac wiecej - 54/160. Klepsydra. Wyrazna talia, spory biust, proporcjonalne siedzenie, rozmiar 36. Mocny kosciec - kilka kg w dol i zaczne wygladac jak kostucha. Jedyny problem - udziska D: Za cholere nie jestem w stanie ich odchudzic dieta czy cwiczeniami, wiec przynajmniej probuje sie dorobic troche miesni i pogonic cellulit :P Nie odchudzam sie, bo dobrze mi tak jak jest, ale i nie objadam - a do slodyczy po prostu mnie nie ciagnie.

Gość gość
Ja ważę tak samo 52 kg, i mam wzrost taki sam, wszyscy uwazaja ze jestem chuda, mam wielki biust niestety , który bardzo rzuca się w oczu , bo mam rozmiar D. Dlatego tez mam pozniej problemu z kregoslupem , gdyz zbyt duze obciazenie mam z przodu.. Wszyscy powtarzaja mi ze jestem nawet za chuda, a ja ciagle widze gdzieś tluszcz.

Gość gość
mam tyle samo wzrostu i ważę 5 kg więcej od ciebie. Jestem szczupła, ciągle to słyszę, nie mam nic do swojej wagi. Uważam, że przesadzasz z tym wielkim tyłkiem. Ja też mam krągły tyłek ale uwielbiam go :P. A cellulit da się usunąć- wystarczy dieta, ćwiczenia i masaże.

Gość gość
Ja ważę jakieś 50 kg przy wzroście 161 i miałam ten sam problem co Ty, czyli szczupła, ale trochę tłuszczu w biodrach, cellulit. Zaczęłam ćwiczyć i teraz mam moim zdaniem na prawdę idealną sylwetkę, dietę jako taką trzymałam zawsze dla zdrowia ;) Ne potrzeba roku ćwiczeń, nie masz dużo do poprawy, u mnie już po 3 miesiącach była mega zmiana, teraz tylko utrzymuję. Im szybciej zaczniesz tym szybciej osiągniesz cel, najlepiej dzisiaj ;)

Ja przy wzroście 163 waze 70kg i jestem w 4 miesiącu ciąży. I serio nie wiem jakim cudem waze tak dużo skoro wyglądam z buzi tak samo jak wazylam 62. Ale jak juz urodzę to sie wylaszcze:)

Gość gość
ważysz co najmniej 20 kg za dużo i jesteś 10 lat za stara zeby się do czegoś nadawać, idz sie położyć na tory, twoje życie nie ma już sensu

Gość gość
co ty się tak przejmujesz co ktoś myśli o twoim tyłku, pewnie jesteś bardzo młoda, mam 163 kg , ważę 55 kg, dla jednych za dużo , dla tych starszych za mało, i mam to w d..... ważne że ja się czuje ok, pupę mam sporą, i jakość nie zauważyłam żeby jakiemuś facetowi to przeszkadzało, cycki rozm 70 F

Gość gość
Po cholerę odpowiadać autorce tematu założonego 20 miesięcy temu?

Gość gość
Co to za tytul. Smutna buzka przy 52kg na 165cm?? Wy powariowalyscie wszystkie luuuudzie. Wazysz mloda idiotko malutko!!!!!! Na kafe bedziesz wylewac zale na swoj tylek. Boze widzisz i nie grzmisz. Najlepiej wazcie wszystkie 40kg i bedzie git. Ja mam 28 lat synka 3letniego waze 55kg i jestem szczuplutka tez przy 165cm. Ale to nie wazne bo u KAZDEGO KG INACZEJ SIE ROZKLADAJA to prosta wiedza. Kazda osoba ma inna budowe ciala. Obserwuj sie wyciagaj wnioski cwicz na te partie ciala ktore sa problematyczne i nie zakladaj takich kretynskich watkow malolato

Gość gość
Ja ważę 52 kg przy 162 cm wzrostu, podobam się. Jestem filigranowa, zgrabna, cellulitu nie mam, ani rozstępów po ciąży. Jem ile chcę, nigdy na diecie, ale przytyć trudnooo :-( Mam 32 lata.