Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mooi87

przeszczep tluszczu pod oczy

Polecane posty

Go艣膰 mooi87

zamierzam poddac sie temu zabiegowi aktualnie przebywam za granica, bede w polsce ok 10dni i tu moje pytanie czy jest mozliwosc zeby umowic sie na lipofilling telefonicznie, zjawic sie w wybranym dniu w klinice i zrobic zabieg?? czy sa potrzebne jakies badania co spowoduje ze termin zabiegu sie opozni?? prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 34567
U kogo chcesz wykona膰 ten zabieg ? Tez jestem tym zainteresiwana. Jakie艣 badania sa wymagane napewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34567
Dzis nawet pokazywali tez zabieg pod oczy w programie " klinika urody" powiem ze efekty by艂y bardzo 艂adne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
jeszcze nie wybralam lekarza. szukam z krakowa ew. warszawy. najgorsze te badania. jesli to koniecznosc to pewnie nie uda mi sie zrobic zabiegu w przeciagu 10dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34567
Uda Ci sie napewno. Ja mialam operacje na kosciach brody i wszystkie badania zalatwilam prywatnie w ciagu jednego dnia. Co prawda to jest ganianie ,ale zalatwisz bez problemu. Nie wiem dokladnie jakie badana sa wymagane ,ale nie bediz eich duzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34567
Jaki dokladnie jest Twoj problem pod oczami? Masz za malo tluszczu, czy moze masz since pod oczami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34567
Musisz najpierw wybrac chirurga przeslac swoje zdjecia powiek, i umowic sie na operacje, a badania to mozesz zrobic w dzien przed zabiegiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
Korzystaj膮c z okazji my艣la艂am r贸wnie偶 nad operacj膮 poszerzenia swojego anusa w celu lepszej penetracji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
dziekuje za informacje. mam tzw. doline lez a co za tym idzie cienie pod oczami koszmarnie to wyglada. mam 25lat a czuje sie jak stara kobieta. a ty wybralas juz lekarza, mozesz kogos polecic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
co za idiota pisze pod moim nickiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 34567
Idiotow tu nie brakuje! Wlasnie nie wiem sama,ale z Warszawy to chyba Lambas .Wydaje sie ze ma spora wiedze na ten temat, moze jeszcze Grazyna Jurek, Checinski, i nie wiem kto jeszcze. Broma chyba tez sie tym zajmuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
heh, musze sie szybko decydowac. jutro zamierzam zadzwonic do kliniki i umowic sie na wizyte. mam nadzieje ze sie uda. zapalce kazde pieniadze zeby tylko normalnie wygadac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gsdgfsde
mooi87 napisz p贸偶niej o efektach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siwpw
napisz czegos sie dowiedzialas i w ktorej klinice bylas, bo i ja chcialam sie poddac temu abiegowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
Zapisalam sie do lekarza Adama Gumkowskiego, przyjmuje w Warszawie. 26marca mam termin. Trzymajcie kciuki !!! :) Oezwe sie na pewno jak jak juz bedzie po. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
siwpw ------> nie bylam w klinice. Zapisalm sie telefonicznie. Konsultacje i zabieg bede miec w jeden dzien. Zalezy mi na czasie poniewaz mieszkam za granica i bede w Polsce tylko na kilka dni. Nie moge sie doczekac! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siwpw
mooi87. ZYCZE POWODZENIA!!! Widzialam fillm po przeszczepie tluszczu dr Gumkowskiego. Wyszlo bardzo ladnie, ale ja nie mam do niego zaufania. Nie bralas innego lekarza pod uwage? dr Gumkowski nie jest chirurgiem plastycznym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinabg
Hej Napisz jak wyszed艂 zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do mooi...
Trzymam kciuki,mam nadzieje,偶e bedziesz cudownie wygl膮da艂a. Podziel si臋 wra偶eniami po zabiegu,napisz prosz臋 o swoich odczuciach i cenie - jestem te偶 bardzo zainteresowana tym zabiegiem.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
Dziewczyny, juz po! Jestem mega szczesliwa!! Wyszlo pieknie:D chwile stresu a efekt kapitalny:D zabieg byl tylko troszke bolesny. Nie moge sie przestac przegladac w lustrze :D cena zabiegu to 2000zl. Plus konsultacja. Polecam z czystym sumieniem:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mooi87
Zabieg mialam 26 marca:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qwerty88
Mooi87, czy mog艂aby艣 podes艂a膰 na priv jakie艣 zdj臋cia Twojej "doliny 艂ez" sprzed i po zabiegu? Czy teraz efekt wci膮偶 jest zadowalaj膮cy? D艂ugo si臋 goi艂a艣 po zabiegu? Napisz prosz臋 co艣 wi臋cej, bo chc臋 si臋 podda膰 temu zabiegowi na pocz膮tku przysz艂ego roku i jestem prawie zdecydowana na Gumkowskiego, ale straaaaasznie si臋 boj臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 jak dzwoni艂am do kliniki dra gumkowskiego to w recepcji pani powiedzia艂a ze zabiegi lipofilingu w ich klinice s膮 wykonywane najcze艣ciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qwerty88
No i si臋 zdecydowa艂am... 21 stycznia jad臋 na zabieg do dr-a Gumkowskiego i ju偶 nie 艣pi臋 po nocach ze strachu i podekscytowania ;) Trzymajcie kciuki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bede trzymala. Daj znac jak juz bedziesz po zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basia01
Qwerty88 Prosz臋 napisz, czy dr wymaga osobistych konsultacji przed zabiegiem, czy mo偶na wys艂a膰 mu zj臋cia twarzy i jeszcze prosz臋 podaj ile kosztuje przeszczep t艂uszczu u dr Gumkowskiego. Bardzo Ci臋 pozdrawiam i 偶ycz臋 偶eby przeszczep si臋 uda艂.:0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qwerty88
Mam konsultacje i zabieg tego samego dnia, bo jestem zdecydowana. Obym nie po偶a艂owa艂a:( Dolina 艂ez kosztuje u niego 2500 z艂. Najlepiej zadzwo艅 do kliniki i zapytaj o te zdj臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No wiec ja mialam wykonywany przeszczep tluszczu pod oczy we wrzesniu 2013, chodzilo mi najbardziej o pozbycie sie tzw. Doliny lez jak i moich nieatrakcyjnych fioletowo-czerwonych sincow pod oczami. Powiem szczerze ze sam zabieg jest dosc niekomfortowy, nie podobalo mi sie "wybieranie" tluszczu z nogi- czulam takie nieprzyjemne falowania pod skora, juz nie mowiac o ostrzykiwaniu(znieczulani u) calej twarzy. No wiec do dwoch tygodni utrzymywal sie obrzek, i bylam wrecz wniebowzieta efektem. Brak doliny lez jak i sincow, czegoz jeszcze chciec. Minal miesiac, dolina lez lekko powrocila, since wrocily z mega sila. Takie jakie byly przed zabiegiem takie i mam teraz. Na dzien dzisiejszy jest (prawie 5mcy od zabiegu) 13.02 i z reka na sercu zaluje tego zabiegu, gdyz dolina lez jest baaaardzo widoczna juz nie wspomne o sincach. Oczywiscie ze ten zabiego powinnam powtorzyc do 6-12 mcy od wstrzykniecia, ale oczekiwalam lepszych rezultatow! Bede konsulotwac sie z lekarzem na temat kwasu hialuronowego, gdyz nie mam zamiaru wrzucic w bloto nastepych 3500 zl zeby efekt utrzymal sie 2mce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U kogo robi艂a艣 zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny ja mia艂am 6 -艣膰 miesi臋cy temu przeszczep t艂uszczu na ca艂膮 twarz w powieki g贸rne i po odrobince w usta u prof.Kobusa w Polanicy i za ca艂y zabieg zap艂aci艂am 3,5 ty艣. Do tej pory t艂uszcz pi臋knie si臋 utrzymuje, oby tak dalej. Co do dr Gumkowskiego, wydaje mi si臋, 偶e on wykonuje takie przeszczepy b.dobrze i przy tym nie jest pazerny tak jak wielu innych lekarzy, podobno za zabieg przeszczepu t艂uszczu bierze 2,5 ty艣. i dlatego pacjentki lgn膮 do niego, poniewa偶 jest b.dobry i stosunkowo tani i taki chirurg b臋dzie mia艂 zawsze mas臋 pacjentek, gdy偶 informacje s膮 przekazywane z ust do ust.. Natomiast inni lekarze chirurdzy plastycy sami nie wiedz膮 ile chcie膰 za swoje us艂ugi poniewa偶 uwa偶aj膮 si臋 za Bog贸w w tej dziedzinie, takich powinni艣my omija膰 szerokim 艂ukiem, niech sami si臋 operuj膮 i swoje rodziny, to ich nauczy pokory.:) PS. Prof.Kobus, te偶 nie jest drogi, a zabiegi wykonuje super.

Udost臋pnij ten post