Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwkemckdcmkdmckcmkdmckdmckdmc

Co sądzicie o związku dziewczyna 20 lat , facet lat 33

Polecane posty

Czy to ma sens , czy za duża różnica wieku ?

Gość rexwr
za dużo, no chyba że oboje upośledzeni umysłowo, to wtedy nie widać aż tak znacznej różnicy

Gość Idealny układ na początek
Facet w tym wieku już zazwyczaj się czegoś dorobił - wspomoże, utrzyma, czasem pomoże w rozwinieciu kariery zawodowej, a i jest jeszcze młody. Facetom którzy oglądają się za młodszymi do dowartościowania się starczy wiek i uroda No a kiedy już się ustawimy, coś niecoś odłożymy, mamy doświadczenie zawodowe, zostawiamy starego rupiecia koło 40 i bierzemy równieśnika któremu imponujemy swoją zaradnością (praca dzięki pomocy exa) i urodą w tym wieku (ex dopomoże kiedy nam będzie brakować na waciki)\ Ja jestem za!

Gość jfkwjefhwkefwekl
ja mam 21, facet z ktorym sie spotykam 31. i na razie jest super. sadze, ze to nie zalezy od wieku, ale od czlowieka. ale w tamtym roku bylam z 38 latkiem. i wydaje mi sie, ze wiek, to tez, na pewno. ale glownie chodzilo o styl zycia, ciagle sie klocilismy. teraz jestesmy przyjaciolmi. ogolnie dla mnie moj facet musi byc starszy o te 8-10 lat, jakos z rowiesnikami sie kompletnie nie dogaduje

spoko. przecież facet 33 lata to nie jest jakiś stary dziad tylko w pełni sprawny mężczyzna (o ile nie waży 150kg) a kobieta 20 lat jest w pełni dojrzała. Więc jeżeli jest uczucie to w czym problem? W ogóle głupota, żeby pytać o to ludzi na forum. Powodzenia wam życzę;d

20 i 33 ... Laski w wieku 20 lat to juz nie dzieci ale sie nadal rowijaja i ucza wiec to zadne dojrzale kobiety. Oczywiscie ze facet w wieku 33 lat to to nie dziad ale w tym wieku 13 lat jest wg mnie za duzo...

idealny uklad :D:D: bardzo dobry plan wymyslilas, musisz byc super babka :D

_Biest_zdziwiłbyś/zdziwiłabyś się jak dziewczyny w wieku 20 lat potrafią być dojrzałe. Często dojrzalsze niż nie jeden 30 latek. Ale problem może tkwić w tym, że albo młodszy goni cały czas za starszym, albo ten starszy masz przestój, bo czeka na ukończenie studiów partnera, na dziecko i w ogóle. To moim zdaniem jest największa przeszkoda. Ja mam 6 lat starszego faceta i teraz kiedy on już jest jakiś czas po studiach i chciałby być już ustawiony, a ja dopiero studiuje i tak naprawdę nie zamieszkamy razem póki nie skończę studiów, kursów i nie zacznę zarabiać. Teraz to musimy iść na duże kompromisy w sprawach ważnych.

Ja nie twierdze ze to sa dzieci i nawet jesli sa na swoj wiek dojrzale nie oznacza to, ze maja pojecie o zyciu. Ja w tym wieku mialam za soba wieloletni dosc trudny zwiazek ale nigdy bym sie nie zdecydowala na zwiazek z 13 lat starszym facetem-tzn w tym wieku. (ja sie zdecydowalam na taki zwiazek troche pozniej).

Gość a ja znam
ja mam 24 moj facet 35 i dobrze sie nam układa jesteśmy razem 2 lata i 3 miesiąće powodzenia :)

Gość p Z K C M P und S K
w wieku 33 lat, facet powinien być przykładnie ukrzyżowany jak Paneczek Jezusiczek, a kobieta 20 letnia poddana odtruwaniu po kontakcie ze starymi jajami, und kiełasą

po co Wy się pytacie o to na forum? jak go chcesz, to bierz, jak nie to nie. okropna jest taka wycena. "facet brunet, brać?" :O wyjdzie w praniu, liczą się uczucia

Gość p Z K C M P und S K
znaczy się z kiełbasą zwaną cygarem z bakami

Gość różnica wieku 13 lat jest
pechowa , więc uciekaj jak najdalej

Gość kbhklg;h
Zauważyłam jeszcze inne zjawisko. 33 latek, dajmy na to kawaler, wiąże się z 20 latką. Zakładam, że oboje są na jednakowej stopie emocjonalnej. Ona gania z nim po dyskotekach i przesiadują popijając piwo w parku... :O Tak mi się skojarzyło PARDON, to przez pewną historię. Ostatnio gadałam ze znajomą. Jest rozwódką po 40-tce i szuka faceta. Stwierdziła, że ciężko takowego znaleźć w tym wieku. (choć jest sympatyczna zadbana i zgrabna), bo kawalerowie koło 40-tki, to w 90% żule. Coś w tym jest. Sama na osiedlu mam kilku takich co mieszkają z mamą, której kradną pieniądze z portfela na wino, ani pracy, ani zębów, ani kobiety przy boku... :D:D . Są też tacy co za przeproszeniem chcą zadupczyć i żyć chwilą. Także nikłe szanse chyba żeby poznać w tym wieku kogoś wartościowego. Gdzie podziali się prawdziwi faceci po 40-tce??? Może ten gatunek wymarł???

Gość ghjhjhjhjhfg
kobiety po 40 to sa dopiero paraty, chuj wie z kim juz spała :D