Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaA2

Brak okresu w 7 przerwie - ciąża????

Polecane posty

Gość zmartwionaA2

Witam Biore tabletki antykoncepcyjne MIDIANA skończyłam dopiero drugie opakowanie i dziś jest 6 dzień przerwy a okres sie nie rozkręcił tzn. w 3 dniu miałam lekkie brązowe plamienie potem troszkę krwi i jedynie po kazdym stosunku cos tam wylecialo takie lekkie plamienie ... wiem juz ze nie dostane normalnie okresu... Po pierwszym opkaowaniu okres rozpoczal sie wlasnie takim plamieniem ale na drugi dzien sie rozkręcil i było to nawet dosyc obfite krwawienie... a teraz nawet podpaski jednej nie zużyłam... Nie wiem co mam myslec. Kochałam się z mężem normalnie kończył w środku . Tabletki brałam regularnie z kilkuminutowym opóźnieniem wymiotowałam kilka razy ale od wzięcia tabletki minelo jakies 10 godzin... :( czy to moze byc ciaza? . Dodam ze przez caly ten cykl kuły mnie jajniki i do tej pry tak jest robilam test ciazowy tydzien temu i byl negatywny . ale moze bylo jeszcze za wczesnie bo przed terminem miesiaczki.

Gość zmartwionaA2
Co o tym myślicie kobietki ?

Gość wątpię, że to ciąża jeśli
było jakiekolwiek plamienie czy krwawienie, bo to nei jest @ tylko krwawienie z odstawienia i ma prawo wyglądać zupełnie inaczej niż prawdziwa @ i trwać też może bardzo krótko sama zawsze mam @ 7 dniowe i obfite, a gdy przez rok brałam tabletki anty krwawienie z odstawienia trwało 2 dni! zaś moja koleżanka miała krwawienie z odstawienie zawsze 1-dniowe