Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ibizax

Wiecie co, mam dwie koleżanki, jedna ładna, druga raczej brzydka. Ta druga ciągl

Polecane posty

ciągle umawia sięna randki itd. A to ktoś prosi jąo numer, a to zaprasza na kawę, jakieś wyjścia itd. Ta ładna natomiast o ile wiem dawno z nikim się nie umówiła. Obie są bardzo wesołe, zabawowe itd. Znacie podobne przypadki? Od czego to zależy? Strasznie mnie to interesuje

Może ta Twoja koleżanka jest bardziej przebojowa od Ciebie?A jaki wg Ciebie może być powód,że masz nieco mniejsze od niej "rwanie"? ;)

Nie piszę o sobie, więc nie wiem jaki może być powód. Sama sięnad tym zastanawiam

Gość nfjnjksnasffsank
Ciężko ocenićna odległość, powody mogą byćróżne. Albo jedna z nich jest bardziej kontaktowa, łatwiej nawiązuje znajomości itd, może wygląda na sympatyczniejszą? W drugęstronę można powiedzieć, że może jest np nieco zdesperowana i łapie sięza każdego kto okaże jej zainteresowanie? Nie wiadomo czy ta druga nie jest zapraszana czy po prostu nigdzie nie chodzi Więc ciężko powiedzieć w czym rzecz

Nie piszę o sobie, więc nie wiem jaki może być powód. Sama się nad tym zastanawiam