Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Jak facet to ma to jest gościem i idealnym partnerem życiowym

Polecane posty

- ogólny atrakcyjny wygląd zewnętrzny - stała praca /czy ma studia to już mniej ważne/ - własne mieszkanie lub dom Tak wynika z obserwacji faceta zarejestrowanego od dłuższego czasu na dwóch portalach randkowych.

Gość popycham marlenke
No i co, jest w tym coś dziwnego ?

Gość jalinka
I co w tym gorszącego?

A czy ja napisałem że jest coś w tym dziwnego ? Niby to niedużo ale jednak mało jest facetów którzy spełniają te warunki.

Gość tak jest zgadzam sie
tak jest i w/g mnie to normalne bo któa by chciałą niedorajdę życiową .. bez mieszkania gołodupca ... Kobieta w zwiazek wnosi dużo pracy i zdrowia ...a przy proodach i codziennym życiu użeraniu się z bachorami traci wiecej zdrowia niż facet , a wiec coś też wymaga od faceta ... nic dziwnego

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jak się wyciąga wnioski na podstawie osób które wystawiają się w supermarkecie z nadzieją że ktoś ich kupi(kobiety)/przygarnie(faceci) to pewnie można dojśc do takich zaskakujących refleksji :D przestan chodzić po supermarketach z ludzmi to być może jakieś inne wnioski wyciągniesz.

Przypadek z mojej miejscowości.Facet po 30tce,przystojny,mechanik samochodowy,ma swoją firmę /warsztat,serwis opon i stację diagnostyczną/ dom pod miastem i piękną żonę 10 lat młodszą.

Gość kwiatkowadamka
Kobiety chcą mieć atrakcyjnego partnera to naturalne. Wiadomo,że z pracą,a nie nieroba..na którego one mają robić? I wiadomo,że z domem,lub mieszkaniem,bo chcą się czuć bezpiecznie i stabilnie.Facet ma zapewnić byt rodzinie. Teraz mężczyźni od kobiet też dużo wymagają: wyglądu więcej nawet niż atrakcyjnego(idealnej figury, twarzy, włosów, zębów,paznokci,bardzo ładnych dopasowanych ubrań).. oprócz tego dobrze by była po szkole oraz pracowała.. różnica taka,że mieszkania czy domu jeszcze nie wymagają :) pewnie do czasu...

Gość popycham marlenke
15:59 [zgłoś do usunięcia]brzydki ale inteligentny Przypadek z mojej miejscowości.Facet po 30tce,przystojny,mechanik samochodowy,ma swoją firmę /warsztat,serwis opon i stację diagnostyczną/ dom pod miastem i piękną żonę 10 lat młodszą. x Dokładnie i ten facet, którego opisałeś to prawdziwy mężczyzna

Przypadek z mojej miejscowości.Facet po 30tce,przystojny,mechanik samochodowy,ma swoją firmę /warsztat,serwis opon i stację diagnostyczną/ dom pod miastem i piękną żonę 10 lat młodszą. - a ty ciągle swoje. zdecyduj się czy chcesz mieć normalną żonę czy kupną :D nikt nie kwestionuje tego że można kupić sobie ładną kobietę są nawet portale do tego z tego co mi wiadomo. nie rozumiem dlaczego na uczuciowym zakładasz temat o zakupach :D idż na zakupy tam Ci doradzą gdzie są kobiety z promocji :D może cię będzie stać na jakąs kenijke,bangladeszkę, czy kambodzanke skoro polki sa dla ciebie za drogie. kambodzanke kupisz za zasilek dla bezrobotnych.poza tym wez sie do pracy to bedziesz mial zone jak ten ze stacji diagnostycznej bo ciezko mi uwierzyc ze 10 lat mlodsza kobieta nie zostala kupiona tylko sie zakochala w starym dziadziegdy jej przeglad samochodu robil :P oczywiscie nie w sensie doslownym kupiona.

Dokładnie i ten facet, którego opisałeś to prawdziwy mężczyzna - penwie tak tylko kobiecie daleko do prawdziwej.

"Teraz mężczyźni od kobiet też dużo wymagają: wyglądu więcej nawet niż atrakcyjnego(idealnej figury, twarzy, włosów, zębów,paznokci,bardzo ładnych dopasowanych ubrań).. oprócz tego dobrze by była po szkole oraz pracowała.." Chyba topowe 20 procent mężczyzn, bo inni kobiet nie interesują.

Moje młodsze koleżanki szukając facetów zwracają uwagę na wygląd oraz to , czy ma pracę. Faktycznie. Ale już z mieszkaniem to nie koniecznie. Trzeba się dorobić!

Tak jego żona to Polka i ma 20 parę lat a facet bodajże 35.Ale mniejsza o to.Firma jest jego ojca który zmarł kilka lat temu więc sam się tego nie dorobił jedynie dom wybudował więc farta życiowego też trzeba mieć.

jego to polka ale ty narzeksza ze kasy nie masz to sobie wez jakas tansza zone :D skoro gustujesz w tych kupionych i dla ciebie to przedmiot do zazdrosci. obwiniasz go ze mial ojca ktory pracowal obwiniaj swojego ze jest leniem co najwyzej bo to nie jego wina ze przejal warsztat na jego miejscu tez bys przejal.

Gość popycham marlenke
Mój się wszystkiego jakoś sam dorobił i "farta życiowego" za bardzo nie miał od najmłodszych lat :o A ty pewnie jakiś bezrobotny jesteś czy coś w tym stylu, że takie tematy zakładasz : /

Tak jestem bezrobotnym absolwentem po studiach ale pracuję w lokalnej gazecie jako reporter niestety na umowę śmieciową jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć.A żony na siłę też nie szukam :)

top może ty reportaż zrób o tych kobietach albo umowach smieciowych to cie jakos bardziej w tej gazecie docenia i nie bedziesz popychadlem na smieciowej umowei. nawet jak zostaniesz milionerem to bedziesz musial za kupna zone zaplacic 2 x tyle co inni bo straszny malkontent jestes.

Co ty tak cały czas o kupowaniu żony? Ja tylko chcę znaleźć zwyczajną przeciętną z wyglądu i skromną kobietę która pokocha wrażliwego i inteligentnego faceta.

przeciez to ty zalozyles temat o kobietach ktore sie wystawiaja na sprzedaz i jeszcze mnie imputujesz :D