Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamasmamsmsasasas

W wieku 30 lat- staz z Up.

Polecane posty

Gość mamamasmamsmsasasas

Co sadzicie czy warto isc?

U nas mnóstwo stażystów w tym wieku, nawet starszych. Warto mieć taki papierek do CV, ale z drugiej strony miej świadomość,że tam gdzie pójdziesz rzadko zostawiają pracowników na stałe. Raczej stażyści to tania siła robocza, która robi tyle co pracownik na etacie a nic nie kosztuje.

Gość ale jak nie ma innych
opcji to nawet taki staż jest fajny. zawsze jakiś grosz i nie siedzisz w domu

U nas nawet kasa była taka,że wychodziło tyle co na etacie. Prawie 900 zł na rękę, plus zwrot kosztów dojazdu i zwrot za przedszkole dziecka. Chciałabym tyle mieć nie mając odpowiedzialności za to co robię ;P

Gość tysiąc500sto900
staz przysługuje do 26 roku zycia poczytaj przepisy

Gość mamamasmamsmsasasas
zmienily sie przepisy. szans na prace biurowa nie mam normalnie na etacie. jedynie mozliwosc stazu. tylko boje sie 1 rzeczy ze nic nie beda mnie uczyc. a ja chce sie czegos nauczyc.zdobyc jakies dowswiadzcenie.

Gość psiaki nha gigancie
haha , mnie up chciał dać na staż do nowo otwartej firmy ,mam 33 lata , a w owej branży diośw 9 lat , czego bym się tam niby uczyła ? pogardy do ludzi ? Kurva człowieka z diośw kilkuletnim na staż , co za kraj

Gość mamamasmamsmsasasas
a

Gość mamamasmamsmsasasas
mam do wyboru isc do sklepu. market. a staz w kierunku w ktorym mi sie podoba, w kotrym chce pracowac ale za miejsza kase. wybieram staz.

Ja uczę stażystek normalnej pracy. Musi potrafić wszystko to co my. Zawsze powtarzam, ze ja nie miałam ani dnia na przyuczenie, bo mnie wrzucili w miejsce gdzie nikt nie chciał pracować ;P i musiałam sobie sama radzić, więc stażystki mają komfort przyuczenia 6 miesięcy