Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Jaki macie stosunek do aborcji na życzenie?

Polecane posty

każdy obyty człowiek wie że nie ma 100%Tantykoncepcji w ciągu wielu lat pożycia wpadka to nic nieprawdopodobnego mimo używania tabletek, a gumek to już wogole

Gość Amd.u
skromnie przypomne ze nie ma 100 procentowej antykoncepcij

z kim ja tu dyskujtuje z ludzmi którzy nie mają pojecia o antykoncpecji :) haha widać jaki mamy coemny naród kościół skutecznie blokuje edukacje seksualną i mamy takie przypadki.

"to czysty idiotyzm zabijac kogos innego z powodu wlasnej wpadki" x to nie "idiotyzm" tylko potworność żeby tak się domagać prawa do zamordowania własnego dziecka. to jakaż supełnie zwyrodniała, odczłowieczona sucz. nie ma co z czymś takim w ogóle dyskutować.

NIE MA 100% antykoncepcji idzcie do ginekologa to niech moze wam przetłumaczy, a jak zyjecie w świecie złudzen to sobie dyskutujcie ze swoimi złudzeniami

@kurdupelka: doczytaj o antykoncepcji i uprawiaj odpowiedzialny seks, a mysli o mordowaniu dzieci szybko odejda:)

Gość Amd.u
Apropos szklanki wody-zaden facet nie zrezygnuje z seksu,wy seksu sobie nie odmowicie a kobiety tez lubia ten cholerny seks moze dla was to dziwne

!offerma kilkutygodniowa rzecz pomimo bycia człowiekeim nie koniecznie jest dzieckiem dla kogoś!!!

dlatego należy się liczyć z zapłodnieniem. ale jeżeli wy zamordowanie własnego dziecka macie "wliczone w koszty" uprawiania seksu to po prostu nie ma słów na takie współczesne barbarzyństwo. kompletna patologia taka jak u tej baby która kazała dwóm innym zwyrodnialcom utopić własnego syna bo kochankowi przeszkadzał. zwyrodnialcy są jak widać wśród obu płci.

Maciek B. @kurdupelka: doczytaj o antykoncepcji i uprawiaj odpowiedzialny seks, a mysli o mordowaniu dzieci szybko odejda --- nie odejdą bo abrocja do 12 tygodnia to zabieg realny w każdym nrmlanym kraju gdzie kobieta decyduje o tym co sie dzieje z jej organizmem

Gość Amd.u
Czemu mezczyzno nie wybierzesz tej klasycznej szklanki wody?

Gość rtyyuiiii89
najbardziej śmieszą mnie ludzie, którzy nawołują żeby rodzić i oddawać- chyba was osrało :) na pewno każda z ochotą przejdzie trudy ciąży i porodu, zrujnuje sobie zdrowie i ciało po to żeby podarować "nowe życie" jakiejś zdesperowanej staraczce, podczas gdy wystarczy połknąć tabletkę i siąść na klopie- skurcze i krwawienie jak przy mocniejszym okresie i w pół godziny po sprawie. koszt 90 euro albo gratis jak ktoś mieszka w innym kraju. wsadźcie sobie w doopę te apele o rodzenie niechcianych dzieci, bo się ośmieszacie

!offerma dlatego należy się liczyć z zapłodnieniem. ale jeżeli wy zamordowanie własnego dziecka macie "wliczone w koszty" uprawiania seksu to po prostu nie ma słów na takie współczesne barbarzyństwo. kompletna patologia taka jak u tej baby która kazała dwóm innym zwyrodnialcom utopić własnego syna bo kochankowi przeszkadzał. zwyrodnialcy są jak widać wśród obu płci. xxxx ------ to że ma się kilkutygodniowe coś w ( człowieka) to nie znaczy że to dla kogoś dziecko przykro mi! i to nie żadna potworność tylko zwykła procedura

xxxx ------ to że ma się kilkutygodniowe coś w ( człowieka) to nie znaczy że to dla kogoś dziecko przykro mi! aborcja to nie żadna potworność tylko zwykła procedura

"kilkutygodniowa rzecz pomimo bycia człowiekeim nie koniecznie jest dzieckiem dla kogoś!!!" x oczywiście że jest. to że ty jesteś pozbawiona ludzkich uczuć nie oznacza że twoje dziecko przestaje być twoim dzieckiem. są takie zwyrodniałe "matki" co mordują własne dzieci ale to są wciąż ich dzieci i to czyni je jeszcze większymi potworami.

i te wasze dramatyczne określenia mordowanie, zabijanie nie ma się nic do medycyny i do prawa możecie sobie to nazywac krzyzowanie grillowanie ITD. jak sie wam podoba

Gość dfghjhyt
Ciekawe Kobiety bronią legalnej aborcji ale jak powiesz, że w ten sposób uciekają od odpowiedzialności to zaraz odwracają kota ogonem i mówią, że to one takie odpowiedzialne a faceci są źli. Jeszcze ciekawsze, że to właśnie mężczyźni są przeciwni aborcji.

@kurdupelka: wierz mi, ze jak doczytasz o antykoncepcji i odpowiedzialnym seksie, to odejda:)

"i to nie żadna potworność tylko zwykła procedura" x dla zwyrodnialca i patologii to "zwykła procedura". komory gazowe w oświęcimiu też były częścią "zwykłej procedury".

mam rodzinę w 4 krajach europy gdzie abrocja jest legalna i zamierzam skorzystać z wizyty i zabiegu jak mi się trafi niechciana ciąża :)

"Jeszcze ciekawsze, że to właśnie mężczyźni są przeciwni aborcji." x bo tu są specyficzni mężczyźni. jakoś tak im się w głowach porobiło że kopulacja na wszelkie możliwe sposoby nie jest celem ich życia i na pewno nie może być wazniejsza niż czyjeś życie.

Gość Amd.u
Zadalam pytanie-czemu mezczyzni nie zrezygnuja z seksu ?

"zamierzam skorzystać z wizyty i zabiegu jak mi się trafi niechciana ciąża" x nie wątpię. i właśnie dlatego oceniam cię jako zwyrodniałą psychopatkę bez grama człowieczeństwa.

Gość Amd.u
Dlaczego faceci nie naklaniaja kobiety do slubu i nie spia z nimi tylko w momencie decydowania o potomku a potem nie pija tej szklanki wody w obawie aby nie plodzic potomstwa ktorego nie chca?

płód jest człowiekiem i nie potrzebuje niczego więcej oprócz Czasu, żeby stać się maleńkim dzieckiem

Gość ja też offermo
Oceniam ją dokładnie tak samo.

Gość burak wiejski
22:22 [zgłoś do usunięcia] KURDUPELKA85 mam rodzinę w 4 krajach europy gdzie abrocja jest legalna i zamierzam skorzystać z wizyty i zabiegu jak mi się trafi niechciana ciąża o ja pierdole jaka >światowa