Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z zielonego podwórza

mąż mnie przypala...

Polecane posty

Co mam robić?! Jesteśmy razem od 8 lat, małżeństwo od 6 . Na początku było idealnie, bardzo się kochaliśmy, zamieszkalismy razem po 1 roku. Niestety jakoś 2-3 lata po ślubie zaczelo nam sie psuc, w zasadzie tylko w lóżku. Maż ma jakies chore wizje erotyczne, podniec go podpalanie moich palcow od stop zapalniczka... nie robi mi krzywdy tylko tak przejezdza ogniem po palcach...Z poczatku uwazalam to za glupie zarty ale sytuacja sie powtarzala coraz czesciej az w koncu doszlo do rozmowy, w ktorej przyznal sie, ze ma ochote mi przypalac stopy i ze jak o tym nie mysli to nie moze dojsc...co amm robic, kocham go, ale jednoczesnie odraza mnie to zachowanie...

Gość jason w kosmosie
6/10

to nie zarty, nie kpij jesli nie wiesz jak jest...;/

Gość A może to jest po prostu
To nie jest normalne zachowanie.Uważaj bo może Ci zrobić krzywdę😠 Pewnie naoglądał się filmów erotycznych i stąd to idiotyczne zachowanie.Erotomani tak się zachowują. Nie pozwól sobie, musisz koniecznie z nim porozmawiać.Jeżeli się nie zmieni powinnaś odejść od męża.

Gość Smigol
Witam. Też mam taki fetysz, ale moja kobieta się go bała i nie chciała spróbować. Tym sposobem mam nową, fajniejszą kobietkę, z którą "bawimy" się ogniem raz na jakiś czas. Znam bezpieczną metodę. Kup paliwo do zapalniczek zippo, posmaruj oliwą stopy a potem polej je benzyną i podpal zapalniczką. Efekt zajebisty, stopy mega fajnie wygladają, szczególnie podczas orgazmu, nie palą sie długo i raczej nie ma oparzeń. Gdy widze, że kobieta dochodzi i wznosi nogi do góry, to wcześniej przygotowane stopy podpalam zapalniczką. Super efekt do filmów typu homevideo :D WIadomo, że czasami może coś pójść nie tak, dlatego zalecam wielką ostrożność i nie biorę na siebie odpowiedzialności, jeżeli ktoś spróbuje tego samego w domu i skonczy sie nieciekawie.

Smigol zostawiłeś swoja kobiete bo jej to nie pasowało? Tylko dlatego? To jest az tak silne porzadanie ze facet jest w stanie rzucic i znalezc taka ktora go zadowoli? Boje sie ze maz mnie zostawi w takim razie, bo ja sie nie zgodze na takie gierki bo mnie to po prostu boli.

Gość Smigol
Aniu! Oczywiście ze tak, czasami fantazje są tak silne, że musimy je spełnić za wszelką cenę. Wyobraź sobie, ze Ty chciałabys czegoś natomiast ukochana osoba nie ma zamiaru o tym słyszeć. Na dłuższą metę będzie narastać frustracja, która może zniszczyć każdą miłość. W moim przypadku było po prostu tak, że moja EX znała się z Obecną z pracy. Poszły na piwko i tam się sobie zwierzały. Okazało się, że Obecna zawsze miała na mnie ochotę i gdy zauważyła, że jest okazja postanowiła ją wykorzystać. Fakt jest taki, że nie mogłem się oprzeć (ahhh ta męska natura :D) i nie musiała mnie długo namawiać na zdradę a później przucenie mojej EX. Jest piękna i uwielbia moje pokręcone fetysze. Po co miałbym się męczyć z EX, która nie spełnia moich wymagań? Wiem ze teraz to jest PRAWDZIWA miłość! Tamto to był tylko bezsensowny, nieudany związek.

Gość wróżka Magnolia
Smigol przerazasz mnie;/

Gość Faceci to szuje!
Głupich nie sieją, sami się rodzą.Trzeba być naprawdę popieprzony żeby uprawiać takie orgie.To w/g ciebie ma być miłość? WULGARYZM,zezwierzęcenie, nic więcej! 😡

Gość Asieńksa
Smigol jesteś psychiczny, skąd się takie pomysły w tych pustych łbach biorą :O Ale dobrze, że znalazłeś sobie łatwą puszczalską idiotkę bo jest taka sama jak ty i pasujecie do siebie :D Psychole, dobrze, że więcej głowy nie zawracałeś tamtej porządnej dziewczynie. Ktoś cię gwałcił w dzieciństwie tam poza tym? Autorko - bardzo Ci współczuję, wydaje mi się, że Twój mąż jest chory psychicznie, albo coś mu odbiło, albo jakieś przykre przeżycia z dzieciństwa ukrywane? Nie ma się co męczyć z takim psychicznym upośledzonym typem - niewiadomo, co takiemu do głowy wpadnie, bo normalnemu człowiekowi to by nawet przez myśl nie przeszło :/

Gość Asieńksa
" ze jak o tym nie mysli to nie moze dojsc" - :O niedługo nie będzie mógł dojść, jak nie wyobrazi sobie, że wali go w tyłek wielka zapalniczka :D

Gość Smigol
@Asieńksa Nie wiem czemu mnie obrażasz. Co powoduje, że tak szybko tworzysz sobie opinie o drugiej osobie? To chyba Ty masz pusty łeb, bo tylko takie osoby potrafią bezpodstawnie i z urojoną wyższością obrażać innych. Zastanawiasz się zanim coś napiszesz? A może nie powinienem Cię podejrzewać o zbyt intensywne wykorzystanie mózgu? Robię to co lubię, dopóki komuś nie wyrządzam niechcianej krzywdy. Dlaczego zakładasz, że moja Obecna jest puszczalska? Skąd wiesz, że moja EX była porządna? Może to ona się puszczała, albo lubiła zabawy, które Ty uważasz za obrzydliwe? Nikt nigdy mnie nie gwałcił. Ogólnie powyższą wypowiedzią dałaś upust swojej głupocie i na chwilkę poprawiłaś swoje zdanie o żałosnym, żenującym życiu które prowadzisz. Z wyobraźnią też cieniutko "wielka zapalniczka wali w dupę" - nie mogłaś wymyślić nic ciekawszego? Czyżby za dużo oglądania tv i czytania kretyńskich stron, a za mało nauki i samodoskonalenia? Dobrze, że jesteś szara maso. Nie wypowiem się nt Twoich preferencji, orientacji i upodobań bo Cie nie znam i jedyna rzecz która bije z Twojej wypowiedzi to to, że jesteś BEZDENNIE GŁUPIA!

Gość wyznawca Vicca
Smingol, jesteś reinkarnacją , zakonnika Swiętej Inkwizycji, i pewno podpalałeś, stosy s kobietami. Ale sie nie martw, to się leczy, na koszt NFZ-tu

Gość Smigol
Dobre!

Gość Millena26
Nic co sprawia przyjemność w łóżku nie jest nienormalne. Myślę, że nie powinno się ubliżać osobom, które maja różne fantazje. Z resztą mój mąż ma taki sam fetysz, ale krzywdy mi nigdy nie zrobił i na pewno nic się w tej kwestii nie zmieni.

Gość gość
tak tak to są resztki z poprzednich wcieleń tylko wtedy robiłeś krzywdę a teraz trochę Cie uszlachetniło

Gość gość
trzeba byc niezłym debilem zeby takie rzeczy robic. Fakt swieta w łóżku nie jestem ale to z podpalaniem to debilizm totalny.....kiedyś wyleje ci benzynę na leb bo taki będzie spragniony ty sie będziesz chajczyła a mężuś zwali sobie konia...ja bym tak go kopneła w d**e a na do widzenia podaruj mu zestaw zapalniczek niech ma na pocieszenie

Gość gość
powiedz jemu ,że ciebie najbardziej by podnieciła płonąca "maczuga" niech najpierw sobie małego podpali a i powiedz że najbardziej lubisz zapach nafty do lamp niech najpierw tym posmaruje....dłużej będzie płonął. i mu się odechce.

Gość gość
A gdybyś mu tak powiedziała że ciebie podnieca ubranie wysokich szpilek i deptanie go po klacie i wyzywanie go, a on ma udawać twojego kundelka? Może zrób coś co jego przerazi?

Gość gość
Ok. Obserwuję tą dyskusję ale widzę, że trochę przygasła. Mam pytanie do Pań. Co jeżeli - tak jak w moim przypadku - to kobieta ma takie erotyczne fantazje? U mojej żony ujawniło się to dość przypadkowo. Zaznaczam, że jej tortury nie wyrządzają mi krzywdy, nie uznaję jej za osobę nienormalną itp, itd. Czy zatem uważacie ją za powinienem - jak zdaniem co niektórych - kopnąć i wyrzucić za drzwi wcześniej fundując coś w stylu "płonącej maczugi" np. "wypalanie jej trawnika"?

Dla mnie to coś nie tak z jego głową Aniu!! Najlepiej rozstań się z nim zanim naprawdę dojdzie do Tragedii!!

Gość EVA1
Aniu a może zaproponuj mężowi odwrócenie ról. Wtedy w ramach zemsty będziesz mogła mu delikatnie przypiec stopy lub przypalić je tak mocno, żeby aż skóra skwierczała. Wszystko zależy od Ciebie. Oczywiście wcześniej uprzedz go czy bardzo będzie cierpiał.

Przypalałam już mu jaja palnikiem, bardzo mu się podobało :(

Gość EVA1
I jak przeszła mu ochota czy nadal chętnie przypala Ci stopy ?