Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagrrossa83838383

Czy czulście kiedyś, że tylko z tą osobą chcecie dzielić życie?

Polecane posty

Gość milagrrossa83838383

Czy wydawało wam się, że dla tej osoby warto poświecić wiele? Czy jak was ten jedyny/ta jedyna przytulili to czuliście coś niesamowitego, że sam dotyk był magiczny i mówił wszystko?

Gość khdtugg
Krócej: "Zaznaliście kiedyś prawdziwej miłości?"

Gość skrzywdzony
gdy mnie przytuliła płakałem jak dziecko

Gość nalnlala
Nie

Gość kajhhhaaaahdhd
Tak, ja znalazłam właśnie prawdziwą miłość. Było tysiąc wątpliwości, ale zawsze czułam, że tylko z tym mężczyzną mogę budować związek i tylko z nim warto byc, pomimo problemów nie umiałam odejść, teraz jestem bardzo szczęśliwa, faktycznie, uczucie czuć, po prostu to się wie, nie trzeba słów

Gość milagrrossa83838383
Po czym to czujesz?

Gość Siq
ja to czuję, po tym że myślę jedno a i tak robię tak, żeby być obok niego. Nie ma go parę dni to czuje niepokój. Jest zmartwiony to potrafię stanąć na głowie, aby się uśmiechnął.

tak - ponieważ tacy ludzie istnieją dla nas - są jakby dopasowani do nas i dobrani , ale tylko w tym wypadku pojawia sie to uczucie...

Gość jalkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja mam tak, że mimowolnie jak jestem z nią to jestem podniecony, wiecie o co chodzi...:) choć nic nie robimy

Tak. Od prawie 3 lat jestesmy malzenstwem :) Ale to nie bylo tak, ze "od pierwszego wejrzenia" wiedzielismy, ze to jest to - musielismy troche razem przejsc i dojrzec do tego przekonania. To nie kwestia magicznego dotyku, jak mowisz, czy czegos podobnego. Bardziej poczucie bezpieczenstwa i spokoju w obecnosci tej osoby, wrazenie odbierania na tych samych falach, konczenie rozpoczetych przez druga osobe zdan tak samo jak ona by to zrobila - zwykle rzeczy dnia codziennego :)

Gość milagrrossa83838383
Nigdy przy nikim nie czułam się bardziej bezpieczna, czuję jakbym go znała od lat