Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr okroniasz

Dziewczyny, co to u Was oznacza? chcę dobrze, ale potrzebuje wskazówek, pomóżcie

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
" ale ja się zastanawiam czy kobieta też może starać się o znajomość. W momencie, kiedy ta 2 strona się dystansuje z jakiegoś powodu." ..odwróć sytuacje i pomyśl kiedy ty się dystansujesz do facetów ?

Gość mr okroniasz
napisała mi w sobotę, po 24 godzinnej przerwie, że " przeprasza, że nie pisała, ale praca ją pochłonęła :D" i że da mi znać nast dnia, spytała też jak mija mi dzień? Odpisałem, zadając jej jakieś pytanie...I czekałem do nast dnia kiedy miała mi dać znać kiedy może...ale minął jeszcze kolejny dzień, i nic. czy wszystko tu jest w porządku??

Gość ds0000000000001
ale to nie jest tak,że on nie wykazuje inicjatywy. Ale nie pisze tyle co wcześniej. Ja się nie odzywam 1 w ogóle. I w sumie może tak jest lepiej :)

Gość taki jeden facet 28
..czasami tez po prostu wato zadzwonić ? ..raz na jakiś czas można nikomu korona nie spadnie ,ani nachalne to nie będzie. Ja generalnie przyjmuję zasadę ping pongi serw rozpoczynam ja ,ale muszę czuć ,że ta pileczka wraca do mnie ,a nie że cały czas ja wysyła ten serw ,a odpowiedzi brak

Gość ds0000000000001
no tak, ale boję się. Bo jeśli wcześniej się odzywał ciągle 1 a teraz nie tyle ile wcześniej, to wolę chyba milczeć... ale może zaryzykować tez i walczyć o kontakt..

Gość mr okroniasz
no nie wiem, gdyby tło dostania od niej numeru było bardziej czytelne, ale było przy okazji nadania karty. Fakt, że miałem dzwonić, w sprawie karty. Ale zanim karta doszła, ja już ją zaprosiłem na kawę. Napisała, JASNE!, tylko musi wrócić do miasta. Potem napisała, PEWNIE!, tylko musi sprawdzić grafik. Czyli nie wiem do końca, czy to entuzjazm był, czy taki udawany

Gość mr okroniasz
chociaż bez względu na to, co do niej napisałem...zależy mi na niej. Tak mi serce mówi. W ogóle chyba popełniam błąd dając do opinii cudzej swoje decyzje (choć jestem Wam wdzięczny za pomoc) . Przecież to ja ją widziałem i z nią rozmawiałem. Pierwsze wrażenie pozytywne. Dlatego sprzeczne to co robię, z tym czego chce. Po prostu przejechałem się wcześniej

Gość taki jeden facet 28
Prawda jest taka jak ktoś się chce umówić to się umówi i spotka. Nie może być tak ,że ciągle jedna osoba wychodzi z inicjatywą spotkania chyba to logiczne jest ? ds0000000000001 jeżeli to on się ciągle odzywał pierwszy ,a ty nigdy to się nie dziw ,że się przestał odzywać. No ,ale skoro ty nie masz najmniejszego zamiary wyjść z jakąś twoja inicjatywą to widocznie aż tak ci nie zalezy na tej znajomości

Gość mr okroniasz
nie odpisuje, to już mogę dać sobie spokój, co nie?

Gość alamakota123
w marketingu stosuje się takie tanie zagrywki , proste .

Gość mr okroniasz
odpisała, ze przeprasza i proponuje jutro : P