Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr okroniasz

Dziewczyny, co to u Was oznacza? chcę dobrze, ale potrzebuje wskazówek, pomóżcie

Polecane posty

Gość mr okroniasz

Witajcie! Prosta historia. Poznałem w pracy dziewczynę,atrakcyjna, jakaś chemia była więc podszedłem zagadałem i dowiedziałem się że zmienia pracę, więc nie będę miał już okazji. Ale jednak-spotkałem ją ponownie. Dostałem numer-oczywiście tło sytuacji było takie, że spisywaliśmy moje dane, bo ma prowizję za jakąś kartę którą reklamuje. I TERAZ najważniejsze. Umówieni byliśmy na kawę, ale przełożyła termin. Więc zaproponowałem ponownie spotkanie. Nie odzywała się dobę, po czym odpisała, że przeprasza, ale praca ją pochłonęła i jak mi mija dzień. Odpisałem po 40 minutach, że jestem na spacerze, że fakt, że praca może być wciągająca i czy dłużej sobie może pospać tej nocy? (w kontekście porannego wstania do pracy). i tak czekam na odp kolejną dobę. O co chodzi??? proszę o radę

Gość wfnevnx
podobnie jak LeśnySłodziaczek..moze nie to ze od razu mam go gdzies, ale nie chce zeby sie nakrecal...zeby zwolnil troche. jakby w ogole jej na tobie nie zalezalo to by wcale nie odpisala takze :)

Gość mr okroniasz
No tak, ale po co przeprasza, że odpisała tak późno, może powinienem wtedy dać Jej do zrozumienia, że nie podoba mi się to, albo coś.. Odpisałem, że

Gość mr okroniasz
...zdarza się że praca może być wciągająca :P Ale oczywiście jestem otwarty na Wasze sugestie- co dalej..

Gość mr okroniasz
to może być WAŻNE: napisała, że dziś będzie widzieć więcej, bo dostanie grafik. Ale mój sms zakończony znakiem zapytania o przespaną noc -na razie nie otrzymał odpowiedzi

Haha ja też zawsze przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, że nie oddzwoniłam ale... to ale tamto :D i tyle. Ona Cię nie traktuje poważnie. Ja odpisuje tylko dlatego, ze mamy wspólnych znajomych i nie chcę, żeby wyszło głupio jak go spotkam gdzieś przez przypadek ;]

Gość Liiiiiiza
Każda babka jest inna, nie znajdziesz tutaj w 100 % trafnej odpowiedzi. Ja np. lubie trzymac w niepewnosci osobe na ktorej mi zalezy. Po co ? a no żeby taki facet pisał na forum i się zastanawiał i nabierał apetytu :)

Gość brochrzka
jak mi zalezy na facecie to odpisuje od razu. zreszta, facet chyba ma tak samo. jak zalezy, to gory przeniesie. a jak nie zalezy, to wlasnie tak jak u ciebie " nie moglam odpisac bo bylam u babci/ w pracy / ogladalam "mode na sukces" / mialam sraczke / okres itp

Gość mr okroniasz
czyli nie odzywać się do niej ,dopóki sama się nie odezwie? i co jej powiedzieć, żeby uszanować siebie?

Gość Liiiiiiza
"ogladalam "mode na sukces" / mialam sraczke / okres " hahahaha, to się nazywa konkret :D no brak kontaktu to najlepszy sposób na to żeby drufa strona sie ogarnela.

Gość ludwik szesnastnik
a co to za praca ktora tak wciaga? moze jest najbardziej rozchwytywana panna w agencji? w tedy to faktycznie dzien z noca moze jej sie zlewac, taka zalatana.

Gość mr okroniasz
dodam jeszcze WAŻNE: żeby zachęcić mnie do tej reklamowanej przez Nią karty powiedziała, że dostanę Jej nr (czyli, że sama mi go proponowała, ja nawet nie zdążyłem nic zrobić) i że w ofercie tej karty jest darmowe kino i jeżeli chcę, to mogę Ją zabrać na film. I jak?

Zrób przerwę tydzień, bo trochę za ostro/szybko pojechałes. Jak nie odpisze w tonie pozytywnym, to daj spokój.

Gość mr okroniasz
o tym że praca Ja wciągnęła napisała pół żartem-jak zrozumiałem, dając na końcu " ; D " jakby tak się szczegółów czepiać

Gość brochrzka
moze taka jest, wiesz kokietka. ja tez czasem cos powiedzialam, a potem dzwonil do mnie jeden, czy drugi. a moze taka z niej ksiezniczka. moja rada - badz facetem, a nie c*pa. facet, to ma byc facet, a nie p*zda. nie odpisuje, to nie skamlaj o jakikolwiek odzew z jej strony. niech pomysli, ze masz swoje zycie i swoje sprawy. jak jej zalezy, to sie odezwie, a jak nie, to nie. nie ma nic gorszego niz facet ciepla-p*zda, co wypisuje i atakuje telefonmi, mimo, ze sie go zlewa.

Gość Liiiiiiza
Nie chcę Cię martwić, ale ja zaczęłam chodzić z moim obecnym chłopakiem po 2 latach jego starań...no co ?! wcześniej nie byłam w nim zakochana , dopiero później mnie kopnęło :)

Gość mr okroniasz
Anony_mouse i inni goście, czyli na razie nie pisać, odczekać tydzień i co napisać?

Gość fioooo fioooo fioooo
Prosta historia, prosta odpowiedź - nie zależy jej ale głupio jej to wprost przyznać, dlatego odpisuje z dużym opóźnieniem, jak ją najdą wyrzuty sumienia :)

Gość fioooo fioooo fioooo
Nic nie pisać i na nic nie czekać. Jak się odezwie sama - to ok, jeśli nie, to trudno :)

Gość Liiiiiiza
wyślij nam swoje foto to może my Ci smsa wyślemy :D

Gość brochrzka
a jezeli sie odezwie, to tez odpisz po dniu lub dwoch dniach. niech wie, ze nie jestes na kazde skinienie. takich facetow "na kazde skinienie" sie nie szanuje. zreszta, kobiet tez.

Gość brochrzka
oooo, no wlasnie poka foto :-D

Gość jjajaja
Ja robilam podobnie. Pomimo, ze Go uwielbialam i strasznie za nim tesknilam , to go olewalam, zeby nie nakrecac sie samej. Poza tym nie bylam pewna czy on tak serio , czy ja to kolejna tylko :P Po paru miesiacach przekonal mnie, ze jednak faktycznie zakochany. Dzisiaj jest moim mezem :)

Gość mr okroniasz
to po co sama wciskała mi numer? Można być naiwnym , ale miałem na uwadze to, że wie o swojej atrakcyjności i chce mnie w ten sposób zachęcić. Ale to się obróci przeciwko niej, bo ja tę kartę po prostu odeślę i ... szkoda słów : P

Gość Liiiiiiza
ile Ty masz lat, a ile Ona ?

Gość mr okroniasz
jjajaja, powiem Ci, że była taka sytuacja w starej pracy, że minęliśmy się na korytarzu. Odwróciłem się za siebie, żeby na Nią spojrzeć. Ale Ona zrobiła to samo w tej samej chwili : P Śmieszna sytuacja. A jak spisywaliśmy umowę, to patrząc na mój dowód powiedziała "ale przystojniak" i zapytała gdzie mam obrączkę, że pewnie chowam..albo jest mistrzynią taniej manipulacji, albo lubi ryzykownie prowokować, choć wydaje mi się, że jak kobieta nie chce, żeby na przyszłość ktoś się do niej przykleił, to nie prowokuje aż tak

Gość mr okroniasz
ja mam zaraz 27, Ona jakieś 22

No jak jak mi zależy to też od razu odpisuję, choćbym nie miała nic na koncie (chociaż ma abonament :D) to bym poszła po kartę do sklepu :D A moim zdaniem powinieneś jej od razu odpisać normalnie jak ona napisze, żeby nie było, ze teraz jej na złość, robisz, ŻADNYCH GIEREK. Wtedy ona jeszcze bardziej pomyśli, że tylko nią żyjesz, jak jej zaczniesz odpisywać z opóźnieniem, chociaż wcześniej odpisywałeś normalnie, a poza tym to będzie dla niej pretekst, żeby też Cię zlewać.

Gość Liiiiiiza
Ojjjjt tam, wszystko co mogliśmy już napisaliśmy, lepiej będzie jak pokażesz foto i każda dzieczyna powie czy by się z Toba umowila, wtedy zbierzemy statystyki, obrobimy i dostaniesz wynik :) dobry pomysł ?