Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr okroniasz

Dziewczyny, co to u Was oznacza? chcę dobrze, ale potrzebuje wskazówek, pomóżcie

Polecane posty

Gość mr okroniasz
prowadzisz bloga Dragonie Casanova? Uwodzenie, to jest coś co lubisz i czy już masz wiele doświadczeń? Ja ostatnio dochodzę do wniosku, że zbyt poważnie traktowałem relacje z kobietami. Za wysoką cenę im dawałem, przy swoim uporze-który uważałem za oznakę mocnego charakteru - wytrwałości, tracąc czas i możliwości łapania doświadczeń. Dziś porównuję to do łapania doświadczenia na CV, czego jestem zwolennikiem. Pracowałem w wielu miejscach i niejednym fachu.

Gość mr okroniasz
RaZR- zależy , czy był jakikolwiek początek.

Gość RaZR
2 na 5 kobiet daje numer każdemu kto ma na to ochotę, to taki typ kokieciary, często niedowartościowanej. Lubi jak się do niej dzwoni, pisze smsy. Później taka odwołuje spotkanie albo daje wymówki. W Twoim wypadku to chyba dała Ci numer żebyś coś tam od niej kupił. Następnym razem, jak będziesz miał numer to zadzwoń za parę dni, podaj jeden termin spotkania i zamilcz i ona, jeśli jej się spodobałeś, będzie miała dwa wyjścia, albo się zgodzić albo podać inny termin, wszystko inne to wymówka.

Gość mr okroniasz
zgodziła się.... zaproponowała termin, gdy wróci do miasta i że się spiszemy....spytałem się o termin nast dnia....odpisała, że piątek, jeśli nic się nie zmieni....nast dnia zapytałem, czy pasuje....napisała w ten sam dzień, że zmienia plany....zapytałem kiedy ma czas....1 Dzień milczenia....przeprasza nast dnia, ze nie pisała, bo praca ja pochłonęła i że da nast dnia znać kiedy może, bo będzie wiedzieć i jak mi mija dzień....po 40 min ja odpisuję i pytam ją o coś.....Dziś Drugi dzień milczenia....CO DALEJ?

zamiast sms,to facet powinien potrafic zadzwonic i konkretnie zaprosic, najpierw pyt czy ma ochote,a potem termin amen bo tym sposobem bedziecie pisac dluugo i bez sensu

Gość mr okroniasz
berenka..chciałem zadzwonić, ale pomyślałem, że jak mi daje nr w sprawie karty tylko np, to lepiej wysłać sms. Jeśli mam zadzwonić Twoim zdaniem, to to zrobię. Tylko kiedy w tej sytuacji, jak Ona nie odpisuje? Nie chcę też wyjść na tego co lata za nią z powodu braku własnego życia. może właśnie teraz. Jako facet , co ma jaja i przerwie te gierki

hehe,mam nadz,ze nie dzwoniles w nocy :D po prostu mow subtelnie,acz stanowczo, cel - umowic sie i tyle,powiedz ,by wybrala taki termin, ktorego juz nie przesunie, a jak trzeba bedzie,to mow wprost,a uzyskasz odpowiedz wprost i po bolu,

olała cię, człowieku, nad czym ty jeszcze dumasz? poleciałeś na ładną buźkę i tyle. wnioskując po jej ambitnych tekstach laska to kretynka. no, ale ty już zakochany i z fujarą w zwodzie. dramat.

Gość mr okroniasz
czarna zła dziewczynka....mogę Cię zapewnić, że nie lecę na ładną buźkę, właśnie dlatego chce się z Nią spotkać i się upewnić, czy to tylko ładna buźka jest, bo ucinam kontakt, jak nie ma o czym gadać. Znałem taką Pannę, siostrę mojej współlokatorki. Ciało miała do wzięcia i mi do łóżka wskakiwała, ale zrzedła Jej mina, nie było z Nią o czym rozmawiać, a ja nie lubię komplikacji, więc?

Gość ale się uśmiałam,
otóż nie czekaj na wiadomość bo jej nie dostaniesz, ja bym uznała takki sms za objaw impertynenctwa i nie odpisała ci :D daałeś jej do zrozumienia że oprócz pracy ma bogate życie nocne i nie ma czasu się z tobą spotkać.

Gość ale się uśmiałam,
a i tobie ochota już przeszła

a po co Ty ją tak bombardowałeś smsami?? Za duzo tego, teraz poczeja aż odpowie i nie rób nic. To znaczy ja bym tak chciała, a tamtej laski nie znam wiec... Generalnie wydaje mi sie, ze kobiety nie lubią nachalnych facetow, nawet jeśli im sie podobają.

Gość mr okroniasz
ale się uśmiałam... mi nie przeszła, tylko nie wiem, czy gdzieś nie popełniłem faux pas, które sprawiło, że ktoś nie zrozumiał mnie tak jak chciałem. Bo pisała mi wcześniej, że nie może się ze mną spotkać w pt, bo pada z nóg-jest zmęczona po pracy. Ja jej na to w żartach, że ależ skąd-to doskonała pora na kawę, Ona-że ma nast dnia na rano-ja na to, że rano możemy się napić jeszcze jedną kawę (w kontekście, że może przegadamy caaałą noc - ale żartowałem) - Ona na to, że nie zostaje u nikogo na noc, przykro mi. A ja w ogóle nawet o tym ani przez chwilę nie pomyślałem! Tak to jest, gdy się pisze smsy

Gość mr okroniasz
ale się uśmiałam... mi nie przeszła, tylko nie wiem, czy gdzieś nie popełniłem faux pas, które sprawiło, że ktoś nie zrozumiał mnie tak jak chciałem. Bo pisała mi wcześniej, że nie może się ze mną spotkać w pt, bo pada z nóg-jest zmęczona po pracy. Ja jej na to w żartach, że ależ skąd-to doskonała pora na kawę, Ona-że ma nast dni

Gość ale się uśmiałam,
no tak wcale nie pomyślałeś ty po nocach to wyłącznie pijesz kawki i rozmawiasz :D

Gość mr okroniasz
ale się uśmiałam...tak, dla Ciebie wszyscy faceci myślą o Tobie jak o Fajnej D upie, a potem zakładasz drugi topik pt "faceci, to .." , jeśli tak nie jest, to chociaż troszkę rusz głową. ...Nie mam co innego do roboty tylko uganiać się za hostessami w sklepach, które dają mi numer. Skoro ma czelność wpraszać się do kina na mój seans, to albo udaje taką pewną siebie femme fatale - powiedzmy sobie szczerze - nieudolnie, albo na prawdę chciała pójść. Wierzyłem w drugą opcję. Znalazłem jej profil na filmwebie i na last fm, więc pomyślałem, że warto, bo można z Nią na te tematy pogadać

Gość mr okroniasz
w dalszym ciągu nie pisze...albo ją uraziłem, albo już dawno ma mnie w d upie. Czekanie kolejne dni nie ma sensu, więc może dziś wieczorem zadzwonię do niej i wyjaśnię..jeśli jej nie interesuję, to i tak co za różnica, czy zadzwonię czy nie.. najwyżej powie mi przez telefon i dalszego czasu nie stracimy

Gość mr okroniasz
...

Gość mr okroniasz
powiedzcie, zadzwonić do niej i sie spytać wprost teraz? bo chcę mieć jasna sytuację, wiem, że jak odpuszczę, to będę mślał co by było gdyby, czy może jutro z rana przedzwonić, ?? Chę miec jasną sytuację

Gość wddddfffrrrxx
nie dzwon i nie pisz. albo się odezwei albo nie. Chcesz wyjść na desperata czy co :/

Gość kukurukukupaloma
nie przeczytałam wszytskich wpisów, ale i tak ci powiem, nie ma reguł, ja należę do nieśmiałych, co oznacza, że jak mi zależy to się dystansuję, nie okazuję tego zbytnio, nie odpisuje na smsy od razu itp., czekam na inicjatywę drugiej strony, czyli jak mu zależy to będzie pisal, dzwonił, pilnował :) nie ma reguł, ludzie różnie mają i na żadnym kafe nikt nie da ci recepty na sukces, jak ci zależy to próbuj, w końcu pomimo równouprawnienia, to jednak facet ma zabiegać o kobietę, a przynajmniej ja tak myślę

Gość mr okroniasz
za późno, napisałem jej, że poczekam na odpowiedź jutro do godz 15.00 Ze jeśli się nie odezwie, to oznacza, że nie chce się ze mną spotkać, możemy zakończyć temat i chodziło tylko o tą kartę, że być może za dużo sobie wyobraziłem. Zyczyłem jej dobranoc.

Gość ds0000000000001
jakis czas temu poznalam fajnego faceta. odzywal sie praktycznie codziennie, potem sie zdystansowal i odzywa sie malo... i tez wiem,ze musze go olac. niestety.

Gość taki jeden facet 28
Ja nie wiem co ty masz za rozkminy facet. jak kobieta odposuje ci po 24h lub jej teksty sa mało entuzjastyczne , bez inicjatywy , ikry , no czuć ,ze takie na odpierdol ..to czego ty się wiecej spodziewasz ? ..ja tam sobie takie podpuszczałem w miare szybko. Dla mnie albo coś zaskoczy od razu i idzie gładko jak burza ,a jak laska robi wykręty , podchody to niema sensu bo oznacza to ,ze nie chce i nie ma żadnego ALE ..... bo wiem ,że jak kobieta chce to potrafi i odpisać i oddzwonić i sama wyjść z inicjatywą ...wiec WYLUZUJ i olej

Gość mr okroniasz
...ale Ona mi nie odpisywała drugi dzień. Mam taka jedną grę za sobą. Zaczęło się od 1 wejrzenia. Potem ja się starałem, ale czułem, że słabnie sygnał u drugiej strony. Może mój błąd polegał na zbytnim zaangażowaniu, nie wiem. Potem rozstanie i gra w podchody...5 lat. Ona ma kogoś od roku. Mam okrutną nauczkę i 5 lat do tyłu, bo tyle czekałem wierny, żyjąc złudzeniem i bojąc się, że jak zapytam wprost, to bańka z moim marzeniem pryśnie. Życie mamy tylko jedno i szkoda je marnować na gry. Bardzo mi z tym ciężko.

Gość ds0000000000001
taki jeden - ja np wolę sama nie wychodzić z inicjatywą, bo nie chcę wyjść na natrętną ;) czyli myślę sobie,że jeśli facet nie pisze,to ma mnie gdzieś. Ale autor przesadził z ilością pisania, ewidentnie.

Gość taki jeden facet 28
ds0000000000001 mam na myśli o inicjatywie w odpowiednim momencie np dzwoni do Ciebie facet ,który Ci się podoba i sie chce z tobą spotkać ,a ty akurat FAKTYCZNIE nie możesz w proponowanym terminie i co robisz ? a) odmawiasz terminu ot tak bez tłumaczenia dlaczego b) odmawiasz terminu ,ale wyjaśniasz dlaczego nie możesz c) odmawiasz terminu ,ale sama proponujesz jakiś inny

Gość ds0000000000001
c ;)

Gość ds0000000000001
ale ja się zastanawiam czy kobieta też może starać się o znajomość. W momencie, kiedy ta 2 strona się dystansuje z jakiegoś powodu.

Gość taki jeden facet 28
ds0000000000001 czyli wykazujesz pewną inicjatywę i o to chodzi. Co do autora to krótka piłka i konkrety ze spotkaniem ,a będziesz miał odpowiedź szybciej niż myślisz.