Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leśniczy z leśniczówki

Dziewczyny przyznawać się która z was marzy o romansie z leśniczym?

Polecane posty

i kupilam sobie nowy toster i z kazda grzanka wzrastala intensywnosc jej orgazmow milo szkoda, ze u misia tak to nie dziala ciemnota ty mnie tu sikaniem nie strasz :P:P:>?P:P:P :D:D:D pa pa

Gość szparek
Młody leśniczy nie szuka piczy, jam też leśnik z wykształcenia.

Gość mlody lesniczy to
Gejowy. Picza mu zbedna

Gość a moze joka
brat

cukierek, a tyłek dziewczyny piekarza ci się nie podoba? .. mi tak :) jest jędrny i ma dwa ładne dołeczki dołóż do szelek z dziewczyna :)

frida chciałem wziąć dziewczynę piekarza ale się zawachalem bo pupcia śliczna, jak herz okrągludka, ale twarzy nie widać -a może ma wąsy? ,i co znowu reklamówka z biedronki? ,

doleczki uwielbiam, nie zauważyłem ich wcześniej, kupuję chooj z wąsami, niech stracę!

prawda, że pupcia super :) .. no i te dołeczki .. też mi się podobają ... fakt, buzi nie widać, ale to nie problem. zawsze można w razie W, zarzucić playboy'a otwartego na odpowiedniej stronie.. niektórzy wolą hustler'a :D... wyjście zawsze się znajdzie. w dzisiejszych czasach trzeba być kreatywnym

szyję to i ja nawet mam :) i nawet jeszcze nie zmarchatą, chociaż tu mi nikt nie wierzy :( a ja naprawdę nie kłamię... za dużo się w moim życiu dzieje i zmarszczki nie mają czasu wyłazić na powierzchnie.. a nawet jak jakaś wyjdzie, to sobie czytam tutejsze tematy i ... myk.. juz wyprostowana ;) ta kawiarnia jest lepsza od spa

ok szczerze tak na 100%-to te doleczki nad pupa to ja uwielbiam u kobiet, aaaa szkoda gadać, dziękuje Bogu, że urodziłem się i przyszło mi żyć w raju, PS : krótkie włosy blond ale przefarbowane na rudy, ładne dOOze cycki, piękna szyja! , krok po kroczku! szyję uwielbiam całować i wachac

Gość dark side??????
ładna jesteś?

dziecko jest ładne :) jak każde przysposobione, upodabnia się do matki... matka jest piekna, to córka też. koniec dopytywań. sprawa zamknięta.

to, o podobieństwie rodzinnym było do pomidora :)

35 lat, niebieskie oczy, piękna szyja, krótkie rude . włosy, duże cycki . frida jezdzisz, lub jesteś wozona grand cherokee? :)

cukierek, nie mam 35 lat. nie umiem dobrze liczyć, ale to juz było mniej więcej 20 lat temu :) a dziecko mam ładne ... potwierdzam.. udało mi się na pociechę. nie ma to jak dobre kafeteryjne adopcje ;)

zaskoczyłaś mnie frida, frau frida swoim wiekiem! ?!?!, po rozmowie z tobą myślałem, że masz 35 około, niesamowita jesteś! największą niespodzianka na cafe od kiedy tu jestem okolo ?miesiąca .

to niestety nie obchodziłeś tu ze mną moich urodzin.. a szkoda ;) zarezerwowałam stadion narodowy w wielkim mieście, żeby się wszyscy zmieścili :D .. sam Duch/Dyrektor, to już jakieś 200 osób... a gdzie pozostali ?????? :D

Gość gość
Ja