Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starship

moj facet nie potrzebuje sexu :(

Polecane posty

Gość starship

Jestem z chlopakiem 4 lata.wszystko jest ok procz tego,ze on nie potrzebuje sexu ;( jemu wystarcza kiedy kochamy sie raz czy dwa na dwa tygodnie... dla mnie to troche malo i rozmawialam z nim o tym...nie widze poprawy.czym to moze byc spowodowane? Pomozcie...

Gość zamien sie ze mna
zamien sie ze mna, moj facet jest sexoholikiem

Gość fdgfgf
Wzniósł się na wyższy poziom ewolucji. Gdyby faceci nie potrzebowali sexu, to kobiety byłyby zbędne. Służyłyby jedynie jako inkubatory w zamknięciu do rodzenia dzieci. o ile nie wymyslono by sztucznych metod poczęcia bez kobiet.

Gość starship
Nie chce aby byl przesadny w zadna strone:-) ale to chyba nie jest normalne? Czasem zastanawiam sie czy mnie nie zdradza...

może potrzebuje, ale nie z tobą lub wyjątkowo zboczonego?

Gość brunet24
Chetnie zostane twoim kochankiem:-)

Gość starship
Tak jest od samego poczatku naszego zwiazku.gdybym byla brzydka,nieatrakcyjna stwierdzilabym,ze to jest powodem ale nie jestem taka...

prawiki wyczuły łup i się złażą, odpuście sobie, ona nie potrzebuje kolejnej łajzy

Gość starship
Brunet24... nie szukam kochanka:p

Zamień się ze mną. Mój by chciał 1000 razy dziennie. A ja mam to w dupie.

Gość starship
Sama nie wiem co mam o tym myslec... wiele razy ja probowalam cos zainicjowac ale on nic,zero reakcji...zupelnie jakbym byla zimna jak lod... ;( nie wyobrazam sobie tak dalej zyc...zwlaszcza,ze on coraz czesciej mowi o slubie,dzieciach..kiedys zazartowalam,ze dzieci trzeba najpierw zrobic...brzydko sie na mnie wtedy popatrzyl...

nie pociągasz go. tylko Ciebie zapłodni. jedno dziecko może się równać jednemu współżyciu. lub jest gejem. jesteś dla niego przykrywką. albo aseksem. to źle że Ci nie powiedział.

Gość Angelissa
skoro kochacie sie i nie potrzebujecie seksu to może tak po prostu ma byc? a jak Ci tego brakuje to przeglądnijcie razem http://toster.pl może coś podziała :D

Gość chlopasexu
Napisz do mnie na meila ada-ada315@wp.pl..ja mam podobna sytuacje ale jestem chlopakiem i jest na odwrot moja 2 razy w msc tylko chcę chetnie pogadam otym czzemu tak jest itp

Gość amant amant
Moze jest na cos chory? Albo ma zly dzien?

" Jestem z chlopakiem 4 lata.wszystko jest ok procz tego,ze on nie potrzebuje sexu " tak, ma zły dzień :O

Gość starship
Zly dzien?- od 4 lat? Raczej nie Nie jest gejem... znam osobiscie 2 jego ex... zreszta nawet nie lubi analu.. Watpie aby byl chory...zauwazylabym.

Gość uhup
moja znajoma tak miała, facet wolał chłopców, ale przed rodziną udawał,że ma dziewczynę i że chce założyć rodzinę

Gość starship
Jezeli go nie pociagam to dlaczego mi tego nie powie :/ a wrecz planuje wspolna przyszlosc,jest chorobliwie zazdrosny...to sie nie klei

może jemu nie przeszkadza to że go nie pociągasz w planowaniu z Tobą przyszłośći. macie różne potrzeby. ostatecznie co mają zwierzęce potrzeby do chcenia mania rodziny

chcenie mania rodziny to taka sama zwierzęca potrzeba jak ruchanie, żarcie, wypróżnienie itp.

akronim polemizowałabym:O autorko, jak nazwiecie bobaska :-P

Gość sfsdgsd
chcenia mania rodziny :D po jakiemu to?

Gość uhup
"może jemu nie przeszkadza to że go nie pociągasz w planowaniu z Tobą przyszłośći. " :D no właśnie, jeśli jesteś tylko przykrywką, żeby jego najbliżsi myśleli,że ma rodzinę, to jemu to nie przeszkadza, że mało współżyjecie.

Gość Starship a po ile macie lat?
po ile macie lat? miałam kiedys takiego faceta, miał 30 lat, więc to było dla mnie niezrozumiałe, zwłaszcza, że z poprzednim facetem miałam dość seksu, bo moim zdaniem był za często ...:O

Gość piszesz ze znasz
piszesz ze znasz osobiscie jego dwie ex, a masz z nimi dobre stosunki? może po prostu zapytaj jak było z nimi, bo może on od zawsze taki był

Gość piszesz ze znasz
ale te dwa razy na dwa tygodnie inicjuje tak? to wychodzi raz na tydzień, więc jesli sam inicjuje to nie jest najgorzej, o gorszych przypadkach słyszałam

Gość uhup
autorki topiku teraz nie ma w nocy była ale moim zdaniem to troszkę i tak dziwne może facet tak po prostu ma, a może jest przepracowany a może....