Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietykalna....

Ktoś dołączy? ;)

Polecane posty

Gość Nietykalna....

Noi zaczęły się ferie, a wraz z nimi mój wielki plan na chudniecie. Już nie moge patrzeć na sb w lustrze, trzeba się wziąć za sb :) Wzrost: 168 cm Waga: 61 kg Wymiary: Na wysokości pępka: 80 cm W tali: 76 cm Pod biustem: 79 Na wysokości sutków: 100 cm Tyłek: 97 cm Udo, zaraz nad kolanem: 38 cm Udo, zaraz ponizej tyłka: 60 cm Biceps: 28 cm Co najważniejsze - płaski brzuch, chudsze uda! Wymarzona waga : 54 kg. Nie mam zamiary się głodzić, tylko zdrowo odżywiać. I oczywiście ćwiczyć! Ok. 10 zaczynam pierwszą serie ;) Ktoś dołączy? Dodam, ze stosuje diete owocowo warzywną :)

Gość vcnxbxbhdshd
Pokaż cycki szmato

Jak na swój wzrost to masz dobrą wagę. Nie wiem z czego chcesz się odchudzać???

Gość frodzik
Jarek nie świruj, jak na ten wzrost i wiek to ma troche kg nadwagi. Nietylakna....ja co prawda ćwiczył z Tobą nie będę, ale masz moje duchowe wsparcie:)

vcnxbxbhdshd Nietykalna nie jest toją własnością czy rzeczą byś mówił co ma zrobić.

Gość reuebejxuy
Jarek zamknij odbyt

Gość Nietykalna....
frodzik - wielkie dzięki :) Wgl, w ciagu ostatnich 2 miesiecy przytyłam ok 4 kg, było to spowodowane problemami ze zdrowiem ale teraz jest już dobrze wiec biorę się do roboty ;)

Wiedz o jednym Nietykalna jeszcze rośnie przynajmniej jeszcze przez 2 lata będzie rosnąć. Trudno jest osobą z tym wieku się odchudzić. Gdyż organizm potrzebuje więcej węglowodanów gdyż ciągle rośnie. Spala więcej i potrzebuje więcej energii.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
pokaż ciało, może być bez głowy

Gość frodzik
Siedemnastki już nie rosną w większości.

Gość Nietykalna....
jarek- od 3 lat nie urosłam ani cm w górę, teraz to już tylko rosne na brzuchu i udach ;)

Jeśli już chcesz zrzucić parę kg to dobrze było by trochę pobiegać i robić brzuszki. Dobrym rozwiązaniem jest też rowerek a raczej wycieczki rowerowe ale to wiosną i latem. Teraz przydał by ci się rowerek stacjonarny. Np moja znajoma by zrzucić trochę kg chodzi regularnie do Sauny. Przez prawie 4 miesiące zrzuciła 7 do 8 kg

Gość frodzik
Nietykalna - przybij piątkę, ja też nie rosnę od 14 roku życia🖐️

No może i ty już nie rośniesz. Napisałem tylko ogólnie do jakiego wieku się rośnie. Ja skończyłem rosnąć w wieku 20lat. W podstawówce bardzo mało rosłem. Dopiero jak chodziłem do Zawodówki rosłem szybciej.

Nietykalna. To bardzo dobrze że dbasz o swoje zdrowie. Mimo młodego wieku. Dzisiejsze dziewczyny i kobiety zbyt dużą uwagę przywiązują do odchudzania. A przecież nie każdy facet lubi zbyt szczupłe kobiety. Tak zwane wieszaki. Ja tam lubię jak kobieta ma trochę ciała. Oczywiście nie za dużo, ale tak 60 do 68

Gość frodzik
Też zależy ile ma wzrostu, ja gustuję w babkach 160cm i dla takiej 68kg to sporo nadwagi. 60 to już za dużo...

No ja cię rozumie każdy ma swój gust kobiet. Ja tam lubię jak jest się do czego przytulić.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
show your body, może być bez głowy

Gość Nietykalna....
Uff... już jestem po pierwszej serii ćwiczeń :) Pół godzinki koncetracji na brzuszku i udach . A zaraz ide zrobić zieloną herbatke.

Gość Nietykalna....
Już pije moją herbatkę, jestem lekko głodna ale obiad dopiero za dwie godzinki ;)

Gość Nietykalna....
Jak sądzicie czy spacer na 6-7 km też pomaga?

No na pewno coś pomoże. Ruch to zdrowie szczególnie gdybyś dziennie na takie spacerki chodziła. Najlepiej z kimś bo we dwoje zawsze raźniej.