Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I CO WY NA TO?

Przepowiednie św. Malachiasza - ŻYJEMY W CZASACH OSTATECZNYCH !

Polecane posty

Gość gość
Lepiej być przygotowanym ze to miałoby się wydazrzyc dzisiaj w nocy lub za naszego zycia jeszcze , bo jeśli nam się wydaje ze ten swiat jeszcze nie może się skonczyc to możemy się bardzo rozczarować jeśli nie będziemy gotowi , bo ten dzień " przyjdzie jak złodziej ..." jak potop za czasów Noego kiedy tez nikt się niczego nie spodziewal .

Gość gość
Maria z Irlandii to fałszywy prorok ,który chce uspic wasza czujność , nie dajcie się nabrać i badzcie przygotowani w każdej chwili .

Gość gość
ja chodze często do spowiedzi , staram się być caly czas w stanie Laski Uswiecajacej , dość często odmawiam Koronke do Bozego Milosierdzia .

allium - głupia i ślepa wyznawczyni jednego z tysięcy zmyślonych bogów, usilnie wierzy w koniec świata, a jutro zginie w wypadku i nie zdąży się nawet zorientować że już nie żyje. Żal.

Gość gość
nawróć się człowieku ,nie odwlekaj tego

Gość gość
ODWOLUJE słowa ze Maria z Irlandii to fałszywy prorok . Nie wolno oceniac jeśli się nie ma pewności , a ja w tej chwili nie mam zdania ,wiec nie chce popelnic grzechu przeciwko Duchowi Swietemu jeśli te orędzia okaza się ze pochodzą od Boga . Tyle sprostowania .