Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgentT

Ideał kobiety

Polecane posty

Gość popieram!
...ale takiego jeszcze nie spotkalam.

Gość ja tesh popieram
ale gdzie szukac aby znalezc ??

No właście, co Wy tu robicie dziewczyny? wyjdźcie z tej nędznej kafeterii na świat, bo takie skarby po domach siedzą hehe.

Tak, z tym się zgadzam. Myślę, że mężczyźni, Ci nasi biedni mężczyźni czekają właśnie na takie cuda. ;)

no tak, biedni, bardzo biedni, ale jak potem spotykają takie cuda na swojej drodze to stają się bogaci, bardzo bogaci :D

Jakie pieniądze?! To przenośnia. Kobieta-Cud ubogaca faceta swoją obecnością - a facet bez niej jest biedny. Verstehen Sie?

Wszystko totalnie poważnie pan traktuje, proszę pana. Poza tym to dosyć filozoficzne podejście do życia.

Z jednej strony poważnie z drugiej filozoficznie? To da się pogodzić Droga Pani?

Jak widać je posiadam, choć nie wiem, Droga Pani, ku czemu miałoby mi się to przydać, aczkolwiek niezbadane są wyroki boskie i a nuż przyczyni się w sprawie większej wagi ... choć nie wiem,co na to powiedziałby ten mój Cud heh

Gość Agent, a co Ty tu robisz?
Próbujesz obudzić w kobietach optymizm, że istnieją jeszcze normalni* mężczyźni?:P *taaak, wiem normalność kwestia względna:P

Ja wierzę, że istnieją normalni mężczyźni jak i normalne kobiety, choć kwestia tej normalności jest względna i pewno różni ludzie różnie ją postrzegają.

Gość Agent, a co Ty tu robisz?
Czasami ciężko tylko na tych naszych normalnych trafić :P

owszem ciężko trafić, nawet częściej niż czasami. Ale takie jest życie, metodą prób i błędów dochodzi się do celu, sęk w tym, by te próby nie były zbyt bolesne. Dlatego myślę, że warto szukać, zaznajamiać się, ale nim się czlowiek zwiąże na poważnie powinien dobrze poznać tę osobę,a nie dopiero poznawać w związku, gdzie często się o tym zapomina i po prostu żyje ze sobą, aż do czasu kiedy się uświadamia "ups, nie pasujemy do siebie", "ehh, zdradziłem/am bo jednak nie kocham, a tylko mi sie wydawało że kocham" trzeba uważać kogo sie do siebie dopuszcza, nie iść an kompromisy w zakresie tego czego sie oczekuje - a w razie nie osiagniecia celu już lepiej żyć w samotności.

Gość przecież przeciez
:D :D :D

Ja chyba znalazłem idealną kobietę.Chociaż trudno teraz powiedzieć czy jest Idealną, ale co ważne świetnie mi się z nią rozmawia. Ma w sobie coś co coraz bardziej przyciąga mnie do niej.

Gość saarra
A ja wam powiem,że są jeszcze normalne kobiety,mężczyżni i związki,sama jestem tego przykładem.Jestem ze swoim mężem 20 lat,poznałam jak miałam15-on 20,jesteśmy bardzo udaną parą ,mamy jedno dziecko i powiem wam ,że w dzisiejszych czasazh to rzadkośc ,ale my kochamy się jak na początku,sex też super,także zdarza się kochani i wam tego życzę:)

Gość saarra
A to ja też sobie pykne,:P a co mi tam

Gość nie ma ideałów
są tylko dobrane lepiej lub gorzej pary

Gość to ja byłem w parze
akurat tej gorzej dobranej :(

Gość Kometa__*
nie mozna miec wszystkiego najwazniejsze to sie odnalesc i poprzez bycie razem dopasowac odpowiednio kazdy ma juz jakies dowiedczenie w byciu w zwiazku nie raz cierpial i tracil zaufanie to jest najtrudniejsze jesli chodzi o nowa relacje

Gość Uwolnić gumkę recepturke!!
to ja też pyknę :D