Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upieczona mamusia

Tycie w trakcie ciazy co pozniej?:/

Polecane posty

Gość upieczona mamusia

Witam jestem nowo upieczona mamusia moj maluszek ma 3 tygodnie :) gdy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy rzucilam palenie papierosow a to wiazalo sie z wiekszym apetytem :( przytylam w ciazy 35kg :/ 10kg weszlo zaraz po porodzie ale zostalo 25kg nie wiem co mam robic :( jak to bylo u was czy po ciazy z czasem stracilyscie te kg???? nie chce taka zostac na zawsze ale obawiam sie ze tak bedzie..

Gość etw
nic nie stracilam. 18 mi zostalo.przytylam prawie 30.

Gość etw
dzidzia ma 6miesiecy. spacery cuda na kiju hula hoppy itd gowno to daje haha-powodzenia.

Oprócz tego co zeszło od razu po porodzie to później spało jedynie jakieś 2kg i nadal miałam 8 kg nadprogramowych a waga stała w miejscu i nic nie chciało spadać. Za to teraz znowu jestem w ciąży i chyba organizm sobie to "wyrównuje", bo dziś byłam u gina i leci mi 26tc a przytyłam tylko 5,5 kg.

Gość MMM333
najlepszy sposób by pozbyć się kilogramów to karmić piersią.

Gość upieczona mamusia
jejku dziewczyny nie pocieszylyscie mnie ;) chyba zaczne znowu palic choc nie chcialabym tego bardzo :/

Gość asdfghjk,mnbvcxz
co robić? Jeść regularnie, zbilansowane posiłki, bez słodyczy i potraw smażonych i tłustych, jak najwięcej ruchu: jeśli miałaś CC z to z intensywnym wysiłkiem musisz poczekać, jeśli rodziłaś naturalnie zacznij jak najszybciej. Współczuję Ci, czeka Cię dużo pracy, ale wszystko jest do zrobienia, powodzenia.

u mnie się nie sprawdziło, ale karmiłam tylko do 4 miesiąca jakoś chyba

Gość asdfghjk,mnbvcxz
Co do karmienia piersią to niestety nie w każdym przypadku działa na utratę kilogramów. Ja podczas karmienia piersią nie straciłam nawet grama, mimo, że przestrzegałam diety(jadłam regularnie, gotowane na parze lub pieczone, zero słodyczy)

Gość przewijak nie gryzie
Ja przytyłam 14kg. W momencie porodu minus 8kg. Pozostałe 6kg w 4mce po porodzie. dużo spacerów, krzątanina przy dziecku i samo spadło. ale ty przy swojej wadze powinnaś chyba udać się do dietetyka i trenera-bo nawet jak zejdą kg to ciało może źle wygladac. w niektórych miastach są zajęcia fitness dla mam z małymi dziećmi-dziecko staje się pomocą w ćwiczeniach-podnosi się je itp. Może warto poszukać takich zajęć?