Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wdgtm

poznalam fajnego faceta na czacie-ale chyba za wysokie progi

Polecane posty

Gość Wdgtm

Jest przystojny a ja?ledwo przecietna z lekka nadwaga ech

Gość Wdgtm
Co robic?

Gość kSara wojowniczka
zrzucić parę kilo :)

Gość csdcdccsec
wyslij mu zdjęcie, jak mu się nie spodobasz to nic nie zrobisz

Gość powieś sie.
oooo

Gość Wdgtm
Wyslalam twarzy mowi ze ok ale troche kombinowalam przy zdjeciu

Gość dziś na pomarańczowo
spokojnie, jeszcze się okaże, że fotki nie były jego, więc wyluzuj. ponadprzeciętnie atrakcyjni ludzie na czatach to rzadkość.

Gość Nadia000000000
Przede wszystkim- zacznij sama siebie szanować. Musisz być silną kobietą! Chcesz żeby parę kilo stanęło ci na drodze do szczęścia? Tyle wystarczy żebyś była zwykła, szara, nielubiana nawet przez samą siebie? Żałosne. Wiadomo, że każdy miewa lepsze i gorsze chwile, ale jeśli jesteś taka cały czas, to kto ma cię docenić i za co? Kto uwierzy, że jesteś coś warta, skoro sama twierdzisz inaczej? Nie ma czegoś takiego jak za wyskoie progi. To ty masz za nisko postawioną poprzeczkę. Mężczyźni lubią często jak kobieta ma trochę ciała, ale nigdy nie spotkałam kogoś, komu podobałyby się zakompleksione, niepewne siebie kobiety. Jeśli coś go od ciebie odstraszy, to właśnie te twoje kompleksy. Jeśli nadal masz zamiar tak psioczyć, to daj mi do niego namiary, skoro taki fajny. Może ja sobie popiszę.

Gość Wdgtm
ja mam niskie mniemanie o sobie i dlatego sie denerwuje a on oczarowal mnie zachowaniem a potem jego zdjecie i moje watpliwosci

Gość Heniu
Dlatego ja już po kilku tygodniach dałem sobie spokój z poznawaniem ludzi przez net, strata czasu i nerwów. Większość w ogóle nie chce się spotkać bo wtedy wyjdzie szydło z worka, pełno pedalstwa i brzydkich, głupich bab z bardzo długą listą wymagań i wybujałym ego. To jak grzebanie w śmietniku albo gorzej, same ludzkie odpadki.

Gość Wdgtm
ja mam niskie mniemanie o sobie i dlatego sie denerwuje a on oczarowal mnie zachowaniem a potem jego zdjecie i moje watpliwosci

Gość Heniu
Zachowaniem przez net oczarował? Wybacz, ale to płytkie, na poziomie gimbusiary. Dla bab i zniewieściałych prawików takie romansowanie przez kabel może i dobre.

Gość Wdgtm
nie wiem czy bedzie w twoim typie,nie pije,nie pali i jest bardzo spokojny

Gość niveakrem
mnie sie wydawalo ,ze poznalam fajnego. ale okazal sie niefajny,zycie

Gość karolekksads
Niefajny bo za brzydki? pewnie ty jesteć piękność.

Gość Nadia000000000
kochana autorko, to była ironia. nie interesują mnie znajomości przez internet. miało cię to zmobilizować do zmiany myślenia, a ty mi chciałaś oddac swoją "zdobycz" tak bez niczego. może spróbujmy z innej strony - nie idealizuj go - jest przystojny? super. Ale na pewno ma jakieś wady. NA pewno ma ich sporo - więc też jest przeciętny, tak jak ty. No i gdzie ten za wysoki próg?

Gość karolekksads
do niveakrem: a ty mloda dupka szukajaaca frajera do wydojeniaaa?

Gość Wdgtm
Nie chce sie rozczarowac od lat jestem sama

Gość Nadia000000000
Z jednej strony mam ochotę cię pocieszyć, że będzie lepiej bo jest mi ciebie szkoda, że jesteś samotna i masz tak niską samoocenę, a z drugiej strony najchętniej trzepnęłabym cię w ten pusty łeb, żebyś coś zrobiła ze sobą. Musisz uśweiadomić sobie, że to wszystko siedzi w twojej głowie, a jednyną przeszkodą do spełnienia jesteś ty sama! Musisz zmienić swoje postrzeganie samej siebie! Wiem, bo kiedyś miałam ciężki okres w życiu i byłam taka jak Ty. Ale wzięłam się w garść i próbuje coś zmienić, ty też musisz. Nawet jeśli się nie uda, to nie będziesz mogła sobie zarzucić na strość, że nie spróbowałaś. Chcesz być zgorzkniałą starą babą, czy staruszką, która będzie miała mnóstwo super wspomnień? Twój wybór.

Gość pijąca poranną kawę
Nie zawsze przeciętna kobieta musi mieć przeciętnego faceta. Sama znam przeciętne z wyglądu dziewczyny co mają mężów przystojniaków więc ie zawsze przystojny musi mieć piękną kobietę.

Gość taki jeden face 28
no i po co kąbinować ? ,ale wy tak lubie oszukiwac w nadzieji ,że na spotkaniu nie zauważy . jakies zdjecia pod kątem , czarno biało itp i potem przychodzi mi na randkę nieco "inna" dziewczyna

Gość dsffs
pijąca poranną kawę Nie zawsze przeciętna kobieta musi mieć przeciętnego faceta. Sama znam przeciętne z wyglądu dziewczyny co mają mężów przystojniaków więc ie zawsze przystojny musi mieć piękną kobietę. rf rf Bo to kobiety mają wygórowane wymagania względem nie tylko siebie ale przede wszystkim mężczyzn. Dlatego przeciętna kobieta łatwo znajdzie partnera a przeciętny facet nie tak samo przeciętna kobieta ma większe szanse na związek z przystojnym mężczyzną. Przeciętny mężczyzna nie ma radzej szans u atrakcyjnej kobiety.