Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasssia4

Jaka beta po transferze blastocyst po In Vitro?

Polecane posty

Cześć dziewczyny? Jestem 9 dzień po transferze blastocyst. Wczoraj robiłam bete i czekam na wyniki. Testy ciążowe paskowe wskazują ciążę, więc jestem przeszczęśliwa:) Pytanie do Was? na jakim poziomie miałyście betę mniej w 8 dniu po transferze? Pozdrawiam serdecznie!!

Gość U każdej
kobiety beta przyrasta inaczej nie ma co porównywać.

A czy jest ktoś, kto jest w ciąży bliźniaczej po In Vitro i pamięta jaką miał betę po transferze?? Dziękuję z góry za odpowiedź!

hej ja tez jestem po transferze blastocysty ,pierwszy ras zawsze miałam podawany zarodek w 3 dobie.gdzie miałaś robiony transfer?

No wlasnie,ja jestem w 12 dpt.tez interesuje mnie beta jaka mialyscie>?

Gość gość
bardzo roznie, nie sugeruj sie beta innych kobiet, bo sie bedziesz niepotrzebnie stresowac, ja raz po transferze mialam bete 51 i sie martwialm, a lekarz mnie opieprzyl ze sliczna beta wazne zeby ladnie przyrastała i tak bylo, po 48h mialam prawie 150 az sie lekarz dziwil jak ladnie urosła, sa przypadki ze beta 15 czy 20 a potem piekna ciaza, nie martw sie jesli sikane pokazuja ciaze to juz moge gratulowac, trzymam kciuki :)

Dzieki bardzo ,podnioslas mnie na duchu. i dodalas otuchy.Oby tescik wyszedl.

Gość gość
jesli test sikany juz wychodzi to na 99 %jest ciaza, trzymam kciuki i pochwal sie koniecznie wynikiem ;)