Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorowa

38 tydz- sex

Polecane posty

Gość kalafiorowa

hejka jestem w 38tygodniu ciąży i mam mega ochote na sex:) problem w tym że niechce przyspieszyc porodu, jakos jeszce nie jestem nastawiona psychicznie:) Myslicie że jak mąż nie dojdzie we mnie to bedzie oki, ponoc to sperma wywołuje/przyspiesza skurcze i porod. Sexu nie było juz 3 tyg:(

już jesteś w terminie, powinno być wszystko ok;)jak się czujecie dobrze to przecież nie powinno byc przeciwskazań.

Gość kalafiorowa
przeciewskazan niema , wsyztsko jest oki, tylko ja neichce urodzic przed terminem.... jakos sie jeszce boje ... do terminu zostało 10 dni, a ja to bym nawet wołała po urodzić:))

Gość kassika
samo Twoje podniecenie, czy stymulowanie piersi wywołuje w organizmie wyrzut oksytocyny, która właśnie przyspiesza poród.

Gość kalafiorowa
ale jak pomysle ze poporodzie trzeba bedzie odpocząc od sexu, to niewiem czy sie nie pokusze na ten ostani raz przed:)) trzeba bedzie jeszcze męża przekonac bo on to ma wiekszego starcha niz ja:))

Gość o cholera!
Ja jestem w 37 tc i kochamy sie regularnie... Praktycznie codziennie... Chyba bym nie wytrzymała 3 tygodnie. A Ty już od 3tygodni sie powstrzymujesz. Do terminu masz jeszcze dwa tygodnie a później jeszcze połog... Nie stresuj sie tak... Jeśli masz ochotę to Poprostu sie kochajcie... Pamiętaj że dwa tygodnie wcześniej u później uważa sie za termin.

Gość nie kupuj zadnych
termin porosu jest ustalany wg daty ostatniej miesiaczki a przeciez zaplodnienie moglo nastapic zaraz po miesiaczce, albo po 2 tyg wiec tego terminu nie traktuj tak doslownie