Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone paznokcie 23

zboczony sasiad???

Polecane posty

Mam 23 lata,jestem dosyc atrakcyjna. Zauwazylam,ze od dluzszego czasu przyglada mi sie sasiad (42 lata, ojciec 5 dzieci!!) Dzis wracajac z uczelni zaczepil mnie na przystanku i powiedzial,ze bardzo mu sie podobam,ze lubi na mnie patrzec. Oslupialam gdy to uslyszalam, maksymalnie go zbylam i szybko wrocilam do domu. Moje oytanie brzmi czy on moze byc niebezpieczny? Moim zdaniem to nie jest normalne...

Gość hfdrghuugd
Dziwna sprawa...trzymaj sie od niego z daleka

Gość nie kupuj zadnych
roznie bywa. Powiem Ci ze faceci w tym wieku czesto maja kryzys wieku sredniego i probuja sobie udowodnic ze sa jeszcze atrakcyjni dla mlodych kobiet dlatego takie rzeczy mowia. Mysla, ze to komplementy. Pracuje jako recepcjonistka w hotelu i roznie bywa. I mlodzi musza sie "wykazac" i starsi....i mysla, ze dziewcyzny sikaja ze szczescia jak takie cos uslysza.

"trzymaj sie od niego z daleka" przecież jak będzie chciał to łatwo ją znajdzie

Gość hfdrghuugd
Dziewczynie raczej chodzilo o to czy jest niebezpieczny,czy moze dopuscic sie gwaltu? Tak autorko? Ja bym na niego uwazala...tak czy siak

"i mysla, ze dziewcyzny sikaja ze szczescia jak takie cos uslysza." nie wiem co myślą, ale na ich korzyść działa statystyka, w końcu któraś się ucieszy

Gość hfdrghuugd
No tak ale moze starac sie go unikac.o to mi chodzilo.

On nie jest do konca normalny i to mnie najbardziej martwi... mi akurat sie nie podoba takie zachowanie...nie szukam dowartosciowania

Gość nie kupuj zadnych
najwazniejsze zeby nie widzial zainteresowania z jej strony. A wydaje mi sie, ze jest bardziej niebezpieczny ten ktory w ogole nie zagaduje itp tylko cichaczem obserwuje i knuje. Wiecie...krowa ktora duzo muczy malo mleka daje...ten kto duzo mowi malo robi itp.