Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgtrtre

kulki rozkoszy/gejszy ma ktoś?

Polecane posty

Gość rgtrtre

jw :)

Gość rgtrtre
fajne są? bo zastanawiam się czy sobie kupić :D

Jak myślisz, ze od dwóch kulek made in China pó 5zł szt. z internetowego sklepu dostaniesz szału cipy, to muszę. Cię zmartwic - rozczarujesz się.

Gość rgtrtre
kurcze odpowiedz mi nie pokazuje :/

Gość rgtrtre
już pokazuje :D nie no nie spodziewam się megaorgazmu, ale myślałam, że sprawia jakąś przyjemność?:P serio macie i w ogóle 0 odczuć?

Gość rgtrtre
up up

jakbys nic nie miała :P a potem trudno je wyciagnąc:O

Gość rgtrtre
a może polecicie jakiś inny gadżet dla kobiety? poza wibratorem bo już mam i poza analnymi bo nie lubię :)

Kulki nie sa do dawania przyjemności tylko do ćwiczenia mięśni kegla. A jaka dają przyjemność? Zwykle taka sama co tampon :P czuujesz go w środku? kulki z bajerami (np wibrujace) mogą sprawiać więcej frajdy, ale przecież same cię też do orgazmu nie doprowadza :O a nawet do wibracji można się przyzwyczaić. Poza tym wibracje słychać na zewnątrz to na dyskotekę możesz z nimi iść, ale do cioci na herbatke to już nie bardzo. Sa też sterowane na pilota, ale to raczej dzialla tylko z facetem :D

A wibrator wibratorowi nie równy :P masz taki ful wypas z ruchoma główka albo do masowanią punktu g? To może kup sobie motylka? Taki gadzecik do masowanią samej lechtaczki?

Pierwotne ich zastosowanie to faktycznie pomoc przy ćwiczeniu mięśni kegla. Ale słyszałam od kobiet i takie opinie, że to najfajniejszy gadżet erotyczny jaki miały. Kwestia gustu;) Kup na początek jakieś tańsze i sprawdź jak na nie reagujesz.

Gość rgtrtre
no właśnie chodzi o to, ze chcę kupić coś dla siebie, ale co będzie niespodzianką dla mojego faceta :P myślałam o kulkach wibrujących właśnie.. że będę z nimi chodzić po domu, mój facet zacznie się tam do mnie dobierać i się zdziwi bo trafi na kulki :P chodziło mi właścicwie o to, żeby te wibracje mnie troszkę nakręciły, orgazmu się po tym nie spodziewam :P

Gość rgtrtre
są takie protezy na penisa dla facetow, chcialam mu kupic, ale doszlam do wniosku ze pewnie nic nie bedzie czul jak bedzie mnie w tym bzykal :P znalazlam za to dla niego takie jajko-masturbator :P mysle zeby mu kupc tylko zastanawiam sie czy po czyms takim bedzie reagowal na loda :P

oezu myślałam, że są tylko kulki analne :( w tzipce takie rzeczy nie dają chyba efektu, pewnie najbardziej przyjemne jest samo ich wkładanie i wyjmowanie :)

Do takiego celu mogą się nadać. Ale mnie przy kulkach wkurza to, ze je słychać na zewnątrz. :O Irytuje mnie to zamiast podniecac :D A zwykłych kulek nie czuje, mimosrodowe chyba tylko jak zbiegam po schodach :D

[zgłoś do usunięcia] arnold szwarceneger oezu myślałam, że są tylko kulki analne w tzipce takie rzeczy nie dają chyba efektu, pewnie najbardziej przyjemne jest samo ich wkładanie i wyjmowanie xx facet ci moze wyjąc:P ciekawe doznanie:D ponadto tuż po ich wyjeciu stosunek jest intensywniejszy :P przynajmniej u mnie;)

Gość rgtrtre
raz się żyje :D kupię te kulki i zobaczymy czy coś poczuję :D a dla niego masturbator hehe :D

Mówiłam o motylku strap on takim mocowanym na udach i biodrach, do stymulacji łechtaczki. No ale co tu dużo gadać, najlepszą zabawką erotyczną jaką miałam jest właśnie dildo strap on. i Możecie z takiego korzystać oboje:P

Gość basia 1993bis
Kulki bardzo dobrej jakości nie hałasują. Samo włożenie i zwykłe chodzenie nie powoduje jakiś mocnych doznań. Ale jak doda się jakieś „smaczki to jest to już zupełnie co innego. Ja dostaję czasem kuleczki od swojego faceta na powrót z klubu lub jakiegoś innego wyjścia z komentarzem zdejmij majteczki i włóż żebyś była gotowa na szybki numerek zaraz w domu. Muszę wtedy się naprężać, żeby nie wypadły co jest nakręcające i emocjonujące. Mamy też jajeczka wibracyjne na pilota, ekstra jakości, cichutkie, jedwabiste, większe od kuleczek więc bezpieczne że nie wypadnie. Czasem zakładam je jeszcze wcześniej i wtedy steruje mną jak chce. Nogi robią się miękkie, piczka pulsuje jak wściekła a tu trzeba zachowywać się naturalnie. Po takim „treningu seks potem jest zupełnie wyjątkowy, szybka pierwsza eksplozja a potem staranne smakowanie

Gość a ku ku to ja
Moja żona ma takie kulki, które w środku mają drugie kulki, i one podczas ruchu poruszają się dając nieco hałasu. Mnie podnieca gdy słyszę, jak żona grzechocze podczas zakupów, ale ją to nieco krępuje, mimo, że jest ciche.

Gość a ja takie mam
Ja mam dwa zestawy kulek gejszy takie z czyms obciazonym w srodku ze jak sie poruszaja do ten ciezarek w srodku sie takze porusza i daje niewyobrazalne doznania. Ja uwielbiam w pracy sciagnac majteczki i wlozyc sobie kulki i isc na maly spacerek. jak sie poruszam to one daja mi swietne doznania. Moze nie az tak mocne aby dojsc ale nakrecaja swietnie. szczegolnie kiedy wiem ze chodze po miescie bez majteczek i z nimi w srodku. Mmmm swietne uczucie