Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytująca kafe

dochodzę do wniosku, że większosć kobiet to idiotki

Polecane posty

Gość czytująca kafe

tak, faceci tu nie lepsi, ale ich jest garstka i to ta garstka która generalnie nie radzi sobie w życiu czy to uczuciowym czy zawodowym itp natomiast baby? no momentami szczena opada -niesamowicie pazerne (sytuacje ze ślubami, kto ile dał w kopertę np. albo fochy że facet nie chce sponsorować wszystkiego) -dojebujące innym ("nie używasz makeupu, ważysz ciut więcej? jesteś brzydką lochą i nikt na Ciebie nie spojrzy","masz niedowagę? jesteś wieszakiem, żaden na Ciebie nie poleci") -uległe naiwniary (dają sobą pomiatać, czasem i wpierdol dostają bo kochają a on obiecuje, że się zmieni) -popierdolone fanatyczki aborcji czy też odwrotnie (cholera jasna, każdy może mieć swoje zdanie) -typ "co ludzie pomyślą" ("bo koleżaneczki albo mamusia powiedziały, że jest coś nie tak więc trzeba się słuchać bo własnego rozumku nie posiadamy") -robiące afery z byle czego i rozhisteryzowane ("bo facet wiedząc, ze pracuję wtedy nawet nie zapytał mnie o zdanie czy może iść ze znajomymi do kina, chyba spotkam się z przyjacielem na kawę by go ukarać") -księżniczki ("nigdy nie napiszę pierwsza bo wyjdę na łatwą, a najlepiej w ogóle udam zimną") -stosujące metody rodem z poradników dla debilek ("nie pokażę że mi zależy, przy co 3 spotkaniu powiem że nie mam czasu, rozmowy telefoniczne będę kończyć mówiąc że jestem zajęta, a co, niech wie że on ma się starać, a mi zwisa") -fanatyczki/przeciwniczki jakiegoś rodzaju seksu/fetyszu ("nie uprawiasz anala? rzuci Cię i znajdzie taką co mu to da"/"robisz loda? nie szanujesz się i jesteś szmatą") -pustaki"prawdziwy facet musi mieć 185cm/BMW/mieszkanie") :O bawiło mnie czytanie tego, ale w pewnym momencie ręce mi opadły

to po co czytasz jakbys byla taka madra jak piszesz,to powinnas wiedziec ze kazdy temat to prowokacja pisana przez projekty-animatory

Gość czytująca kafe
gaga nie lady, nie mam paranoi by uważać każdy temat za prowo, a znam trochę kafe, szczególnie gdy w życiu codziennym, rozmowach z kolegami, koleżankami itp widać, ze takie postawy serio występują naprawdę smutne

Gość Marzena585
nie od dziś to wiadomo, zgadzam się z twoją wypowiedzią. Na tym forum rzadko można spotkać wartościowych ludzi.

Gość czytująca kafe
Zamierzam kupić 1 ha ziemi i zasadzić na niej ziemniaki. Problem w tym, że mieszkam w mieście, nigdy do tej pory nie miałem ziemi i nie mam pojęcia jak należy ją uprawiać. Miałbym więc kilka bardzo podstawowych pytań: 1. Co brać pod uwagę przy zakupie ziemi na której chciałbym zasadzić ziemniaki (może jaka klasa gruntów, jak gleba, itd.)? Nie chciałbym kupić ziemi i żeby później się okazało, że kupiłem na darmo :) 2. Jak wygląda produkcja ziemniaków - to znaczy co robić po kolei (kiedy sadzić, kiedy zbierać, itd.) oraz jakie maszyny rolnicze powinny brać w tym udział? 3. Jakie mogą być koszty? To znaczy ile kosztować będą nasiona, wynajęcie maszyn rolniczych, ubezpieczanie?

W sumie nie ma co uogólniać, bo trudno to co się dzieje na kafe przenosić na całość społeczeństwa ... bo kafe jest, mhh, specyficzne hehe. Skupiaja sie to różne skrajności.

Gość czytująca kafe
a może jednak posadzić kawony albo granaty ?

Coś w tym jest :D Dziś widziałam kilka takich tematów, aż słabo się robi jak człowiek poczyta co w tych głowach siedzi.