Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba romantyk!

pytanie do kobiet??

Polecane posty

Gość Chyba romantyk!

Czy starsza kobieta w wieku około 27-30 lat może poważnie myśleć o 22 latku, który jest dojrzały i wie czego oczekuje od życia? To dla mnie bardzo ważne? Proszę o szczere odpowiedzi, tak jak to Wy byście miały taki dylemat?

Gość hhhkhjkghjgjgj
szczerze,....sa rozne kobiety ale ja jestem w ty przedziale i nie ma opcji na mlodszych;/ wam sie tylko wydaje ze jestescie dojrzali;) w praktyce to juz inna baja

Gość hhhkhjkghjgjgj
szczerze,....sa rozne kobiety ale ja jestem w ty przedziale i nie ma opcji na mlodszych;/ wam sie tylko wydaje ze jestescie dojrzali;) w praktyce to juz inna baja

starsza kobieta?! kurwa! ja sobie wypraszam!!!!!!!!! ;) mam 30 lat i jakoś specjalnie staro się nie czuję, na tamten świat też się nie wybieram....

Gość Chyba romantyk!
hmm...bez nerwów

Gość xxczarnaaa90xx
Owszem, mysle ze moze powaznie myslec.. Dlaczego nie ?? Znam kilka takich zwiazkow.. Wiek naprawde ma malo do rzeczy jesli sie dogadujecie i dobrze czujecie sie w swoim towarzystwie itd ..:-) Powodzenia:*

Gość Romcia
Tez jestem zdania, ze wiek to tylko liczba, nawet pary o ponad 10 lat starsze od siebie sa szczesliwe ;) za pare lat stanie sie jeszcze bardziej dojrzalym mezczyzna a ty bedziesz dojrzala kobieta. Zycze powodzenia ;)

Gość muminka7854123
Może poważnie myśleć i na 100% myśli poważnie, ale mężczyzna, który wiąże się ze starszą szuka matki, a nie żony. Po jakimś czasie bycia razem znajdzie sobie młodszą. Taki związek nie ma szans.