Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO POLECACIEIIEkdff

CZY W BIEDRONCE MACIE JAKIES ULUBIONE PRODUKTY GODNE ZAUFANIA?????

Polecane posty

Ja bardzo lubię sok pomidorowy i pomarańczowy oraz Coca Cole gdyż jest tania.

Gość popieram sok pomidorowy
w kartonie jest super, poza tym, dobre sa jeszcze wafle ryzowe w posypce paprykowej, warzywa w puszkach (pomidory, groszek, fasola, kukurydza) i smakowe twarozki (te ostatnie rpzynajmniej kiedys byly, teraz juz ich nie widuje, a szkoda, bo jeden taki twarozunio o smaku zwanym 'hiszpanska oliwka' byl przepyszny ❤️).

Gość co tu jeszcze robisz
sporo produktów - chemia, warzywa i owoce, oleje, kasze, cukier, przyprawy, słodycze, nabiał, majonezy, tłuszcze... Taniej niż innych sklepach, ale skład taki sam. Nie kupuję tylko wędlin, mięsa, chociaż czytając są niezłej jakości.

Gość jak z Biedronki to
polecam sok pomarańczowy z cząstkami Don Simon, co prawda trudno go dostać ale jest najlepszy jaki piłam lubię też sok wielowarzywny oraz marchewkowy czasem kupuję też zieloną herbatę, kiedyś były takie fajne herbatki odchudzające i detox

Gość jak z Biedronki to
dobre i tanie są też ryby: jak ktoś już wspomniał łosoś oraz wędzone makrele z przyprawami: papryką, ziołami dobre było też już gotowe mięcho z indyka z przyprawą Gyros, mniam zjadłam pół pudełka bez podgrzewania (fajny produkt bo ma dużo białka a mało tłuszczu, ważne gdy ktoś dba o linię)

Gość eddaaaa
1. Sok Pomidorowy 1l - 1.99 2. Coca - Cola Oryginal 2l - 2.49 3. Ser żółty Beniamin w plastrach - 2.99 4. Jogobella 250 g (najlepszy smak jabłek pieczonych) - 1.99 lub 2.19 5. Woda gazowana i niegazowana -0.55 6. Piwo Trix (podobnie smakuje do Reddsa czerwonego) - 1.99 7. Bagietka - 2.29 8. Chleb krojony - 1.59 (długo zachowuje świeżość) I ogólnie polecam sklep - zawsze miła obsługa, chętnie pokażą, gdzie co się znajduje, nie ma ściem z cenami!!! Co jest dla mnie bardzo istotne! Tam nigdy się nie spotkałam, że cena np. 1.79 a przy kasie 1.99 z czym spotkałam się w innych większych marketach. W sumie to ani razu się nie zawiodłam na Biedronce.

Gość tak, mam
tanie desperadosy, ser żółty liliput, surówka rarytasek, czekolada whisky&coffe, herbaty Remsey, spray do czyszczenia Fist, hmmm pewnie jeszcze cos ale teraz nie pamietam

Gość eddaaaa
O właśnei ten sok wielowarzywny jest dobry! A jakie fajne warzywa ma w sobie :) Dawno go nie piłam, muszę sobie kupić . Cena 1 l - 2.49

Gość pistacje pistacje pistacje
jw

Gość tak, mam
o właśnie, paluszki rybne, myślałby kto, że to jakaś mielonka, ale są dobre, z fileta. koncentrat Madero

Gość k88hhh
hehe

Gość jakis czarny mam
owoce,warzywa swieze oprocz ziemniakow wafle ryzowe maslo z warmii(w kostce) piers z kurczaka wedzona kabanosy ser zolty cienkie plasterki kukurydza w puszcze TUNCZYK w puszcze-wyprodukowany przez Graala sliwki suszone i mase innycgh produktow Kawa mc cafe,winiary itp

Gość jakis czarny mam
wafle ryzowe o smaku sera mniam-one bywaja ale akurat sa i sok pomaranczowy Don sinon-u nas jest caly czas po 4,99 wino grzane no alko wszystkie bo tansze:P

Gość sylwia3479
Ja zawiodłam sie baaardzo na herbacie Remsey czy jakos tak( w żółtym pudełku-podróbka Liptona) mam taki zwyczaj,ze zawsze rano robie dzbanek 1,5 l herbaty z cytryną,wysłałam męża do biedronki po herbate,kupił własnie ów wspomnianą i co? po około 2 godz od zaparzenia herbata zrobiła się mętna,utworzyła sie piana i nadzwyczajniej w swiecie zaczęła okropnie smierdzieć:/ potem zaparzyłam sobie w szklance,połowe upiłam i połowa tak sobie stała i zrobiło sie to samo,co w dzbanku-poprostu żur. Poszła do wywalenia,a szkoda bo w smaku bardzo dobra. Poza tą wpadką polecam szereg produktów-ja mam hopla na punkcie drinków izzy,za gruszkowy jestem skłonna skoczyć w ogień:P Nie kupuje natomiast mięsa,warzyw/owoców/nabiału bo to mam od tesciowej ze wsi:P

Gość l.;w;q
mają dużo markowych produktów często w promaocji,np.herbaty Lipton czy też kosmetyki

Gość jakis czarny mam
pistacje-pycha wcale gorzkich w paczce nie ma sok warzywny 1l i pomidorowy 1l-tanie a dobre.ten pomidorowy mozna przyprawic i na kaca pycha:P sledziki po gizycku woda ale ta Polaris

Gość tak, mam
uuu bardzo mi zasmakowała ta Remsey, zawsze wypijałam ciepłą wiec nie zauwazylam w niej nic dziwnego :D no ciekawe

Gość jakis czarny mam
mrozonki-warzywa na patelnie,brokuly,szpinak kupuje szpinak i ser feta i makaron z tym robie makaron pelnoziarnisty ryz supreme dlugoziarnisty-wczesniej zawsze kupoealam uncle bens

Gość anglistka3388**
Takie wafelki w duzym, prawie kg brazowym pudelki. Smakuja jak Prince POlo. Sa malutkie,takie na pojedynczego kesa. Jak sprobujecie, uzaleznicie sie. Sa niebywale dobre i w prawdziwej czekoladzie. Lososia wedzonego polecam rowniez i rolmopsy, ktore sa robione przez Lisnera.

Gość kabanosowa
kabanosy krakusa sa bardzo dobre

Gość tylko i wylacznie
PERFUM Z BIEDRONKI ! PACHNIE MMMM BARDZO ŁADNIE!

Gość tylko i wylacznie
A tak całkiem powazeni to chlebek razowy FIT, płatki śniadaniowe z miodem i orzeszkami nie pamietam nazwy, pasta jajeczna, pomidory z puszki, ser zółty gouda taki w dużej paczce, wola polaris- tania i na dodatek mineralna a nie zródlana, dobre sa sosy do spagetti w tych duzych słoikach Aspiro chyba, mleczko do demakijaż, niczym sie nie rózni od tych wielce markowych i fatycznie obsługa zawsze sympatyczna i pomocna

Gość wiśnióweczka
kupuję w biedronce ręczniki papierowe, papier toaletowy velvet /teraz z promocji 20 rolek za 12,99/, folię aluminiową, świeczki zapachowe... świetne są moim zdanie chusteczki do mycia łazienek/kuchni - używam w międzyczasie do przetarcia, bo nie mam czasu ani ochoty codziennie myć tradycyjnie. Z produktów spożywczych kupuję w sumie markowe produkty, chociaż moja córka już kilka razy prosiła mnie o jogurciki pitne a'la actimel i kupowałam. Na co dzień mleko, activie, płatki nestle, majonez winiary, przyprawy kamis, makaron pełnoziarnisty /2,99 a w pss 4,89 ;-( ten sam dokładnie/ ... z biedronkowych dobry jest przecier pomidorowy w kartoniku, pomidory w puszce - teraz, kiedy skończyłam "swoje" kupowałam i jest pycha ;-)

Gość jakis czarny mam
kabanosy tak ale wczesniej bylly chyba z krokusa a teraz od kani moze sie myle kupuje tez dania gotowe z sokolowa-strogonow(teraz nie ma ale pycha) meksykanskie tez mniam

Gość wiśnióweczka
a w sobotę kupiłam sobie trochę kosmetyków m.in. peeling joanna truskawkowy, maseczki lirene, mydło dove... biedronkowych nie testowałam, ale garniere np. są stale dostępne i inne dobrych całkiem firm.

Gość cvbvb
świeczki zapachowe maja super, te za 4,99. mialam owoce cytrusowe, lesne, liczi, teraz kupie śliwke bo wąchałam. a jakie tanie

Gość wafelki ala prince polo
popieram anglistkę... wafelki z kremem kakaowym TASSO, brazowe duze pudełko za niecałą 10chę w dziale słodycze...PYCHA !!! :):)

polecam slodycze Magnetic-bo robi je Wawel, ponadto ciasteczka w czekoladzie-nie pamiętam nazwy ale to są takie male groszki jak orzeszki w czekoladzie, migdaly w cynamonie, herbaty Green Hils.. dużo by wymieniać

Gość wifigdansk
ale sie usmialam jaka to ciemnota panuje no ale czego się spodziewac.,.. w B przewaznie sa produkty od polskich dostawców. poza tym jesli boisz się "chin" to popatrz co jest na metkach w wiekszosci galerii handlowych (ktore sa uwazane sa szczyt mody...) made in china!! lub bangladesz,lub inny czort. firmy nike,puma itd... co prawda mają np niemieckie metki ale tez sa w wiekszosci produkowane w chinach bo duzo bogatych krajów tam ma swoje fabryki i musza na metce napisac made in to czy tamto. ogólnie w B. tez nie polecam mięsa,pieczywa,poza tym wiekszosc produktów jest ok.no i moze kosmetyczne rzeczy (kremy,balsamy,szampony itd...) wole kupowac w ziaji. choc juz papier toalet,czy chusteczki mokre sa ok i przebijają ceną wiekszosc sklepów. pytanie do Czarna Izabella jakto mieso kupujesz w sklepie ze zdrową zywnoscią,w takich sklepach sa przewaznie produkty ziołowe i sumplementy.mieso to chyba u rzeźnika.