Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO POLECACIEIIEkdff

CZY W BIEDRONCE MACIE JAKIES ULUBIONE PRODUKTY GODNE ZAUFANIA?????

Polecane posty

Gość markra
Serki delikate, mleko, płyn do naczyn kraft jest lepszty niz fairy, ser gouda w kawałkach, oranzada booogi wooogi jest super

Gość serki sa okey ale
zatrute chinami

Łosos swiezy i wedzony, jogurty Fruvita, serki, niektóre herbaty, słodycze są dobre, pieczywo chrupkie, ciasto leśny duet i croissanty, papier queen, orzeszki ziemne. Duzo produktów jest dobrych :) Wiekszosc ma "normalnych" producentow, np jogurty niby biedronkowe a producentem jest Bakoma, tak samo niektórych ryb jest Lisner itd.

Aha i jeszcze mleko sojowe i platki takie z kawalkami moreli i truskawek. Ogólnei to w Biedronce jest tez taniej, przez to, ze platnosc tylko gotowka i nie placa prowizji za karty.

Gość ju8888888888888888
a ja tam w biedrace lubie prawie wszystko i wszystko to robia pozadne firmy pod biedrake np soki robi hortex a kosmetyki tołpa

Gość serki sa okey ale
ten losos to pewnie z chin jest ...nie ma bata... bo za tani a czytalam ze w chinach podrabiaja niestety wiec nie wiecie co jecie....i pelno osci pewnie jest w nim

Nie wiem skad jest, ale mi smakuje i nie zatrułam nim się, ości raczej nie ma... Mięso też mają dobre i świeże, ja tam Biedronkę lubię, na pewno jest lepsza niż Lidl...

Gość Polaa Negrri
Ostatnio kupiłam fajną odzywka Diplona do włosów farbowanych - 600 ml 10 zł. Jest naprawdę ok :)

ja od wczoraj chwale sobie krewetki w panierce w sosie slodko kwasnym-one sa w takim pudeleczku jak pop corn-dla mnie rewelacja....na dwie osoby zjedlismy 3 pudeleczka...full wypas.

Gość kobiettetrtt
EEE TAM

Gość super tam jest ryz
ech

Gość codziennie biedronka
Jogurt naturalny Tola,płyny do mycia naczyń cynamonowy , papier toaletowy,alkohole,słodycze,warzywa i owoce mają ekstra z samego rana (przynajmniej na Ursynowie gdzie robie zakupy),mrożonki,kawa,kosmetyki ...90% ich produktów jest bardzo dobra ..Ostatnio kupiłam ciasto pakowane o smaku Toffi oraz piernik...coś pysznego i tylko 4.99zł....niestety dziś nie widziałam jak byłam...spróbujcie ,zwłaszcvza tego toffi

Gość po 30tce i po 100tce jest ok.
płyn do higieny intymnej niebieski - bardzo dobry.

Gość straszneee
PLYN DO HIGIENY Z BIEDRONKI TO MOZNA DOSTAC GRZYBICY CHYBA I SAMA CHEMIA NA BANK....WSTYD ZE KUPUJECIE TAKIE RZECZY INTYMNE W TYM SYFNYM SKLEPIE

Gość celin dijon
wszystko

Gość ejfjfjff
maslo z warlubia to syf