Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

smutek..zal..

Polecane posty

Gość Swete

hej dziewczyny sorry ale musze sie wygadac otoz jestem w stalym zwiazku od 5 lat z kochanym facetem ..i choc go kocham to nie potrafie byc z nim szczesliwa ..czasem bywa taki okres ze poprostu mamy od tak ciche dni nie rozmawiamy z soba bo nie mamy o czym i tak cisza mnie przeraza..w dodatku jakos tak ochota na seks nam przeszla ..prawie zero pociagania "prawie" bo czasem jest poped ogromny ale ogolnie wszystko sie zmienilo ..chyba poprostu z przyzwyczajenia ..choc sie bardzo kochamy ale.. idzie za tym inny problem ostatnio w pracy bardzo zaprzyjaznilam sie z kolega i wiem ze on liczy na cos wiecej i bardzo mi sie podoba byc adorowana przez niego, dzis np przyszedl do mnie przytulil i dal buziaka W GLOWE hehe smiesznie to brzmi ale tak naprawde bylo.. jest bardzo milym facetem i choc wiem ze mam kochanego mezczyzne to czasem przez te wszystkie nieszczesliwe ..ciche dni mam ochote go zdradzic... ehh

Gość Swete
a i dodam jeszcze ze gdybym go zdradzila (choc wiem ze do tego nie dojdzie) to pewnie pozniej bym sie mu przyznala i powiedziala ze to z jego winy bo przestal sie starac i mna interesowac jak kiedys...

Gość cudownie zrelaksowany...
Marudzisz stara :-0

Gość Swete
no moze i ale tak tylko chcialam sie wyagad bo nie mam komu :/

Masz okazje to się puść bo jak będziesz stara to nikt Cię nie będzie chciał,

Gość Swete
oj chcialabym ale wiem ze sumienie pozniej nie daloby mi spokojnie zyc..

Gość i co teraz ??
da ci da ....a straconych okazji szkoda

Ja odzylem od czasu jak mam kochankę, i świat jest piękniejszy i porozmawiać jest z kim a o sumienie się nie martw

Gość Swete
oj kusicie bardzo ..ale ja jestem bardzo wrazliwa osoba i nie raz w zyciu popelnilam glupote (za nim bylam w stalym zwiazku) i zaluje wiec wiem ze pewnie gdybym zdradzila zalowalam bym tego bardzo tyle ze najgorsze tez jest to ze moj kolega z pracy tez chce tego.. czesto mi przypomina ze chce mi dac tego czego inny nie moze ale nic na sile :) dodam ze ma zone i dzieci :|

ten kolega jest znudzony malżeństwem i szuka rozrywek na boku. a Ty zastanów się czy twój chlopak to ten jedyny, bo jak zamierzasz sobie z bnim ukladać życie jeśli szukasz przygód

Gość Swete
moze i jest znudzony malzenstwem ale opowiadal mi tez ze kocha swa zone ale tylko dlatego ze jest matka ich dzieci i od dluzszego czasu im sie nie uklada wyzywaja sie itd.. i sa razem tylko ze wzgledu na dzieci ..wiem oczywiscie ze z nim bylaby to tylko przygoda a ja jak juz wczesniej wspominalam kocham swojego faceta chce byc z nim do konca zycia choc czasem mam uczucie jakbym nie byla szczesliwa w tym zwiazku ale tylko dlatego ze duzo rzeczy sie zmienilo ..pewnie przez przyzwyczajenie ..dlatego nieraz rozmyslam o skoku w bok ..iz czegos w mym zwiazku brakuje choc oboje sie kochamy