Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pampikaaa

Czy wszyscy faceci tacy są?

Polecane posty

Gość Pampikaaa

Że tu przy kobietach miło i przyjemnie. A gadając z kolegami takie słownictwo, że głowa mała typu " chu* w d*pe" itd. Nienawidzę jak mężczyzna się tak wyraża. Jest to dla mnie przejaw dziecinności w niektórych sprawach. I ciężko mi uwierzyć, że taki ktoś myśli o seksie poważnie.

No tacy ,to dopiero myślą o seksie poważnie :D:D:D:D

Gość to prawda jest
nie wszyscy tacy sa na szczescie sa wyjatki a faceci ktorzy uzywaja takiego slownictwa sa totalna patologia degeneraci

Gość Studenciak jeden taki tu i
Ja nie przeklinam i w gimnazjum dręczono mnie z tego powodu a teraz na roku dziewczyny mi powiedziały, że to dziwne jak facet nie przeklina. Podobno wulgarne słownictwo i agresja to oznaka męskości.

Zauważ, że ciężko znaleźć kobietę/dziewczynę, która nie przeklina. Przy przeciętnej współczesnej dziewczynie/kobiecie kulturalny mężczyzna odbierany jest jako ciota i pipka. Bo kobieta "kur.." "ja pier.." a facet "prosze, dziękuje, przepraszam". Społecznie uwarunkowanie jest takie, że facet musi być gorszy od kobiety w kwestii kultury bo inaczej nie jest widziany społecznie i przez kobiety jako mężczyzna.

Gość Pampikaaa
Jestem z chlopakiem rok i nagle sie dowiaduje jakiego on slownictwa uzywa. Brzydzi mnie to. Jak pozniej z takim facetem cos robic .. leee to jest patologia. Takie wulgaryzmy to kojarza mi sie z niewyzytymi gimnazjalistami.

po prostu trafilas na takiego "wulgara". na szczescie nie wszyscy, czy wrecz wiekszosc mezczyzn (nie mylic z facetem) tak sie nie zachowuje.

Gość tfytfytr
bez sensu gadasz.. jestem z naprawdę porządnego domu i sama przeklinam, nie widze w tym zadnej patologii.. takie mamy czasy

Gość jaka tragedyja
ciesz sie, ze nie nazywa cie 'moja dupa' to dopiero niewypal

bez sensu gadasz.. jestem z naprawdę porządnego domu i sama przeklinam, nie widze w tym zadnej patologii.. takie mamy czasy 0 juz dawno nie czytalam takiego beznadziejnego wpisu. co ma wiatrak do piernika. mamy tez czasy aids. jestes gotowa?

Gość dasad
Prawda jest taka, że im bardziej facet wulgarny tom bardziej do niego lecicie. Kulturalny mężczyzna nie jest dziś waszym targetem.

mowienie kurwa co 2 slowo owszem jest zalosne, ale przeklinanie w celu upustu emocji? nie przeszkadza mi u nikogo, sama zreszta przeklinam nawet dosc czesto

Gość ustaw go jak najszybciej do
poziomu, bo pozniej takie nawyki ciezko wyplewic

bzdura ze im bardziej wulgarny tym bardziej lecimy:-O "lecialam" na faceta ktory nie przeklinal praktycznie wcale, az mi troche glupio bylo, ze ja to robie:)

Gość ale łykacie jak pelikany
widac ze studenciak i ta z dobrego domu, co prezeklina, bo takie czasy to jeden i ten sam prawik piszacy ze kobiety lubia macho itp, odpowiedziaony za cale dno na kafe

Gość sdfsd
"wuwuzeeeeel Faceci traktują seks mniej emocjonalnie a bardziej fizjologicznie, niż kobiety. Tak zawsze było, jest i będzie. Wyobrażacie sobie dziewczyny, że wasz facet po bzykaniu nagle zaczyna płakać, i tłumaczy że to ze szczęścia? " 0 Co Ty pieprzysz mniej emocjonalni bo co? bo nie użalają się nad sobą jak Wy? Chłopcom wpaja się, że nie mogą płakać. Zresztą jaka kobieta płacze po seksie i mówi, że to ze szczęścia bez przesady. Mężczyźni są równie emocjonalni tyle, że społecznie zakazuje się im pewnych tzw. niemęskich emocji ukazywać.

ale łykacie jak pelikany Ten wpost jest moim trzecim tutaj I mylisz się łącząc mnie z tamtą osobą. I Ja nie pisałem, że kobiety lubią maczo itp. Napisałem co mi powiedziała w twarz koleżanka zroku.

zaskoczę Cię, takiego słownictwa używają zarówno mężczyźni jak i kobiety. Nie jest to uwarunkowane płcią, lecz wychowaniem, kulturą, wyznawanymi wartościami.

Gość wuwuzeeeeel
sdfsd Nie unoś się chłopie. Też jestem facetem, i sory winetu, ale każdy facet ci powie, że wyobraża sobie seks bez miłości, a u kobiet tak lekko nie ma. Większość z nich musi coś czuć do faceta, z którym idzie do wyra. A faceci wiadomo - burdele itp.