Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil przyjezdny,

W Warszawie co drugi facet to chyba gej

Polecane posty

Gość Kamil przyjezdny,

Dlaczego tak sie mi patrzą w oczy? A potem ogladają? U mnie 'na wiosce' gapiły sie tylko laski a tutaj? Duze miasto powoduje gejoze?

Gapią , bo na pewno nie miałeś na stopach czerwonych butów :D

Gość hjjgvvdghm
moze pierwszy raz widza prawdziwego wsiura.

Gość wrfwrfwre
Patrzenia w oczy nie nazwałabym oznaką pedalstwa. To prędzej wyzwanie od sfrustrowanych dużym miastem (a wiedzą że mogą bezkarnie udawać chojraków bo na ruchliwej, obkamerowanej ulicy raczej nikt im nie odda pięścią)... Niemniej gdy patrzę na młodych mężczyzn w Gdańsku, to też mam wrażenie że większość to cioty. Nie wiem dlaczego mężczyźni tak się dali wkręcić ale ubierają się teraz i stylizują fryzury pod dyktando homoseksualistów i tym samym robią się spedaleni. Obcisłe spodnie, fryzury na kogucika, wcześniej te postawione kołnierzyki od polo... Patrzy się na takie coś, i będąc kobietą, chce się rzygnąć.

Gość jmamadgjgap
zalezy jak sie na ciebie gapią. Krotkie i czeste spojrzenia w kazdym miescie to norma, zwlaszcza w Mpk. Jesli dlugo sie gapi prosto w oczy + na usta, calego cie oglada to mozliwe ze homo albo bi. Po wygladzie nie da sie juz poznac, w warszawie wiekszosc wyglada jak ...niewiadomo co, ni to chłop ni baba. Staroswiecka chyba jestem