Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosomakk

Pomoc w wyborze pierścionka

Polecane posty

Gość Rosomakk

Witajcie :) Bardzo proszę o pomoc w wyborze pierścionka zaręczynowego. Wiem, że to rzecz gustu, ale proszę o ogólne opinie. Ma to być dla osoby skromnej, nie lubiącej złota - tylko srebro. Dlatego też szukam coś z białego złota. Podaję typy, proszę głosujcie :) http://oi49.tinypic.com/2wecc9y.jpg

Gość nie.mam.sily...
2, moja koleżanka ma identyczny i pięknie się prezentuje :)

Gość nie.mam.sily...
Moja koleżanka też jest bardzo skromna i nie lubi złota. Bardzo bardzo mi się jej pierścionek podoba :)

Gość Poduszka_na_igły
8 :))

Gość minipizza
7 albo 8

Gość tfytfytr
zdecydowanie 1 ! :) też nie lubię złota i lubię skromną, ale elegancką biżuterię

Gość kawalakas
najładniejszy 7, te kwiatuszkowe mniej eleganckie moim zdaniem.

Gość kawalakas
a ogólniegratuluję gustu, wszystkie są spoko :)

Gość Rosomakk
nie.mam.sily... Jakie koleżanka ma dłonie? Bo moja dziewczyna ma szczupłe i raczej długie palce

Gość sexasxzaszas
moja rada wybierz coś droższego, a nie takie natańsze dziadostwo znam ten pierwszy pierścionek z allegro, kosztuje coś 300 zł nie żydź na zareczynach i kup za minimum tysiąc zł

sexa... pokazujesz pierścionki które nadają się na normalne lub grubsze palce, a skoro jego dziewczyna ma chude ręce to na pewno te pierścionki będą wyglądały źle, zbyt masywnie! rosomak twoje wybory były lepsze!

Gość sexa
a przejrzałas te pierscionki? te wszystkie strony? tam jest ich mnóstwo, sa i duże i małe, zalożyłam filtr żeby były białe z topazem i 14 karat, więcej nie mam czasu

Gość Rosomakk
Dziękuję Wam za dotychczasową opinię, proszę o jeszcze. :) PS. Te które podałem mają duży rozrzut cenowy, ale ceną nie chcę się sugerować.

przejrzałam dwie pierwsze strony i wszystkie pierscionki tam mają duży kamień, zbyt duży na szczupłe palce. sama mam chude ręce, rozmiar palca 7 i wiem że takie nie pasują, bo jak przymierzam jakiś to tylko te z małymi i delikatnymi kamieniami dobrze się prezentują. ale może na kolejnych stronach są jakieś subtelniejsze.

Bardzo podoba mi sie 6, ale on chyba nei jest na szczuple, dlugie palce. Drugie miejsce - 1. Generalnie gratuluje gustu :)

Gość stooolicaw
Te z kwiatuszkiem raczej nie, mało egelanckie. 1 i 6 według mnie brzydkie. Pozostaje 3 lub 7. Raczej 7.

7 podoba mi się najbardziej, tylko ten niebieski kamień mi osobiście nie odpowiada, wolałabym biały, chyba że Twoja dziewczyna bardzo lubi ten kolor

Gość Rosomakk
Właśnie nie wiem jak z kolorem biżuterii. Ogólnie to lubi beże, brązy, czarne.

Gość klaudia1617
moim, powtarzam moim zdaniem te pierscionki nie nadają sie na zaręczyny, jakies czerwone, niebieskie, są mało eleganckie. ok jak na urodziny moga być ale na zareczyny? mozna wybrac cos delikatnego z klasa, ale te kwiatki, moim zdaniem lipa

Gość aquasef
7- przecudowny :) mi się marzył pierścionek zaręczynowy z niebieskim oczkiem .. no niestety, mój luby wybrał inaczej :D

Gość 3 albo 6
B ladne

a właśnie moim zdaniem zwykłe pierścionki z białym oczkiem są nudne i wszyscy takie mają. ja bardzo chciałam kolorowy i uważam, że one też są eleganckie. ale wiadomo, to już pewnie należałoby podpytać trochę dziewczyny

Gość Rosomakk
Jakiś czas temu jak pytałem to większość pisała, żeby nie bawić się w żadne brylanty - bo to oklepane. No cóż, ile ludzi tyle opinii. :)

Gość sexa
jak ma drobne palce to możesz kupić niebieski brylant w białym złocie