Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seniorita 95678

Jak to jest z tymi facetami

Polecane posty

Gość Seniorita 95678

Chciałabym zasięgnąć opinii na jeden z dręczących mnie tematów. Otóż mój chłopak, z którym jestem już 8 lat, szuka na imprezach towarzystwa innych kobiet, a szczególnie żony swojego kumpla. Nie da się ukryć, że bardzo ją lubi, zresztą powiedział jej to przy mnie. Nazywa ją siostrą i uczy ją tańczyć. Czy powinnam się zacząć martwić? A może jestem po prostu za bardzo zazdrosna?

Gość na pewno chce ją
piłka leży teraz po jej stronie i nie masz na to wpływu

Gość Seniorita95678
Skąd ta pewność. Ona jest od niego dużo starsza, poza tym on przyjaźni się z jej mężem. Może tylko ją lubi.

Gość XL chętny na ...
To co się martwisz.Większość facetów to flirciarze,ale nie zdradzają swoich kobiet.

Gość Seniorita95678
Problem w tym, że jak każda kobieta, chciałabym, aby poza mną nie widział świata.

Gość XL chętny na ...
Wiem mam to samo z moją :) ale żyjemy w pełnym zaufaniu.Wyszalałem się już w życiu i potrzebny mi spokój.Moja kobieta dba o mnie,nawet nieraz rano opróżni mi jajka by mi do głowy nie przychodziły głupoty :) a kochamy się prawie codziennie.Soboty to już :) odlot z tej ziemi :)

Ale jaki w tym problem? Zainteresuj się jej mężem. Zamiast zachowywać się jak pies ogrodnika korzystaj z okazji :D

Czasem też zajace przychodzą :P Byle do wiosny i będzie się działo :classic_cool: Będę ci nagrywać najlepsze momenty :D :D