Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodniee,,,

podobają się wam spodnie baggy?

Polecane posty

Każdy ma inny gust. Jak dla mnie są spoko. Jeżeli Tobie się podobają to nie pytaj innych co oni o nich myślą tylko kupuj i noś :D

Gość albert karton
to jest przykład na to, jak działa cały ten przemysł związany z modą i oczywiście projektanci wysoki stan już był, biodrówki już były, szerokie już były, dzwony już były, obcisłe też, rurki także, obniżony krok również... o kurwa! jeszcze nie było rurek z obniżonym krokiem :D to jest po prostu brzydkie, obrzydliwe i bez sensu bo albo spodnie obcisłe, które podkreślają sylwetkę, zgrabne nogi, albo luźne, które są bardziej wygodne i nie zwracają tak uwagi na pupę :D ale ciemny lud to kupi

Gość albert karton
w ogóle spodnie z bardzo obniżonym krokiem sprawiają wrażenie, jakby ktoś nosił w nich gówno i nie chciał aby mu się do dupy przykleiło

Gość grgarr
wyglądają jakby ktoś nie zdążył do wc i narobił w... spodnie :/

Gość spodniee,,,
mnie się bardzo podobają, kupiłam niedawno podobne. a pytam tak z ciekawości. do tej pory nosiłam zwykłe rurki, ale zmienił mi sie styl.:)

Gość tytytytyt
to nie styl to gówno w gaciach :D

Gość prawictwo pospolite161
beznadziejne

Gość spodniee,,,
dziwne, że komuś może sie to z tym kojarzyć. takie spodnie dobrze układaja sie na sylwetce moim zdaniem.

Gość grgarr
nie żartuj... serio jak widzę kogoś w takich na ulicy to jedyne co myślę, to że wygląda jakby miał nasr..ane w gaciach i w głowie :D

Gość spodniee,,,
heh, no spoko. niektóre z moich kolezanek w takich chodzą i nigdy mi sie to z tym nie kojarzyło. no ale dzieki za opinie. ;p

Gość spodniee,,,
prawictwo pospolite - do tej pory chodziłam własnie w podobnych, ale już mi sie znudziły.

Gość delightful
Matko jakie to paskudne :O Popieram, że wygląda to jakby ktoś w pory narobił :D

Gość ammimam
o właśnie znudziły się więc ubiorę idiotyczny wymysł jakiegoś cwanego kretyna i po 15 latach, gdy będę oglądała swoje zdjęcia nie będę się mogła nadziwić, że mogła nosić COŚ TAKIEGO :D to się nie może dobrze układać na sylwetce, bo zwis pod krokiem gdy wokół jest wszystko blisko ciała, po prostu deformuje sylwetkę skraca nogi, zaburza proporcje i z jednym się kojarzy i jakoś nie tylko mnie oczywiście znajdą się szczególnie młode dziewczyny, które będą sie upierały, że to jest piękne, ale i tak będą w tym wyglądały idiotycznie zasadniczo są dwa nurty w modzie - elegancja i bardziej seksy oraz kierunek w stronę wygody to się wszystko miesza, ale to nie jest ani seksy, ani eleganckie

Gość ammimam
czyli trzy kierunki

Gość sdsddfdf
ohyda...

Gość groszkowaaaaa1
Okropnie brzydkie na mój gust, wręcz fatalne i nigdy bym nie założyła. Jeszcze takie materiałowe, luźne niektórym pasują jak fajnie skomponują resztę, ale to nie wszystkim. Ogólnie antykobiece, nawet u facetów wyglądają ohydnie takie portki, ale na szczęście coraz mniej ich na ulicach, teraz pora na babki z kupą w gaciach :D

Gość ammimam
groszkowa :D czyli naród jeszcze nie zgłupiał do reszty

Gość spodniee,,,
te materiałowe mi sie w ogóle nie podobają ;p rzeczywiscie skracają sylwetke, ale też spłaszczają tyłek co mi odpowiada. ;p w każdym razie mój zapał po przeczytaniu waszych odpowiedzi został nieco ostudzony. ;p