Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erhegy

Jak wy sobie radzicie i stać was na mieszkanie domy samochody ?

Polecane posty

Gość nie na temat pisze...
do autora - tak szczerze to z waszymi zarobkami sa tu nawet rodziny z dziecmi i jakos sobie radza. JAKOŚ. na waszym miejscu jak nie macie zobowiazan , kredytow , dzieci to bym wyjechala za granice i juz. albo zarobic i wrocic albo juz nie wracac. no niestety.

Loss santos carlos - I z tych 10 tyś będziesz żyć normalnie z rodziną + odłożysz z 500 tys na zakup mieszkania + urządzenie ?

Gość na ogol dziedzicżą po
dxiadkach, albo biora kredyt i splacaja cale zycie. Niektorym rodzicie placa za wynaje - i dopiero to wg mnie juz porazka. Za PRLu mieszkanie malzenstwa z rodzicami ( z dziecmi w dodatku) pzrez wiele lat, to byla norma, b onie bylo legalnej instytucji mieszkania na wynajem ( co najwyzej pokoj). Teraz oczywiscie sa lepsze zarobki i wiecej mieszkan, co nie znaczy, za nagle wszytkich na nie stac. Wiec powoli i bez kompleksów. Po 30tce tez jest zycie,

Gość Loss santos carlos
mujerka Oczywiście, że tak. Bo te 10 000 zł to dopiero początek. A zdolność kredytowa już jest na starcie.

Gość qwetf
mnie tam nie wstyd mieszkac z rodzicam. Po ślubie wprowadziła sie moja żonai jakos dajemy rade.

Nie uznaje kredytów, ale patrząc na to w ten sposób ... Mam starszy samochód, ale własny. Mojego sąsiada właśnie licytują a miał takie piękne BMW

Gość hwdueirfgbhlnr
nas stac na mieszkanie i auta bo dobrze zarabiamy.

Gość spoko loko
Hehe, fajne stwierdzenie - po 30 też jest życie:)

Gość tyle tylko mogę
czasami jeszcze można dostać spadek ale ciężkim kosztem ( strata rodziców ) żyje mi się lekko materialnie ale pusto duchowo mam dwa auta mieszkanie dobrą pracę ale tak tęsknię za matką aż mnie w środku boli