Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaa432

pytanie praktyczne o wozeniu w wozku:P

Polecane posty

Gość kaskaaa432

hej .. nie mam mozliwosci zapytac sie pediatry teraz ale moze wiecie... moje dziecko urodzi sie na wiosne. mam termin na 16.04 mieszkam w Anglii a tu pogoda taka jak i u nas z ta roznica ze w zime zadziej jest snieg..chociaz jak mowie zima raczej za mna bedzie.. no a pozniej to slonce i deszcz na zmiane. pytanie dotyczy tego czy moge smialo kupic wozek spacerowka plus wpinany fotelik a nie 3 w 1 czyli z gondola.. bo teraz wiem ze sa spacerowki ktore mozna na plasko ustawic.. a niektore babki woza w fotelikach..

Gość mama tymka
nieeee,kup gondolę. W takim foteliku maluch na początku może być bodajże 2h dziennie (chodzi o jego pozycję). A w gondoli swobodnie leży, możesz włożyć śpiworek, kocyk itd. Akurat gondole zwykle są najtańsze.

Gość kaskaaa432
tylko myslalam ze moze specerowka na plasko plus fotelik...

Gość dla takiego dzieciaczka
spacerówka nie zastąpi Ci gondoli. Tylko gondola, dziecku jest wygodnie,a na spacerówkę przyjdzie czas.

Spacerówka w zupełności wystarczy. Przecież do niej też zmieści się spiworek. Rozłożysz na płasko ułożysz dzieciątko wygodnie i jemu wygodnie i tobie lżej. pozatym nie będziesz na spacerze przecież cały dzień:)

Gość kaskaaa432
a nie wypadnie malenstwo z takiej spcerowki nie wiem jakby to mialo wygldac?

Ja mialam rozkaladana spacerowke z dopinanym fotelikiem.Spacerowka ma szelki badz pasy jak kto woli wiec dziecko jest zabezpieczone i nie wypadnie.sprawa jest bardzo praktyczna bo po pierwsze zajmuje malo miejsca np w domu a po drugie jak jedziesz na zakupy nie musisz budzic malucha .wyjmujesz fotelik z samochodu ,podpinasz pod wozek i gotowe :)

Gość lawendowa87
Kochana moje dzieko urodzilo sie poźną wiosną. Tez mi doradzano zebym nie kupowala gondoli. To byla najglupsza rada jaka slyszalam. Spacerowka jest dla dzieci min 6 miesiecznych. Uwierz mi, kup gondole, tym bardziej ze bedzie bardzo duzo wychodzila z dzieckiem na spacery. W gondoli dzieko ma wygodniej, jest bardziej osloniete, zabezpieczone przed wypadnieciem itd. W spacerowce masz specjalne masy do zapinania dziecka ale noworodek by w nich utonął.

Gość lawendowa87
Ktos tu naspial,z enie ebdziesz na spacerze caly dzien. Ja bylam kazdego dnia min 4-5 godzin, a bywala ze caly dzien. Bylo piekne lato, szkoda bylo siedziec w domu.