Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina2145847546254

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość karina2145847546254

Witajcie dziewczęta, sprawa wygląda tak: współżyłam z chłopakiem pierwszego dnia mojej miesiączki niestety nie zabezpieczyliśmy się (byliśmy po imprezie i poniosło nas). Miało to miejsce 5 stycznia był to pierwszy dzień okresu i 13 godzin po stosunku zażyłam tabletkę Escapelle ginekolog z którym się kontaktowałam stwierdził ze była nie potrzebna w tym czasie. Okres ten wydłużył się domyślam się, że na skutek tabletki trwał aż 12 dni 3 lutego zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny potem robiłam 9 lutego także wyszedł negatywny. Dzisiaj jest 13 luty i dalej nie mam miesiączki ani żadnych objawów gdzieś koło 2-5 lutego objawy miesiączkowe miałam takie jak zawsze bolesność piesi i brzucha. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Kiedyś już brałam tabletkę wtedy okres spóźnił mi się o prawie 2 tygodnie. Jak myślicie dziewczęta jakie jest ryzyko ciąży, wiem ze współżyjąc w czasie okresu plemniki mogą przeżyć ok tygodnia i doczekać do owulacji ale ja miałam 12 dni okres. Gin z którym się kontaktowałam odpisał, że tabletka była zbędna bo 1 i 2 dzień miesiączki są w dużym stopniu bezpieczne, dodam, że cykle mam 28 dni +/- 1 dzień. Co o tej sytuacji myślicie nie piszcie o chorobach które mogłam nabyć podczas stosunku w okresie bo to mnie teraz totalnie nie interesuje najważniejsze abym nie była w ciąży. Proszę niech ktoś zanim napisze głupią odpowiedz postawi się w mojej sytuacji.

Gość grażynka ziejka
nie jesteś w ciąży. okres plus tabletka naprawdę nie pozwalają na zajście

Gość hjtrsjuk
okres spoznia sie przez tabletke

ginekolog cie nie badal co jest przyczyna braku miesiaczaki ? :P Mozliwe ze przez tabletke :)