Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena19931202

Silny ból. Bardzo proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Marlena19931202

Witam. Bardzo proszę o czyjąś pomoc. Więc o4.02 dostałam miesiączkę i trwała do 07.02 oczywiście jak zwykle była bardzo bolesna. 09.02 współżyłam z chłopakiem, zabezpieczyliśmy się nic się nie zsunęło i raczej nie pękło. W niedzielę czyli na drugi dzień okropnie bolały mnie jajniki i ogólnie podbrzusze i to był taki dziwny ból bo promieniował aż do nerek i kości ogonowej a 11.02 brązową wydzielinę a już wczoraj i dziś jej nie ma. Byłabym wdzięczna gdyby któraś mi odpowiedziała na mój post.

Gość zxzx
Ale jak brzmi pytanie? Odpowiedź może dać ci tylko lekarz. Równie dobrze mogło to być od nerek -przy kamicy na przykład.

jakaś bakteria cie złapała, no jak sie zabezpieczyliscie to ciążę wyklucz ;)

Gość Marlena19931202
Ale przy kamicy dostałabym plamienia?

powiem ci że bóle i plamienia miałam w wakacje, a że byłam na terenie niemiec to nie miałam jak iść do ginekologa :P Bałam się że ciążą, ale potem plamienie zmieniło się w okres (po 10 dniach plamkowania) i przebiegl normalnie, w kolejnym miesiacu powtórka z rozrywki - 5 dni przed miesiączką plamienia i okres po nich :P Do dziś nie wiem co to było bo potem ustąpiły plamienia i nic mnie nie bolało :)

Gość Marlena19931202
Teoretycznie miałam już kiedyś coś podobnego. Między jednym okresem a drugim miałam delikatne plamienia, ale bez bólu i tak po 2-3 dni, ale poszłam do ginekologa i dała mi tylko tabletki anty i po nich ustąpiło. A teraz kilka dni po okresie znowu to i w dodatku taki ból był dziwny, że się boję;p

Gość jaks taka mala niunia
to sie nazywa OWULACJA

Gość Marlena19931202
Do tej pory całkowicie inaczej wyglądała u mnie owulacja w dodatku wydaje mi się, że chyba za wcześnie i nie trwa jeden dzień. Mogę się mylić.

Gość ja pierole juz nalot małolat
a ile według ciebie traw owulacja???