Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bianka55

Czy któraś urodzi bliźniaki w 2013

Polecane posty

Witam serdecznie czy są już jakieś kobietki które noszą pod sercem bliźnięta? Jeśli tak to zapraszam na pogaduchy . Moje maluszki mają urodzić się w sierpniu.

Gość o ja nie
współczuje!!

Gość aurelka . majka
ja na szczęście nie. ja pierdole nawet nie chce myśleć jakby wyglądało moje ciało po bliźniakach :O nawet jedno dziecko potrafi rozwalić figurę a co dopiero ciąża mnoga. no a później zajmowanie się tymi dzieciakami :O masakra. zero życia. dobrze że ani u mnie ani u faceta nie ma żadnych takich przypadków, bo chyba bym się zdecydowała na bezdzietność :O

Gość do aurelka . majka
no właśnie widać że nie widziałaś nigdy kobiety bo ciąży mnogiej skoro wypisujesz takie pierdoły :o Moja koleżanka urodziła miesiąc temu trojaczki, przed ciążą ważyła 45kg, pod koniec ciąży miała 60kg, gdy urodziła od razu waga 46kg a teraz waży 43kg, jest mmiesiąc po porodzie, nie ma żadnych rozstępów, brzuch jakby w ogóle nie rodziła i ogólnie wygląda jak przed zajściem w ciązę, nikt kto jej nie zna nie powiedziałby że dziecko urodziła a co dopiero trojaczki. Tak więc dobrze, że takie jak ty tępaki się nie rozmnażają bo po co nam więcej debili.

Gość gretuluje Ci blizniakow
sama o nich marze, ale na razie jeszcze na wczesnie na ciaze w ogole.

Gość zniesmaczona debilizmem
"aurelka . majka ja na szczęście nie. ja pie**ole nawet nie chce myśleć jakby wyglądało moje ciało po bliźniakach nawet jedno dziecko potrafi rozwalić figurę a co dopiero ciąża mnoga. no a później zajmowanie się tymi dzieciakami masakra. zero życia. dobrze że ani u mnie ani u faceta nie ma żadnych takich przypadków, bo chyba bym się zdecydowała na bezdzietność " Co za debilka to napisała????? Widać, że nie masz dzieci i mieć ich nie powinnaś. Aż szkoda energii na dalsze komentarze. Zastanów się pacanie co napisałaś.

Gość mama bliźźźźźxniaków
do aurelia tylko że ciąże mnogie nie zawsze są ciążami dziedzicznymi wiec się chroń głupia babo

Gość do m963
autorko brałaś tabletki anty??

Gość Verdis
gratulacje :) autorko znasz już płeć maluszków? brałaś jakieś hormony, miałaś w rodzinie bliźniaki czy po prostu tak wyszło ;) ?

Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie i obrone przed pusymi ludźmi.Tak mój mąż ma rodzeństwo bliźniacze.Ale niewiem czy to dlatego czy tak poprostu wyszło.Płeć być moż poznam 20 lutego bo mam wizyte.Dla tych co mi współczują to proszę tego nie robić bo nikt mi nie umarł a wręcz przeciwnie.Pozdrawiam

gosiaczek29 napisz mi troszke o ciąży , o porodzie jestem taka ciekawa jak to będzie

Gość sliwkawkompocie
bardzo gartuluje :D ja mam nadzieje, choc na jedno w tym roku. Mam nadzieje, ze sie uda chociaz juz teraz wiem, ze nie bedzie latwo. Autorko napewno sobie poradzisz, moja mama urodziła 2 pary blizniaków w odstepie 1,5 roku....

bianka55- u mnie ciąża była z początku zagrożona w 12 tyg, dostałam krwawienia leżalam w szpitalu z zakazem wstawania , brałam luteine , potem musialam na siebie uważać , dużo odpoczywać ale do konca byłam na "chodzie" prowadziłam auto itp. do prawie 4 mc. mialam silne wymioty , no i pod koniec ciąży to juz stac nie mogłam , chodzic za wiele tez , leżeć tez ogólnie nie ciekawie sie czułam , ale nie sugeruj sie tym bo u ciebie może być zupelnie inaczej no i u mnie byla to ciąża jednojajowa i jednokosmowkowa czyli dzieci miały wspólne łożysko z tym wiązały sie tez komplikacje co 2 /3 tyg kontrola u lekarza usg (chodzialm prywatnie) , lekarz uprzedzal od początku że będą wcześniaki w 32 tyg dostalam sterydy na rozwój pluc ,poród u mnie przez cc, w 34 tyg, dostałam skurczy pojechałam do swojego lekarza wypisal od razu skierowanie do szpitala , tam próbowali jeszcze przez noc wstrzymywac skurcze ale nic to nie dało , i na następny dzień w południe przyszedł lekarz który prowadził ciąże i zdecydował o cc ,

Witam dziewczyny- autorce bardzo gratuluję i życzę pięknej ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania:) Sama jestem mamą 4- miesięcznych bliźniaków i bardzo chętnie popiszę z innymi przyszłymi lub obecnymi podwójnymi mamami:)

Gość Verdis
nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że współczują komuś bliźniąt. Dla mnie to niepoważne. Jedno dziecko jest darem, a bliźniaki to już po prostu dwa cudeńka :) nie zdarzają się często i naprawdę trzeba mieć szczęście aby je mieć :) Ja tam nikomu nie współczuje, tylko bardzo Wam dziewczyny zazdroszczę :) wiadomo jest więcej obowiązków, czasami brak sił ale wszystko da się jakoś pogodzić i poukładać ;)

Gość karolka28
Witam ja urodzę blizniaki w lipcu. Jednojajowe jednokosmowkowe jednoowodniowe i jestem bardzo dumna z tego. czekam na odp pozdrawiam

Witaj karolka28 bardzo się ciesze że jest ktoś jeszcze z bliźniakami w brzuszku.Napisz czy znasz płeć. Ja noszę dwie dziewczynki ale wszystko dwu.Jak znosisz ciąże bo ja już muszę leżeć bo miałam skurcze.

Witam, ja też oczekuje bliźniaków. termin mam na listopad, więc będzie super za wszelki informacje odnośnie ciąż, sklepów internetowych, wyprawek, przygotowań, obaw itd. czeka nas podwójne wyzwanie :-)