Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrocznia Sewilla.

PRZEPOWIEDNIA SIE WYPEŁNIA !!

Polecane posty

Gość Wyrocznia Sewilla.

Wszystko sie zgadza! Benedykt odchodzi, Murzyn najpewniejszym kandydatem a w Watykan uderzył piorun w kopułe Bazyliki!! Dalej to juz tylko 3 opcje: Albo Watykan upadnie, albo chrzescijanie sie zjednocza albo nastapi koniec swiata.

Gość Wyrocznia Sewilla.
mam nasrane w gaciach. boicie sie? smialam sie z tego zawsze ale teraz rzeczyiiwscie przepowiednei sie wypelniaja

Gość a ja powiem tak:
Albo wytępią tych wszystkich idiotów! Ja przeżyłam już conajmniej 5 końców świata!

Gość Zgniły Banan
Piorun uderzył ale wcześniej. Dopiero po kilku godzinach ogłosili o abdykacji i pewnie dlatego własnie w tym dniu. Jakiś klecha wpadł na pomysł że ludzie zaczna kojarzyć piorun z ustąpiniem. Tani chwyt. A poza tym papież to tylko przywódca jednej z większych sekt religijnych, obecnie sekta ta jest w odwrocie i traci wyznawców oraz znaczenie. W Chinach katolicyzm jest natomiast całkowicie egzotyczna religia i w wielu innych krajach też. Kapujesz Żydowko?

Gość HCJ
pewnie ze się wypelniaja...i to jest pewne ze Watykan upadnie ... a później to będzie się dzialo...

Gość Wyrocznia Sewilla
a mi sie cycki mlekiem wypełniają , dobra idę ściągnąć

Gość Wyrocznia Sewilla.
Konca swiata nie bedzie tak jak go sobie ludzie wyobrazaja, bedzie odnowa swiata i kosciola, chrzescijanie sie w koncu zjednocza.

Gość dadfasfdftd
Ks. egzorcysta Amorth: Szatan grasuje w Watykanie. Efektem szatańskiej ingerencji jest walką o władzę oraz obecność kardynałów, którzy nie wierzą w Jezusa i biskupów, którzy mają związki z Demonem grzmiał ojciec Amorth.

Gość dadfasfdftd
Wniosek: Masoni wybiorą swojego Papieża który zniszczy zasady moralne, zgadzając się na wszystko czego chcą liberałowie!!!! Ludzie zapatrzeni na wygodę zgodzą się na nowy system płatniczy i będą oddawać część przekształconej religii z szatańskimi zapożyczeniami bez odwołania do tradycji!!!!!! Jednym słowem zostanie zerwany całkowicie kontakt z tradycją Kościoła!!! Ludzie zaślepieni w wygodne życie wg. zasad Nowej doktryny zmienionego Kościoła katolickiego będą się zgadzać z każda decyzją nowego Papieża, łącznie z oddaniem władzy Antychrystowi!!!!!!

Gość dadfasfdftd
Oddaniem czci Antychrystowi miało być