Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkvfdkbjkw

marzy mi sie praca w recepcji:/a chyba bez znajomosci sie nie da

Polecane posty

Gość lkvfdkbjkw

oczywiscie nie mam ich;/

Gość fifinaaa211
ja pracuje w luks-medzie, dostalam ta prace bez znajomosci. nie ma o czym marzyc, pracy duzo, trzeba uzerac sie z pacjentami a wyplata bardzo mala.

Jakimi znajomościami? To praca w recepcji nagle stała się prestiżowym fachem? Bez CV się nie da. Dalej - w recepcji nie znajdzie miejsca osoba nieśmiała i nieasertywna. Jeśli wiesz jak napisać CV, jesteś śmiała w kontaktach z ludźmi to po prostu niesiesz do firmy CV i czekasz aż cię zaproszą na rozmowę kwalifikacyjną.

Gość ktee
też chciałam pracować w recepcji i takiej pracy będę szukać gdy już urodzę i zakończę macierzyński.... Myślę, że trudno nie jest, chociaż nie ma co przebierać. W dzisiejszych czasach, każda natrafiona praca jest dobra.

Gość fdf3333
Mnie zawsze zastanawia dlaczego te wszystkie wredne pipy w recepcji są zawsze wredne i mają tendencję do fryzur na tzw chłopca czyli jeszcze żadnej recepcjonistki z długimi włosami nie widziałem. Niby ma to być osoba asertywna z kulturą i podejściem do klienta a zazwyczaj trafiam na wredne nerwowe babska które siedzą tam jak by za karę, a ile już razy było tak widziałem jak siedziały w trójkę i obgadywały ludzi.

Gość ktee
A gdzie tak nie ma? Urzędy, sklepy... Ja niekiedy nawet nie wchodzę do danego sklepu bo już wiem że jestem na językach pań tam pracujących. A fryzury to już kwestia może wygody? Nie wiem, ja ze swoich długich kudlów na pewno nie zrezygnuję :)