Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana do łez

ABORCJA-za czy przeciw

Polecane posty

Gość zaszokowana do łez

Zawsze byłam przeciwniczka aborcji ale po obejrzeniu wczoraj filmikow jak ona naprawde wygląda jestem przerażona że ludzi stać na takie okrucieństwo!Łzy ciurkiem leciały mi z oczu.Uważam że każda kobieta nosząca się z zamiarem aborcji powina zobaczyć taki film,żeby ten widok prześladował ją do końca życia! Bo łatwiej wmawiać sobie że taka małozaawansowana ciąża to tylko płód,embrion i nic nie czujący zlepek komórek,a co innego zovaczyc jak pseydolekarz wyciąga z macicy PO KAWAŁKU 9-wieciotygodniowe dzieciątko któremu da się już policzyć paluszki u raczek i nozek choć jest niewiele większy od kciuka.

Gość wazetka
Racja.100%.Te głupie cipy które usowaja ciążę powinno się same rozkawałkowac i wyrzucić do śmietnika.

Gość pokaż link
.

Gość Heidi Klmmmmm
jestem ZA, lepsze to niz zabijanie juz narodzonych dzieci

głupi temat. pożywka dla trolli, którzy lubią na forach anonimowo nawrzucać innym. ja jestem za. i teraz możecie pokazać swój poziom;)

Gość stella_bella
widziałam ten film i jestem przeciw od zawsze

Gość zaszokowana do łez
Do tych co są za. Jakie sa wasze odczucia po obejrzeniu tych filmów?

Gość jdjfigwjs
Naprawdę ktoś wierzy, ze to są 9-tygodniowe płody? :D

Ja jestem za legalną aborcją. A film dla mnie nie ma znaczenia. Liczą się merytoryczne argumenty a nie emocjonalne, to dla mnie czysta manipulacja

"Jakie sa wasze odczucia po obejrzeniu tych filmów?" x x A jakie to ma znaczenie? Albo ktoś ma argumenty albo nie ma.

Gość zszokowana do łez
Daereios Właśnie dla mnie ma.Chcę wiedzieć co czują kobiety zwolenniczki aborcji po obejrzeniu tego filmu

Gość zaszokowana do łez
Po prostu nie mieścimi się w głowie że ktokolwiek o zdrowych zmysłach mógłby po obejrzeniu tych filmów dokonać aborcji.

Gość stella_bella
Dareios a jakie Ty masz argumenty?

jesli ktoś swoją wiedzę opiera tylko na filmikach w necie, nie mającymi nic wspólnego z medyczną rzeczywistością to nie ma wg mnie argumentów. To sa jakieś metody rzeźnicze i przy normalnym zabiegu przeprowadzanym przez lekarza nikt nie kroi na kawalki zarodka. nikt nie wysysa go i nie dobija. To samo tyczy się metody farmakologicznej. warto doczytać, dowiedzieć się jak to wygląda w rzeczywistości a nie jak to opisują ludzie którzy nie mają o tym zielonego pojęcia.

Gość zszokowana do łez
Horror A więc podaj linki do filmikow z tej"prawdziwej"aborcji

Gość ja jestem za aborcją
bo załuje ze mnie mama nie usuneła

Gość stella_bella
moje argumenty są poparte medyczną rzeczywistością-jak ktoś tu już pisał i mówię stanowcze NIE aborcji. jakie mamy prawo do decydowania o czyimś życiu???

Gość jlkjbkjj
ja nie ejstem za abiorcja ale wg mnie nie powinna byc zakazana, lepiej zabic ten embrionek malutki niz urodzone dziecko wpelni swiadome

Gość zuuska90
Oglądałam trochę takich filmików,ale jestem za aborcją, bo uważam,że kobeta powinna mieć wybor. Zresztą jak,któraś będzie chciała jej dokonać, zrobi to mimo,ze jest nielegalna,bo to żaden problem.

głupi spór. jeslki ktoś jest przeciw to niech nie robi aborcji a jesli ktoś jest za to nic wam do tego i tyle w tym temacie. Pozdrawiam obie strony:)

Gość vwgttwt
Powiedzcie to zgwałcononym kobietom, nieempatyczne diotki 🖐️

Gość ooolivia newton
horror ---- a ty myślisz, że dziecko/embrion to się w całości wyciąga? I w dodatku nie "wysysa" tylko ładnie nabiera na łyżeczkę i wyprowadza na zewnątrz? Chyba za bardzo nie znasz się na anatomii.

Gość ooolivia newton
zuuska90 ---> a nie lepiej żeby kobieta się zabezpieczyła a nie później "miała wybór" zabić czy nie zabić ??

mam zasadę że jesli nie znam tematu nie wypowiadam się. Znam doskonale i WIEM jak to wygląda. więc nie demenizujcie i nie przesadzajcie. jak już wspomniałam wcześniej każdy ma prawo do własnego zdania.

Gość 9d n8 h7
Aborcja po gwałcie nie wyleczy z traumy jaką jest gwałt. Wiem to z autopsji.

*demonizujcie. ja jestem za i szanuje tych co sa przeciw. ale n ie macie prawa narzucąc własnych pogdlądów innym.

Gość zszokowana do łez
Kobieta która robi aborcję decyduje"o sobie"? O sobie decyduje osoba która chce eutanazję.

Gość ooolivia newton
horror ---> skoro tak znasz temat, to może powiesz nam, jak to wygląda według twojej wiedzy w rzeczywistości, skoro nagrania o których była wcześniej mowa wyolbrzymiają i demonizują twoim zdaniem całą sprawę.

"jakie mamy prawo do decydowania o czyimś życiu???" x x Czyim życiu? Zarodek to nie istota ludzka, tak samo jak jajko to nie kurczak. To życie którym piszesz jest biologicznie zależne od matki - nie można więc mówić o niezależnym organizmie.