Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Serce mi podpowiada(a czule jest niesamowicie) ze strace zaraz swojego Romea, ze konczy dniowke i zniknie jak zyczenie na piasku pisane...Boze nieee...Teraz kiedym sie zakochala odejdziesz...ohhhh Romeeeooo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Ten papieros w kąciku ust moze być nieziemsko uwodzący zwodząc za sobą tabuny mężczyzn żądnych poznania Cię... ;> Ale nie przesadzajmy, bo jeszcze zrobię z Ciebie famme fatale a sama przecie pisałaś , że jesteś "cudownie skromna, delikatna i powabna." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Bo zycie to nieje bajka Romcio;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Pisalam na potrzeby postu .Jak wiesz moj Mily, jestem elastyczna gumeczka z kolorowa osobowoscia i niezla aktorka;-) hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 No tak Julciu, życie to nie bajka, co nie zmienia faktu, ze chwile mogą być bajeczne, a przecie to z chwil sklada sie życie. Dlatego myślę, że nie zawsze będziemy walić tynki, w końci przyjdzie czas na posprzątanie tych gruzów i zbudowanie czegoś nowego ;) Wiem, wiem, w końcu sam Tworzyłem Twój rysopis i niczym menatalista rozgryzałem osobowość tajemniczej gumki recepturki, co z góry było skazane na klęskę w skali ogólnej, bo jak wiemy kobiety do końca nie da się poznać i zrozumieć .... moze dlatego jest tak ciekawie w relacjach damsko - męskich Najdroższa Julio! A talentów aktorskich nie marnuj heh ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 O znikaniu cisza...to dobrze...moje serce bije jak szalone...gdybys tak zerknal na mail..bylabym "kontenta";-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 nie zwlekając, czynię to natychmiast ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Kochanie hop hopppp To ja to ja to ja, slyszysz wołam Ciebie ja Oka;-):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 słyszę i przybywam na Twe zawołanie :) Musiałem odp i lekko sie ogarnąć, bowiem wkrótce wychodzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdziwa Gumka Recepturka 0 Napisano Luty 14, 2013 Niby dokad hę?:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TaCoKochaUsta 0 Napisano Luty 14, 2013 Właśnie dołaczam się do pytania! Gdzie jest ten ROMEO ja sie pytam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgentT 0 Napisano Luty 14, 2013 Here I am :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach