sheray 3 Napisano Luty 14, 2013 Witam, mam problem, po ciązy została nadwaga duuuża, 73 kg przy 162 cm. Musze zrzucić do wielkanocy jak najwięcej. Od tygodnia ćwiczę 40 min na stepperze, i od 2 dni skalpel Chodakowskiej Ewy, piję czerwoną herbatę, nie jem chleba, smażonego i słodyczy. Myślicie że cos schudnę? Ktoś schudł dużo w 6 tygodni? Jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Luty 14, 2013 Ja schudlam w 6 tyg 9 kilo w zeszym.roku polecam I.diete 8 godzin . Jesz zdrowo.np od 10-18 A po 18 nic duzo pic , ruch i.napewno zrzucisz 5-6 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samberia1111 Napisano Luty 14, 2013 a na tej 8/16 mozna jesc wszystko? byle w tych godzinach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samberia1111 Napisano Luty 14, 2013 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clarice0612 0 Napisano Luty 14, 2013 Tak wszystko.ale wiadomo ze w umiarze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samberia1111 Napisano Luty 14, 2013 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samberia1111 Napisano Luty 14, 2013 clarice gratuluje spadku piekny wynik a zapytam jeszcze czy trzeba jest o stalych porach czy kiedy sie poczuje glod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HCG DIETA 0 Napisano Luty 16, 2013 Witam w trzy tygodnie dasz rade to zrzucić na DIETA HCG + 500 :) . poczytaj :) www.dietkahcg.pl :) pozdrawiam ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaaaaaadjhbv Napisano Luty 17, 2013 i bez hcg mozna schudnac na 500 kcal , wez przestan to polecac na non stopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pilavia Napisano Luty 17, 2013 ja teeeż i to więcej :) aby w koncu móc założyć taką bieliznę: http://toster.pl/tost/248252 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joane77 0 Napisano Luty 17, 2013 Ja jestem w podobnej sytuacji wagowej-162/73kg.jest z czym walczyć!!!8 dni i 2kg.na minusie-ciężko na to pracuję-mój cel to 57kg.-więc wysoka stawka i zarazem poprzeczka-muszę ją przeskoczyć choćby nie wiem co!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sheray 3 Napisano Luty 18, 2013 joanne77 jak schudłaś te 2 kg, ja mało jadłam caly tydzień, ale praktycznie chodziłam głodna bez przerwy, nie jadłam po 17, nie miałam sił, a mam niemowlaczka i nie moge sobie pozwolić na brak energii. Co prawda schudłam kg, ale..... szukam diety, która pozwoli mi nie chodzić głodnej... Ostatnio jak podniosłam małego /waży 8kg/ zakręciło mi sie w głowie, więć diety głodówkowe odpadają, zresztą są niezdrowe, i spowalniają metabolizm. Zaczęłam więc ćwiczyć i jeść małe porcje, ale częśto, co jest trudne przy dziecku, jestem uzależniona od jego pór spania, więć kiedy ma drzemkę godzinna do południa, mam wybór ćwiczenia lub sprzątanie, gotowanie i inne prace domowe, wiem, że sprzątając też się strace kalorie, ale nie o to mi chodzi. Teraz mały spi, a ja zaraz ogarnę mieszkanie i może starczy czasu na skalpel Ewki Ch. Mam nadzięje, że uda mi się nie jeść słodyczy, przez cały tydzień byłam twarda, ale w niedziele teściowa upiekła ciasto, a mi burczało w brzuchu przez calotygodniowe niedojadanie, dobrze, że w porę poskromiłam swój apetyt bo było źle, tak więć nie dla glodówek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach