Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena*_*

Slodkie zachcianki- jak je opanowac?

Polecane posty

Gość Malena*_*

Jakie macie zachcianki, kiedy najczesciej was dopadaja( pora dnia , roku) i czym zdrowym jestescie je w stanie pokonac- zastapic ? :) Ja mam wlasnie pod koniec zimy, poczatek wiosny najwieksze predyspozycje do tycia. Czasem uda mi sie zachcianke ,,oszukac,, poprzez wypicie kawy z mlekiem, herbaty z konfitura albo kakao. Najlepiej jednak jak nie mam ciasteczek w domu, czekolada moze sobie lezec i mnie nie rusza. Jednak w koncu jak te ciastka chodza za mna tydzien lub dwa to az mnie pcha do sklepu zeby cos kupic..

Gość samberia1111
ja tez tak mam, albo jem 3 dni słodkie, najlepiej ciasta ciasteczka nutelel a potem mam pare dni przerwy ( tez jem ale jzu mało ) i znowu od nowa niestety to jest silniejsze odemnie nie wiem tez co robic chrom mi nie pomaga teraz mam ochoote na słodkie to wypije latte ale co z tego jak posłodze 2 łyzeczki cukru to pewnie tak jakbym zjadła ciasteczko a

Gość samberia1111
ja to mam tak cały rok, latem jem codziennie lody nawet litr

Gość Malena*_*
to kup stewie do slodzenia Samberia, przynajmniej tyle kalorii nie bedzie I mozesz zaczac jesc wg kuchni 5 przemian, moze ci sie ureguluje. Zacznij od kawy : gotujesz wode, wsypujesz kawe, gotujesz 2 min, cynamon znow 2 min, kardamon imbir gozdziki ( wystarczy 1 skladnik) 2 min, lyzke zimnej wody, 2 min - odstawiasz az troche ostygnie i miodem slodzisz a dzis chodzilo za mna cos slodkiego, pocwiczylam i przeszlo, ciekawe czy na dobre- moze endorfiny od cwiczen wystarczyly?

Gość samberia1111
mam taki słodzik z e stevi Ale on ma gorzki posmak i nie wiem czy on jest faktycznie taki zdrowy ja mam taki zielony listek - 250 tabl za 9,90 pisze ze naturalny

Gość samberia1111
chcialam nawet upiec jakies ciastka na nim ale nie pisze czy on jest pzreznaczony do pieczenia w wysokich temp

Gość samberia1111
no i teraz przeczytalam ze zawiera cukry i substancje słodzace nie do wiary a mial byc ze stevi tylko

Gość Malena*_*
podnosze

Gość Malena*_*
weszlam sobie na blog o cwiczeniach zeby sie pomotywowac a tam pelno zdjec slodkosci, przepisy na ciasteczka i ...zmieklam, ciasteczka czekoladowe upieczone, rodzina nie za bardzo je, ja staram sie 1 dziennie nie przekroczyc ...Okropnosc, po co tyle slodyczy na blogu o diecie i cwiczeniach!

Gość Malena*_*
no jak?